VISSZATÉR AZ X-AKTÁK!!!!

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 24., kedd 19:50
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 24., kedd 17:32
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 24., kedd 17:13
Multkor Szigony oldalara irta valaki februar vegen: Mr. Bishop és Pinty leadta a Black Sails fordítását! Ki fogja folytatni?Realista24 írta:Ez tovabbra is arrol szol, hogy semmi pénzért nem adna el, aztán meg játsza az áldozatot, letilt embereket es varja a seggnyalokat.
Minden "nagy" fordító adott mar le részeket hogy zökkenőmentes legyen a dolog. Vagy aki nem, az meg csinálta rendesen
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 24., kedd 17:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 16:55
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 24., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 16:33
Írhatod, de mivel ő vállalta, ezért illene lenne rendesen csinálnia. Ha én itt elvállalok valamit, akkor megcsinálom, ha nem tudja, adja le. A munkámat is ezek szerint végzem. Minek csináljam helyette, ha elvállalta? Imádom, aki ezt tudja csak válaszolni, hogy csinálj jobbat.Nem szokásom csinálj jobbattal válaszolni senkinek, de ha ennyire önzően állsz a dolgokhoz, akkor nekem is valami hasonlót kellene mondanom.
Nekem ezt nem kell magyarázni, pár éve csináljuk már a 'dista/'didom kombót, köszönetet alig kapunk érte, ellenben fikát számolatlanul, viszont amit vállalunk, azt mindig megcsináljuk határidőre. Ezzel van bajom. Aztán beböfögi előre, hogy 1,5 hétig tuti nem lesz felirat, de annak nem reagál, aki besegítene neki 2-3 részbe...mert nagy az ego...big bruzsy.Van fordító ismerősöm így tudom mennyi nyaggatást kapnak akkor is ha 1 nap után nincs felirat, holott ők is emberek, munkába járnak, többüknek családja is van, nem utolsó sorban magánélete, de van hogy elfáradtak, rossz napjuk van, esetleg betegeskednek, olykor még az is előfordul hogy kikapcsolódnának. Ne legyen már szánalmas alak amiért ezt szóvá meri tenni, holott a lehetőséget mindenkinek adott a bizonyításra. A minőségi munkához pedig nem titkoltan idő kell, egy kis szótárazással talán én is összetudnám dobni rekord-idő alatt, de akkor meg pont Te lennél felháborodva, hogy ez meg mi a f...
Többen írtak neki, hogy segítenének. Ezzel van a fő bajom, nem a heti egy résszel.Tekintve hogy alapjáraton is heti 1 rész jön ki a sorozatból egyáltalán nincs lemaradva. Nem tudom kapott-e volna segítséget, sanda gyanúm van arra hogy nem eleget, mert a legtöbb fordító már így is be van táblázva, de erről őt kellene megkérdezni.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 24., kedd 16:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 24., kedd 16:12
Igen azt, nem is értem miért nem lett kész február 28-ra.Mit gondoltál, kivesz 2 hét szabit hogy egybe lefordítson 13 részt?
Ezek szerint követsz mindenhol, hogy kinek mit köszöntem meg eddig...Fikázódni mindig egyszerűbb, néha napján azért oda lehet bökni egy köszönömöt is.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 24., kedd 15:58
Mit gondoltál, kivesz 2 hét szabit hogy egybe lefordítson 13 részt?Realista24 írta:Ez a bruzsy mekkora egy szánalom....kint van az egész évad lassan egy hónapja, aztán sikerült négy részt lefordítania...ő megnézte, aztán szarik rá
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 23., hétfő 21:24
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 23., hétfő 21:07
+ Rebecca karaktere és színészeP. Krisz írta:Az IGN Hungary is kijött a szezonkritikával .doncsontos írta:Matthew Rauch (Burton) állandó szereplő lesz a Banshee-ben.![]()
Vannak benne érthetetlen dolgok .
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 23., hétfő 20:57
akkor látom nem csak én várok a feliratraRealista24 írta:Ez a bruzsy mekkora egy szánalom....kint van az egész évad lassan egy hónapja, aztán sikerült négy részt lefordítania...ő megnézte, aztán szarik rá
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 23., hétfő 20:56
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 23., hétfő 18:31
Az IGN Hungary is kijött a szezonkritikával .doncsontos írta:Matthew Rauch (Burton) állandó szereplő lesz a Banshee-ben.![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. március 23., hétfő 18:21
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. március 23., hétfő 15:41
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 22., vasárnap 11:34
Pipita írta:
Game of Thrones új évadát meg én is nagyon várom már, bár szerintem a 4. évad ott is laposabb volt az előző háromnál. Így is zseniális volt, de mondjuk az első három évad nálam szó nélkül 10/10, a 4. kb 8,5 - 9.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 22., vasárnap 11:29
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 22., vasárnap 11:21
lordgabi írta: Sikerült pótolnom, minden szabad percemet rászántam, megérte, felért a Banshee mellé, de összehasonlítani nem fogom őket...és még mindkettőben mennyi van.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem