Zeneklub

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Zeneklub

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 23., hétfő 22:16

RealRaúl77 írta:Na mizu?
Hát ez jó kérdés... Marci77 és Eres vannak elmaradva az értékeléssel. Enrique következik az ajánlással. Jó lenne, ha holnap éjfélig bejönne a két elmaradt értékelés és az ajánlás is jöhet.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 23., hétfő 22:07

Na mizu?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Enrique

HozzászólásSzerző: Enrique » 2015. március 22., vasárnap 16:20

Gavin DeGraw - Make a Move

Nekem bejött ez a stílus, mondjuk megértem azokat is, akiknek kicsit semmitmondó, tény hogy ez nem az a zene amire egyből megmozdulsz, vagy amitől felpörögsz, de én értékelem a kellemes, dallamos hangzást.
Olly Murs-re emlékeztetett egyébként a srác, akit szintén kedvelek.
6,5 pont nálam. :)
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. március 22., vasárnap 16:04

Még nem hallottam róla, a számok sem voltak ismerősek, úgyhogy teljesen új volt számomra.
Nekem elég erőtlen meg unalmas volt az egész. Hozhattál volna inkább a kedvenc műfajunkból. :) Van pár poposabb szám, ami meg tud fogni de sajnos az albumon nem volt egy ilyen sem. Olyan semmilyen. :mrgreen:

4/10
.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. március 22., vasárnap 15:51

Pár szám nekem is ismerős volt, de mindent összevetve elég színtelen-szagtalan volt az album (nem személyes), de a sok rockot megtörte legalább.

5/10
"And my heart will leave you never."

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 22., vasárnap 13:26

Ma éjfél a határidő, Clásico előtt nyomjátok le :) (Marci77, messideco, Eres, Enrique, fiore)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 20., péntek 14:35

Nev alapjan ismerosnek tunt, egy kis kereses utan kiderult, hogy a Not Over You szamot mar tobbszor is hallottam.

Eloszor vonaton raktam be az albumot, majd a masodik vagy harmadik szamnal sikeresen elaludtam :lol: Semmi baj, gondoltam, majd este befejezem. Ezuttal se jutottam sokkal tovabb :mrgreen:

Mindenesetre ma delelott, vegre kipihenten, sikeresen meghallgattam az egesz albumot. Netezes kozben kellemes hatterzene, mondjuk a legtobb szam annyira hasonlo volt, hogy sokszor eszre se vettem, amikor valtott. Hianyoztak a kiemelkedobb darabok, talan a Best I Ever Had az egyetlen szam, ami kitunt.

6/10

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2015. március 20., péntek 9:19

Én sem hallottam még róla soha és ennél jobbat is vártam őszintén szólva. :D

Nekem is a tucat szó jutott eszembe. Egész nap ezek folynak mindenhol, semmi különlegeset és újat nem mutat. Csávesz hangja nekem full átlag és a szövegek sem tudtak megfogni egy pillanatra sem.

Magával a műfajjal sem vagyok egészen kibékülve, 2 kezemen meg tudom szerintem számolni, hány ilyen rádióbarát szám van a gépen és hát ezek közül sem került le egy sem. Egy számnál éreztem azt, hogy azt nem nyomnám tovább, de annyira nem tetszett, hogy átlépjek yt-ra megnézni, hogy melyik volt az.
Én is 4/10et adok. :/

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 19., csütörtök 19:37

köszönöm az eddigieket srácok, hát rendesen megosztottalak Titeket. kis kitérő után a következő albumom ismét valami zúzós rock lesz, de az eddigieknél keményebb. :mrgreen: nekem se ez a kedvenc albumom tőle, és tudom, hogy kicsit "tucat", de a másikkal nem léptem volna ekkorát.
Tőled jobbat vártam Victor
:'( :mrgreen:
ő is szépet kontrázott mert engem ezzel a modern popzenével ki lehetne kergetni a világból
ezért kaptam 2,5 pontot, mert én is annyit adtam, mi? :vivo: :mrgreen:
Megleptél Victor ezzel az ajánlással, már felkészültem a kemény rockra vagy az öngyilkos hangulatra, amit az Evanescence váltott ki belőlem az előző körben :mrgreen: Köszi, jó ajánlás volt,
:sziv:
bár egy-két rapbetét színesebbé tehette volna az albumot :mrgreen:
a következő albumomon lesz 1-2 rap betét-féleség a kemény rock mellé :lol:

peadani
Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric

HozzászólásSzerző: peadani » 2015. március 19., csütörtök 14:55

Nem ismertem az előadót.Sajnos semmi maradandót nem nyújtott csak ismételni tudom az előttem szólókat, hogy eléggé radios beütése volt.Sablonos és egysíkú volt számomra az album, ha egy számot ki kéne emelnem az az Every little bit lenne ez valamiért mintha más lenne a többi számnál.Háttérzajnak nem volt rossz, de mint Bbarni is mondta sok van már ilyen hasonló együttesekből.Ez nálam 4 pont.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 19., csütörtök 14:46

Nem nagyon hallgatok pop zenét(1-2 pop eladó van akit szeretek), ha mégis néha akkor inkább pop-rock számokat, ott van még néhány banda akiket kifejezetten szeretek!Nem ismertem az előadót, viszont már az első pár szám után megismerhettem!Sajnos nekem ez egy tucat előadó/album/számok/szövegek voltak!Annyi ilyesmi megy a rádióban, hogy az borzasztó!Egyébként nagy baj nincs ezzel és az ehhez hasonlókkal, de már annyi van ilyenből, átlagosan jó hang(egy kicsit tényleg Adam Levine, bár azért ő klasszisokkal jobb) a szöveg elképesztően sablon, a zene jó, de semmi extra!Nem nagyon maradt meg egy szám se, talán a Every Little Bit, mert az egy kicsit különleges volt!Több szám is ismerős volt, de aztán rájöttem, hogy csak nagyon hasonlít más pop számra/számokra!Pedig nem kellenének akkora ötletek, hogy egy pop előadó vagy pop együttes egyedi és jó legyen, csak mondjuk a szöveg jobban kidolgozása,mondanivaló stb vagy a hangszerelés, esetleg más stílusok hozzáadása 1-2 számhoz és ennyi!(persze az énekes hangján kívül)Viszont sokszor úgy veszem észre, hogy a legtöbb pop előadó/együttes nem is próbál valami egyedit alkotni hanem csak valami rádióbarát,fogyasztható,langyi számokat, hátha azok közül lejátszanak pár számot naponta többször vagy esetleg valamelyiket felkapja a média!Szóval így a végére, konkrét baj nem volt ezzel, nem volt rossz vagy ilyesmi, csak átlagos, semmilyen volt, ami nálam eléggé rossz, mert inkább legyen valami olyan ami számomra rossz vagy nem tetszik, minthogy semmilyen legyen!A Molotov 5,5-t kapott, mert bár nem tetszett, de egyedi volt, úgy, hogy ez nálam egy 5!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 19., csütörtök 12:45

Na, akkor úgy állunk, hogy miután Tirpával eltaláltam Victor achilles pontját, ő is szépet kontrázott mert engem ezzel a modern popzenével ki lehetne kergetni a világból. Néha egy-egy gitárjáték elviselhetőbbé tette, de sajnos ez a műfaj kb. annyira áll közel hozzám mint a mulatós(bár részegen így is utóbbi fele billenne a mérleg :mrgreen: )

2.5/10

Sorry.

pheco

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 19., csütörtök 12:11

Hát ez ku.va jó volt :mrgreen: Nem ismertem az előadót és csak a Best I ever had szám volt kicsit ismerős, talán rádióban hallottam. Viszont sok szám bejött. Different for girls, Leading man, Every little bit, ezek a legjobban. Kicsit erőtlennek éreztem összességében, de ez szerintem a legtöbb pop album esetében elmondható. Megleptél Victor ezzel az ajánlással, már felkészültem a kemény rockra vagy az öngyilkos hangulatra, amit az Evanescence váltott ki belőlem az előző körben :mrgreen: Köszi, jó ajánlás volt, nekem eddig talán a legjobb ebben a körben.
bár egy-két rapbetét színesebbé tehette volna az albumot :mrgreen:

