ziro4vr írta:numberone1 írta:A csucsformaban levo Kroos sincs olyan jo mint a csucsformaban levo Modric...es ezzel nem degradaltam le a nemetet, csak Modric sokkal jobban bele illik ebbe a spanyol fociba.
Gundogan felejtos, soha nem lesz mar a regi. Veratti jo lenne,de amire Modric kioregszik addigra mar olaszban lesz....bar lehet, h meglehetne gyozni,de akkor most kellene. Pogbat mindenkeppen, csak mas posztra.....remelhetoleg az ugynoke is lehiggad addigra.
szerk: +1 dannen
Szerintem egy szinten vannak összességében nézve. Van amiben jobb az egyik, van amiben jobb a másik.
A Gündoganos felvetést pedig mire alapozod?
kicsit felre ertheto voltam, ugy ertem a mi szempontunkbol felejtos.
Ugy gondolom, h most kellene neki lepnie egy olyan csapatba ahol idegen kornyezet uj impulzusokat kapna, de nem olyan nagy elvarasokkal teli helyen mint a Real. Na ha most marad meg 1-2 evet a Dortmundban, aztan elmenne vhova 2-3 evre, utanna mar keso lenne(ez csak szubjektiv).Sok ido eltelhet amire esetleg a regi formaja visszaterhet,ha visszater. Nekunk most az Gundi kellene aki a serulese elott volt. Gundogant eltudnam kepzelni az Atleticoban egy Simeone edzovel, de remelem oda soha nem megy. A dortmund at fog esni egy ver atolesztesen, de nem megy az egyik naprol a masikra.
A Modric vs Kroos temaban, abban latom jobbnak a horvatot, h jobban megel kozelebb az ellenfel tizenhatosanal a mozgekonysaga miatt. Kroos jo volt a bundasban azon a poszton, mert ott a tobb ideje volt. A spanyol ligaban mozgekonyabbak a vedok es a kozeppalyasok, kevesebb terulet van az ellenfel harmadaban, viszont ha Modricot hatra rakod a vedelem ele o ott is lehoz egy klasszis szintet. Szerintem a fizikai adottsagok miatt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou

KAK