Tipikus Mourinho.

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 24., kedd 17:48
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 24., kedd 17:46
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 24., kedd 17:42
egyértelmű, h nem hagy ki egy meccset sem.ikarus93 írta:Most olvasom Messi lesérült, elvileg 3-4 hétre offot írnak neki. Akkor a PSG ellen egy meccset lehet ki fog hagyni.
forrás
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 24., kedd 17:40
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 24., kedd 13:56
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 24., kedd 13:52
Húhúhúhúhú,ahogy idősödik,Xavi2.0 lesz.Alibi tologatós fociba még eljátszik pár évet.Andrés Iniesta, az FC Barcelona középpályása csaknem egy éve, egészen pontosan 363 napja nem szerzett gólt és nem adott gólpasszt a Primera Divisiónban – erre az Opta munkatársa, Duncan Alexander hívta fel a figyelmet a Twitteren a vasárnapi el Clásicót követően.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 24., kedd 13:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 24., kedd 11:39
Hát mondjuk én meg elküldtem volna a kva annyábba ha nekem így mondja...dannen írta:szerintem meg pont perez mondta carlonak, hogy figyelj fiam.. beraktam a vitrinbe a 10.-et meg a spanyol kupát, mivel én igazoltam a vadlovat aki 2 döntőt is eldöntött nekünk, úgyhogy még minimum 2 évig kussolsz és továbbra is én igazolok. és most kézcsókot.. :Đmorientes írta:de Ancelotti is egy gyenge ember,mert nem mer odaállni az elnök elé,aztán azt mondani neki,hogy főnök,beraktam a vitrinbe a 10. BL trófeát,hallgass már meg,nem jó ez így...
Nos,igaz hogy Faust kommentjére reagáltam,de igazából nem csak Balere gondoltam mint hibafaktor...hanem arra a kialakult helyzetre,hogy 1 darab minőségi focista nincs a padon,(aki persze nem top),és ahogy azt amúgy Faust is írta,lehetetlenség rotálni emiatt.R24...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 11:30
Tavaly korrekt statot hozott le Bale, nagyjából korrekt teljesítménnyel, már önmagához képest. A nyáron nem lett volna értelme eladni a vezetőség szemében, de még Carlo szemében sem. Ha idén marad, akkor talán rá lehet mondani, hogy igazak ezek az állítások, de addig még van idő bőven.morientes írta:És ami legszörnyűbb,aligha látszik hogy beismerné ha téved...de Ancelotti is egy gyenge ember,mert nem mer odaállni az elnök elé,aztán azt mondani neki,hogy főnök,beraktam a vitrinbe a 10. BL trófeát,hallgass már meg,nem jó ez így...Faust írta:Hát ez az, nem kell angol futójátékosra kidobni 100 milliót csak mert nagyobbat akar igazolni mint a legnagyobb rivális. .
Vagy ami még rosszabb,lehet hogy szarik bele az egészbe,jól van gondolja,berakok én akit kitalálsz,meg vagyok fizetve rendesen,kit érdekel...ez annyira tipikusan olaszos lenne...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 24., kedd 11:28
És ami legszörnyűbb,aligha látszik hogy beismerné ha téved...de Ancelotti is egy gyenge ember,mert nem mer odaállni az elnök elé,aztán azt mondani neki,hogy főnök,beraktam a vitrinbe a 10. BL trófeát,hallgass már meg,nem jó ez így...Faust írta:Hát ez az, nem kell angol futójátékosra kidobni 100 milliót csak mert nagyobbat akar igazolni mint a legnagyobb rivális. .
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 23., hétfő 21:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 23., hétfő 21:18
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 23., hétfő 21:07
Kölcsönök még jól működnek, de nem mostanában kölcsönzött egyik csapat sem senkit.lesliejr írta:Ezt kb mi is elmondhatjuk, nem csak ti bajlódtok ezzel. Az a gond, hogy mindkét csapatnak van 3 támadója, jó sok pénzért (Messi-nek a fizetése sokFaust írta: az kurva szánalmas, hogy a Real Madrid ha vesztésre áll a Barca ellen, minőségi cserére csak a hátsó alakzatban képes...nem véletlenül nem rotál Ancelotti.) és hiába gazdag mind a két csapat, ilyen árak mellett nem lehet minden csapatrészre olyan cseréket leültetni, amilyet elvárna az ember.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 23., hétfő 21:01
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 23., hétfő 20:44
Ezt kb mi is elmondhatjuk, nem csak ti bajlódtok ezzel. Az a gond, hogy mindkét csapatnak van 3 támadója, jó sok pénzért (Messi-nek a fizetése sokFaust írta: az kurva szánalmas, hogy a Real Madrid ha vesztésre áll a Barca ellen, minőségi cserére csak a hátsó alakzatban képes...nem véletlenül nem rotál Ancelotti.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 23., hétfő 20:31
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 23., hétfő 20:23
Nem szeretem Xavit és erősen túlértékelt embernek tartom, de az kurva szánalmas, hogy a Real Madrid ha vesztésre áll a Barca ellen, minőségi cserére csak a hátsó alakzatban képes...nem véletlenül nem rotál Ancelotti. Ha a gálakezdőjét nézzük Jamessal, Isco az egyetlen a padon Varane mellett akitől bármit el lehet várni létszámfeltöltésen kívül. Nevetséges. Tetves Perez.morientes írta:Max annyi hogy Rakitic helyett berakja Xavit...hu bazmeg az aztán a minőség...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 23., hétfő 20:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 23., hétfő 19:33
Nem kell ezt túlgondolni, sikerült úgy összerakni az idei kp-t is,hogy Modric az alfa és az omega.Ennyit bírt fizikailag addig miénk volt a középpálya, aztán ahogy ő fáradt úgy estünk szét.Semmi köze a csapat fizikai állapának a tegnapi meccshez, egyszerűen Modric-al egy világverő csapat vagyunk nélküle meg láthattuk mire vagyunk jók az elmúlt 3 hónapban.Kroos meg túl lett terhelve a horvát sérülése miatt.Ez a 60 perc ki fog tolódni 90re amint Luka visszanyeri az erőnlétét.lesliejr írta: 2-1 után ezt miért nem lehetett megcsinálni? Azt én már nem veszem be, hogy fáradtak. Mitől? 1 hetet pihentek szinte minden meccsre a kupa kizúgás miatt,
Jelenlévő fórumozók: 22 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem