Kézilabda
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Kézilabda
magyar betegség előjött, 3 gól másfél perccel a vége előtt, erre X-re leadják,szánalomtenger.
(most az,hogy ezen elment egy olyan tippmixem,hogy volt rajta másik két X,amik jöttek,meg egy nagy szorzós vendég siker,az mellékes.)
(most az,hogy ezen elment egy olyan tippmixem,hogy volt rajta másik két X,amik jöttek,meg egy nagy szorzós vendég siker,az mellékes.)
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Bekapcsolom... vezetünk 5 góllal... végén X.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Győrnek akkor ennyi, ilyen hiányzókkal és betlizőkkel nem is lehetett más a vége. Mondjuk ha a Kiel is hasonló "elbírálást" kap majd, akár érdekes is lehetne a Szeged párharca.
Nem illik.
- ziro4vr
Az is egy komoly érv igen, de az a kieli fal nagyon magas lesz a Szegednek, a Veszprémi is az volt még NL nélkül is.
Nem illik.
Löwen ellen pont az feküdt, hogy nem igazán volt jó lövőjük. Remélhetőleg a bőség majd visszaüt a Kielnek. Csak úgy lenne esély
Mondjuk én nem ezér tartom teljesen esélytelennek a Szegedet, hanem, mert a Kiel az egyedüli német a 8ban
Mondjuk én nem ezér tartom teljesen esélytelennek a Szegedet, hanem, mert a Kiel az egyedüli német a 8ban
- ziro4vr
Azon a meccsen inkább negatív volt. Semmi figura vagy tudatos játék nem volt, csak egyénileg próbálkoztak. Mondjuk a Szegedet így is meg fogják verni simán, hatalmas a minőségbeli különbség. Jicha az talán, aki már inkább kifelé megy, miközben benne bízik legjobban az edző.
Nem illik.
ez jót vagy rosszat jelentett?ziro4vr írta: Kiel-Löwen érdekes volt, Gislasson azt se tudja épp kit játszasson, annyi klasszisa van középre.
- ziro4vr
Majd otthon lerendezik. Meg legalább lesz kivel sírnia Vértennek, mindkettő szerelme távozna akkor.VanillaSky írta:Szucsánszki igen nehezen viselné.A Fradinál csak a szokásos, én megválnék Elektől a szezon végén.

Nem illik.
-
Szucsánszki igen nehezen viselné.A Fradinál csak a szokásos, én megválnék Elektől a szezon végén.
- ziro4vr
A Győrt a kulcsemberek nélkül, a rossz Löke-felvogással, gyakorlatilag átlövők nélkül (ez a Müller nagy betli) ellehetetlenítették, nem lesz sok sanszuk. A Fradinál csak a szokásos, én megválnék Elektől a szezon végén.
Vp-Szeged jó meccs volt, botrányos bírókkal. Zeitz megmutatta mit tud. Bombac is tetszett még, de ő elvileg megy Kielcébe.
Kiel-Löwen érdekes volt, Gislasson azt se tudja épp kit játszasson, annyi klasszisa van középre.
Vp-Szeged jó meccs volt, botrányos bírókkal. Zeitz megmutatta mit tud. Bombac is tetszett még, de ő elvileg megy Kielcébe.
Kiel-Löwen érdekes volt, Gislasson azt se tudja épp kit játszasson, annyi klasszisa van középre.
Nem illik.
-
Szénné égett az ETO a Fradi, és az Érd sem okozott meglepetést. "Eredményes" hétvége volt.

