Mindenki másképp látja a dolgokat ez tény. Én is.
De gyakorlatilag olyat írni, hogy a Barca már akkor dolgozta ki a helyzeteket, mikor 2-1 volt és a Real játékosok elfáradtak, belefáradtak v feladták....hát ezt nem tudom mire vélni. Mikor 1-0-ra mentünk (és addig Ronaldo kapufáján kívül nem volt olyan hű de űber foci) miért nem esett szét a Real? A gólunk után az a 25 perc az nekünk maga volt a rémálom. Ott az történt amit ti akartatok. 2-1 után ezt miért nem lehetett megcsinálni? Azt én már nem veszem be, hogy fáradtak. Mitől? 1 hetet pihentek szinte minden meccsre a kupa kizúgás miatt, nekünk szerdán még a City ellen kellett rohanni, Real játékosok sétálgattak 2 meccsen a Schalke ellen. Ha valakinek el kellett volna fáradni az a Barcelona volt.
Luis Enrique is már rég leszokott a rotálásról. Az még ősszel volt. Van egy állandó kezdőnk és kb az megy fel a legtöbb meccsen, de főleg akik nálunk most meghatározóak, mint pl nálatok Modric v Kroos azok szinte állandóan a pályán vannak. Alba, Piqué, Alves, Iniesta, Neymar, Suarez, Messi. (tudom, Modric 60 percet bírt, oké. Nálunk meg Busquets kapott 15-öt és lehet szidni, mert én is szoktam az esetlen emberét, de ha nincs a pályán akkor a középpályánk átjáróház, nélküle a letámadás se olyan, hiányoznak a megszerzett labdái) Tipikusan az a játékos, akit akkor értékelsz, amikor nincs.
Ősszel vezettünk 1-0-ra és ha Messi 3 méterről legalább a kaput eltalálja akkor onnan nagy eséllyel már nem jöttök vissza. De nem lett 2-0, aztán Piqué csinált egy tizit, mentünk a szünetre 1-1-el, a második félidőben meg örültünk, hogy nem kaptunk 6ot.
Nem próbáltuk belemagyarázni, hogy de az a sok helyzet 2-1 és 3-1 után már csak azért volt mert rohantunk előre, elfáradtunk stb. Ott gyönyörűen kijött az akkori különbség a két csapat között. Annyit tudtunk. Kb 20-25 perc focit, amit engedtetek nekünk.
Véleményem szerint tegnap ugyanez volt csak fordítva. Ráadásul most 1-0-nál Neymar hagyta ki 3 méterről üres kapura. De fordulás után másképp játszottunk. Ment a letámadás vagy visszaálltunk és utána rohanás a kapu felé a megszerzett labdákkal.
Ősszel nem mehettünk el 2-0-ra, mert a világ vicce lett volna ha lesimázzuk az ezer fokon pörgő Real-t, tegnap nektek nem volt szabad a félidőben nyerésre állni, mert hát na....

....bár tudom, hogy ez fociban nem ilyen egyszerű. De jó csapatnak szerencséje is van. Ez viszont örök.