8/10

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 18., szerda 19:56

Alapvetően egyáltalán nincs bajom a popzenével, csak azért viszolygok kicsit tőle, mert iszonyatos mennyiségű előadó ad ki számokat ebben a műfajban, és ebből számomra elég kevés olyan van, amely valóban szép és különleges, akár hangzásvilágot, akár mondanivalót, akár bármi mást illetően. A többség nekem szinte ugyanolyan, semleges, jellegtelen. Jelenleg két olyan lemez van, amely a "különleges" kategóriába esik, ezeket akármikor szívesen előveszem, nagyon közel állnak hozzám. Szívesen el is árulnám, mely korongokról van szó, de nem teszem, mert elképzelhető, hogy az egyiket ajánlani fogom ebben a körben. :D

Ebben az albumban sajnos én nem igazán találtam egyedi dolgokat. Van egy egészen jó hangulata, a srác hangja egyáltalán nem rossz (tényleg hasonlít kicsit Adam Levine-éra), háttérzenének tökéletesen megfelelt a lemez, de ennél többet nekem nem tudott adni, és egy idő után számomra is kezdett kissé összefolyni az egész. Két számot azért kiemelnék: a Best I Ever Had-ről és a Who's Gonna Save Us-ról van szó, ezeket egymás után többször is meghallgattam, eléggé el lettek találva.

5,5/10

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 18., szerda 17:31

Nyeehh :kivagyhe: Nekem ez ilyen semmilyen volt. Nem mondom hogy rossz, pl. a Best I Ever Had-nek elég jó hangulata volt, de ezt leszámítva nekem szinte összefolytak a számok, annyira egyformának tűntek. Tőled jobbat vártam Victor :D Bár inkább ez, mint egy magyar rap :mrgreen:
Úgy látom az én ajánlásom eléggé szokatlan lesz, elnézve az előzőeket. De tuti imádni fogjátok :mrgreen: :shifty:
Jaj a pontszám majdnem lemaradt: 5/10
Kép

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. március 18., szerda 15:24

Az énekesről még életemben nem hallottam, de tényleg eléggé hasonlít a hangja Levinére, továbbmegyek egy-két dal simán lehetett volna akár a korai Maroon 5 szerzeménye is. Magán az albumon végig kellemes, szolid, bár helyenként túlzottan is "könnyed" dalok szóltak. Pontosabban egymást váltották, ami miatt szerintem is helyenként "egybefolytak" bizonyos részek. Ezt leszámítva jó volt hallgatni, talán a Best I ever had, Every little bit (igen, nekem tetszett :D ) és a Leading Man maradt meg a leginkább a számok közül, a többi sem volt rossz. A másik albumnak jobban örültem volna a rockosabb hangzása miatt -legalábbis amibe belehallgattam, azok olyannak tűntek -, de rendben volt így is: 7,5/10

megj.: Enrique hozz egy hasonlóan jó albumot, vagy kényszerülök lehúzni Victorét, hogy megtörjem a sormintát. :shifty:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 16., hétfő 10:55

Na ha az előzőre azt mondtam, hogy olyan, mintha rádiót hallgatnék, akkor erre hatványozottan igaz. Talán egy kicsit rosszabb értelemben.
Olyankor szoktam rádiót hallgatni, amikor nagyon nincs más, és valami kell háttérbe.. Vezetésnél pl, ha elfelejtettem c-t vinni. Megy azért, hogy valami háttérzörej legyen, de néhány szám után annyira összefolyik az egész, hogy komoly megerőltetés kell, hogy konkrétan oda is figyeljek.
Nekem ez a pop téma nm bejövős. Elhallgatom, nem érzem magam szarul a számok alatt, de nem igazán érdekel. Túl egysíkú, túlzottan mindenhol ez folyik (mármint maga ez a fajta zene, nem konkrétan ez az album). Nekem olyan kicsit besokalltam érzésem van, mert már annyira nem tud lekötni.
Sajnálom.

4,5/10
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 16., hétfő 9:13

na megvártam a két késő (ejnye-bejnye :mrgreen: ) értékelését is. előre írnám az ajánlásom, mert akit nem érdekel a rizsa, annak ne kelljen keresgélnie soraimban.