- ziro4vr
Kiel maradt az egyetlen német csapat, muszáj egy Kölnbe. Illetve állítólag fizető nézőket is visznek magukkal...szóval erősen ajánlott őket odavinni úgymond. A Barca meg akkora névnek számít, hogy szintén ott kell lenniük, és bevonzani a déli/mediterrán stb rajongókat. Nekem sem tetszik ez, de üzlet az egész. Nem érdekük, hogy mondjuk a SEHA ligában játszó és ott final fourozó csapatok közül túl sok legyen ott a végén.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én azzal nagyon nem vagyok elégedett, hogy a Barca meg a Kiel azért kerül be a final fourba "tök véletlenül", mert ők a Barca meg a Kiel. Elhiszem, hogy Németországban sokan nézik a kézilabdát, meg stb. de azért ne már. Ezért a többi csapat kb a büdös életben nem jut el a final fourba.ziro4vr írta:Kiel, Barca a final fourba segítve...ők "kellenek oda", tiszta sor.
Veszprém némileg esélyesebb mint a PSG, de a franciák szerintem többet javultak tavaly óta mint mi, kérdés elég lesz e. Kint kell figyelni nagyon.
Vardar-Kielce abszolút kétesélyes, érdekes meccsek lesznek a szó minden értelmében.
- ziro4vr
Kiel, Barca a final fourba segítve...ők "kellenek oda", tiszta sor.
Veszprém némileg esélyesebb mint a PSG, de a franciák szerintem többet javultak tavaly óta mint mi, kérdés elég lesz e. Kint kell figyelni nagyon.
Vardar-Kielce abszolút kétesélyes, érdekes meccsek lesznek a szó minden értelmében.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Zagreb-Barcelona
Vardar-Kielce
PSG-Veszprém
Szeged-Kiel.
Az a Vardar-Kielce szúrja azért a szemem...
Szeged meg az esélytelenek nyugalmával mehet a párharcra, még jól is elsülhet.
Veszprémnek szinte kötelező, még ha a franciák tudnak is extrát, jobb csapat az MKB.
Barcának meg könnyű dolga lesz.
Vardar-Kielce
PSG-Veszprém
Szeged-Kiel.
Az a Vardar-Kielce szúrja azért a szemem...
Szeged meg az esélytelenek nyugalmával mehet a párharcra, még jól is elsülhet.
Veszprémnek szinte kötelező, még ha a franciák tudnak is extrát, jobb csapat az MKB.
Barcának meg könnyű dolga lesz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- ziro4vr
Mondjuk ahol ilyen anyagi háttér van komoly elvárásokkal, meg a közönség is műértő úgymond, ott nem könnyű az edzőnek. Tomori lesz még érdekes, ez a nyilatkozat is eléggé zsoldos jellegű lett, bl-t akar, oké, de ezt a meglévő pozitív hangulatot könnyen el tudja majd vinni másfelé egy-egy durcizással. Bár pedagógiában azért más egy Ambros Martin meg egy Konkoly Csaba...
Nem illik.
-
Én nagyon csípem, de Kelecsényivel mindketten olyanok - akár a Madrid - hogy itt és most kellenek az eredmények, megoldják majd persze, de ha annak az az ára, hogy TG 0 percet tölt a pályán, akkor TG 0 percet fog tölteni a pályán. Martinnak papíron a fiatalokat is be kéne építenie, idén persze nyakig vagyunk sérülttel, de ha nem lennénk se hiszem, hogy nagyon összetörné magát emiatt.Martin nekem olyan edzőnek tűnik, aki meg fogja oldani a helyzetet.
- ziro4vr
Jól van na, női kézilabdához nem értek igazából, meg nem is követem annyira rendszeresen.
De egyébként Martin nekem olyan edzőnek tűnik, aki meg fogja oldani a helyzetet. A kapuból meg hogy elkerült Herr, az már maga az erősítés.

Nem illik.
-
Első esetnél semmi tülekedés nincs. Tomori univerzális bal-jobblövőben eljátszogat. Muller védekezni nem tud és közel sem hozza azt amit a németeknél, persze azért javulgat. 2 posztra 3 ember nem a világvége, főleg úgy, hogy védekezésben Muller nincs.Amorim, Tomori, Szen
Görbicz, holland irányító, Kovacsics, TG
A második esetre meg én is utaltam. Görbe persze még majd csak sül, szóval neki a következő szezon se lesz teljes és ráadásul nem is fiatal. Groot jobb Misinél is meg TGnél is, ez nem vita tárgya. (fizikailag szintén) ami miatt érthetetlen az az, hogy kb fél szezonra lesz egy új szárigazolás - Groot - lesz Misi aki azért a saját lábán is megáll irányító poszton. A baj ott van, hogy ha visszatér Görbe - mint a klub legnagyobb legendája - játszani fog, ami természetes. Lesz Groot, aki ha hozza magát szintén. Misi mehet bal szélre, ami pocsékolás túl jó ő a "leghaszontalanabb" posztra. És még ott van a fiatal TG, akit nem értek. Ha a Móvár gyenge, akkor miért nem adták tovább kölcsönbe pl egy Érdbe? Az ETO-ba jelen állapotában, akármekkora tehetség is legyen nem fog beférni, se irányítóba, se lövőbe.
Szóval az egyetlen poszt a csapatban az irányító lesz ami telített és érthetetlen. A többi nem, kapu egyértelmű, beálló szintén, a szélek meg kicsit gyengébbek de jelen állás szerint ezek is eldöntöttek. Lövők szintén (Amorim is 6-8 hónap után fog visszatérni) az irányító ami problémás főleg amiatt, hogy "másfél" fiatal játékos látja majd kárát.
- ziro4vr
Amorim, Tomori, Szen
azért ezt annak mondanám, pláne hogy nekik nincs mondjuk egy seha ligájuk
Mondjuk én TG-t alapból favorizálnám Kovacsiccsal szemben, nagyobb potenciál van benne
azért ezt annak mondanám, pláne hogy nekik nincs mondjuk egy seha ligájuk
Mondjuk én TG-t alapból favorizálnám Kovacsiccsal szemben, nagyobb potenciál van benne
Nem illik.