Az ajánlásom most eltér az eddigiektől. Mindenki tudja már szerintem itt a ZeneKlubban (és talán a Madridomon is), hogy nagy rock kedvelő emberke vagyok, ám ezúton más általam kedvelt stílust, másik szenvedélyem tárom elétek. Sokféle zenét szeretek, a rocktól kezdve egészen a klasszikusig mindent meghallgatok. Nekem két dolog igazán lényeges egy zenében: fogjon meg, legyen benne valami egyediség. És hogy mi fog meg egy dalban? Ez lehet a hangszerelés, az énekes hangja, a dalszöveg, vagy maga a dinamikája.
Azt már az előző ajánlásom után eldöntöttem, hogy most poposabb előadót fogok elétek tárni, ám a választást csak a tegnapi nap folyamán tudtam meghozni. Legalábbis azt hittem. Ugyanis ezen sorok írása közben mégis átváltottam egy másikra utólag. Aki kíváncsi volt az eredetileg beütemezett ajánlásomra, az bátran jelezze.

Nem tudom, hogy ki ismeri közületek Gavin DeGraw-t (kérem, aki tud az jelezzen majd az értékelésében, hogy hallott-e már róla, hallott-e már tőle valamit stb.), de én úgy tudom, nincs túl nagy híre a csávónak (legalábbis Magyarországon biztosan) - pedig kéne, hogy legyen. Nos, neki hoztam legutóbbi, 2013-as albumát. A srácnak néhány számban borzalmasan hasonlít a hangja Maroon 5-ból jól ismert és elismert Adam Levinéhez - legalábbis én mindenképpen így látom. A másik albummal szemben azért választottam ezt, mert itt dinamikusabbak a számok. A korong 11 számot tartalmaz, ezek közül vannak lassabb, és pörgősebb számok is, populárisabb, elektronikai hangzásokat sem nélkülöző, és egy szál gitárral készültek is.
Megvallom őszintén, kevés olyan lemez van, amin mindegyik szám tetszik (sőőőt...), ez nem tartozik közéjük, ugyanis az Every Little Bit engem nem fogott meg egyáltalán. Ha már írtam arról, melyik nem tetszik, akkor illik arról is írnom, hogy melyik a kedvenc: ez pedig a kezdő track, a Best i Ever had, mert szerintem remekül indítja el ezt az egészet.

Miután eldöntöttem, hogy őt választom, nagyon sokáig agyaltam rajta, hogy melyik albumát hozzam. Először a saját magáról elnevezett Gavin DeGraw-t akartam (akit érdekel, ide kattintva youtube lejátszási listán meghallgathatja, majd utólag fikázhat, hogy ez jobb lett volna :mrgreen: ), mondván az közelebb áll talán hozzám, több benne a gitár és a dob, de akkor nem annyira rugaszkodtam volna el szeretett hangzásomtól, így végül a poposabb Make a Move-ra esett a választás (bár szerintem itt jobb a hangja már).

Nagyon remélem, hogy jól fogtok szórakozni, senkit se fogok untatni ezzel az ajánlásommal, és mindenkinek lesz legalább egy szám, ami kifejezetten tetszett. Jó szórakozást tehát (és külön köszi, ha elolvastad a rizsát) mindenkinek, (jó) értékelésre fel! :)

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2015. március 15., vasárnap 21:05

Molotov - ¿Dónde jugarán las niñas?

Bocsi, elfelejtettem értékelni, de meghallgattam már hét elején. :lol:

Igazából negatívumot én is azokat tudom felhozni amit már sokan előttem: nem értettem a szövegeket és igazán jó hangja sem volt az énekesnek, sőt néha zavaró is volt. Ezen felül viszont igazi ilyen garázsban összehozott baráti feelgood zenélés volt és közben el tudott kapni ez a hangulat, viszont semmi maradandó nem volt ezen felül.
5/10

fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: fiore » 2015. március 14., szombat 10:58

Molotov - ¿Dónde jugarán las niñas?
Nekem tetszett, nagyon jó ajánlás.
Én házit írtam közben, tökéletes volt háttérzenének. A sokszínűsége nekem pont bejött, a pörgős számok is eléggé jók voltak, viszont a nem angol/magyar szöveget sajnos én sem szeretem annyira, így nálam az összképet ez kicsit lerontja.
Nem azt mondom, hogy később is hallgatom majd őket, de most pont olyan pillanatomban talált meg, amikor rá tudtam hangolódni. :)

7,5/10
.

Vissza: