Pepe - 3

Archívum

Mi lenne Pepe sorsa, ha rajtad múlna?

A szavazás 2014. október 8., szerda 9:44-kor befejeződött.

Eladnám egy normális ajánlatért
8
15%
Továbbra is kezdő lenne
11
20%
Harmadik számú védőt csinálnék belőle
35
65%

Szavazatok száma: 54

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Pepe - 3

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. március 23., hétfő 13:34

Toti írta:
CS0ki írta:Felesleges lenne, nem is fogjuk. Hozzáért, persze suarez eljátszotta a nagyhalált, sárgát nem ért a dolog, de akkor szokták eltörölni a sárgát, ha abszolút nem volt szabálytalanság, nem akkor, ha túl szigorúan ítéltek meg egy szabálytalanságot.
video
egyáltalán semmi nem történt.
a két visszajátszásból összevetve látszik, h mindössze annyi történt a jobb kezét rárakta a hátára. lábbal véletlenül sem ért hozzá, de még csak meg sem támasztotta ugyanis mielőtt odaért volna, h támasszon suarez már borult. ha ez sárga akkor carvajal meccs eleji 16oson belüli elkéső taposása iniestan piros.
Teljesen felidegesített már akkor is, legalább ha nem a lábát fájlalta volna... :cens: ATMA ellen Varane-Ramos párost, és következő El Clásicóra is, kell az a gyors ember.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 23., hétfő 12:42

Pepe-Varane páros sem működött igazán. A klasszikusokra egy jó formában levő Varane-Ramos lenne az igazi, de mindkettőnek vannak most gondjai. Egyénileg még talán a portugál a legstabilabb, mondjuk az eladott labdáitól a falra mászok.
Nem illik.

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 23., hétfő 12:35

Na remélem mostantól Pepe-Varane lesz, legalább addig, amíg Ramos össze nem szedi magát a sérülése és ezután a gyatra teljesítménye után. De nem tudok elmenni szó nélkül, hogy mennyire egy ostoba tulok ez a Pepe. Egész szezonban talán 1-2 lapot kapott, teljesen tisztán játszik és szerintem a 3 védő közül a legjobb teljesítményt nyújtja. Erre jön a Clásicó és megbolondul, össze-vissza rugdos, dobálja magát tök feleslegesen, a kapunak háttal álló Suareznek támaszt oda az 1. félidő közepén tök ártalmatlan szituban sárgáért, úgy, hogy már nem az első volt a meccsen (az most jelen esetben mindegy, hogy eljátssza-e Suarez vagy sem, attól még hülyeség marad). A VB-n is eljátszotta ugye az okosságát. Nem csoda, hogy ilyen kép alakult ki róla, mert nagy meccseken mikor a világ nézi, akkor elborul az agya. Ezen el kéne gondolkoznia neki is és Carlonak is, hogy van-e így értelme itt tartani. Örültem a cseréjének, bár Ramost is le lehetett volna hozni nyugodtan.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 23., hétfő 9:47

CS0ki írta:Felesleges lenne, nem is fogjuk. Hozzáért, persze suarez eljátszotta a nagyhalált, sárgát nem ért a dolog, de akkor szokták eltörölni a sárgát, ha abszolút nem volt szabálytalanság, nem akkor, ha túl szigorúan ítéltek meg egy szabálytalanságot.
video
egyáltalán semmi nem történt.
a két visszajátszásból összevetve látszik, h mindössze annyi történt a jobb kezét rárakta a hátára. lábbal véletlenül sem ért hozzá, de még csak meg sem támasztotta ugyanis mielőtt odaért volna, h támasszon suarez már borult. ha ez sárga akkor carvajal meccs eleji 16oson belüli elkéső taposása iniestan piros.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 23., hétfő 9:40

mindenesetre keresek vmi visszajátszást és megnézem. ha így van én azt megfellebbezném.
Felesleges lenne, nem is fogjuk. Hozzáért, persze suarez eljátszotta a nagyhalált, sárgát nem ért a dolog, de akkor szokták eltörölni a sárgát, ha abszolút nem volt szabálytalanság, nem akkor, ha túl szigorúan ítéltek meg egy szabálytalanságot.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 23., hétfő 7:49

a sárgalapja egy vicc volt. még nem néztem vissza rendesen a szituációt, de az ottani lassításokból úgy tűnt, h hozzá sem ért az emberhez. és azért az ő játékát egy sárgalap nagyban meghatározza, pláne, h a mérkőzés korai szakaszában kapta, nagyon korán. egyébként a meccsen mutatott teljesítményét tekintve, végig benne volt a sárgalap, de sztem az az eset nem ért lapot.

mindenesetre keresek vmi visszajátszást és megnézem. ha így van én azt megfellebbezném.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 11., szerda 14:44

Jogos... Ha Pepe godmode-ban tolja nem is ennyire látványos a dolog. Mostanság viszont nem ez jellemzi.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 12:21

Géci írta:De tudom... Tegnap eszembe is jutott nem egyszer. :fpalm:
Csak ezzel az a baj, hogy ezek nem olyan vélemények, amiket egy-egy meccs után meg lehetne fogalmazni. Mindenki úgy nyilvánít véleményt nagyjából ahogy akar itt, de egyszer nincs náluk jobb, egyszer nincs náluk gyengébb...sok értelme nincsen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 11., szerda 11:21

De tudom... Tegnap eszembe is jutott nem egyszer. :fpalm:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 11., szerda 11:15

Géci írta:Varane még kölyök vezetni egy védelmet, Pepének meg agya nincs hozzá. Ramos elvesztése óta szar az egész védelem ùgy ahogy van...

Ezt nem tudod ki írta nem is olyan régen? :lol:
Meggyőződésem, hogy jobb a Pepe, Varane páros. Csípem Ramost, de nálam ez a két ùriember kezdene...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 11., szerda 8:21

Varane még kölyök vezetni egy védelmet, Pepének meg agya nincs hozzá. Ramos elvesztése óta szar az egész védelem ùgy ahogy van...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 10., kedd 23:43

Prométheusz írta:amióta nincs Ramos... borzasztó ez a Pepe Varane kettős.
Regen se voltak annyira jok egyutt.

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 10., kedd 23:32

amióta nincs Ramos... borzasztó ez a Pepe Varane kettős.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 10., kedd 20:32

IkerCasillas írta:Ahogy egy okos ember mondta: ,,Szakmailag a legjobb védőnk."
Ja, ma sem maradt le Adurizról, kicsit sem.

Célszerű lenne megnézni a meccseinket és nem a blikkből meg a barcás takarítónők elmondásaiból élni hétfőként.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 9., hétfő 8:23

Én sem hibáztatom mondjuk, de kicsivel jobb helyezkedéssel lehet már annyira zavarhatta volna a támadót, hogy ne fejeljen ilyen pontosan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 9., hétfő 8:21

plusz egy. megnéztem volna hogy melyik védő veszi fel a lendületből jövő és ugró játékost, ráadásul a beadás és a fejes is tökéletes volt. ez van. gólt kellett volna rúgni.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 8., vasárnap 20:24

Én még csak hibának sem mondanám a gólt. Lendületből jött egy magas, jól fejelő támadó, akit hirtelen kellett volna átvenni, a labda meg tökéletesen jött. Én sosem hittem abban, hogy mindig hibázni kell ahhoz, hogy gólt kapjon egy csapat. Ugyanez mondtam, mikor welbeck lefejelte Ramost, azt is parádésan csinálta az angol, Ramost sem tudtam ott hibáztatni.
Az ilyenek benne vannak, mi is lövünk egy rakás gólt, amikor nem hiszem, hogy bárki nekiáll védelmi hibáról beszélnie

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. március 7., szombat 19:07

IkerCasillas írta:
Csabi írta:ramos még nem hibázott
varane még nem hibázott

ja de :roll:
Itt nem erről van szó, hanem arról, hogy annak ellenére, hogy mindenki hibátlannak állítja be, mostanában szinte meccsenként hozza a gólokat érő hibákat. Messze nem a legjobb védő, messze nem.
Mostanában szinte meccsenként hozza az egész csapat a szar formáját, messze nem a legjobb csapat a Real Madrid, messze nem!
Így is fellehet fogni, ahogy te, de nem teljesen reális. Azért, amikor a csapat formában volt és az edző tudta, hogy mit csinál, akkor azért nem lehetett panasz rá. Nem Pepével van a baj, itt az egész mindenséggel.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 7., szombat 19:05

A támadó játékos lendületből jött, minimum 5 méteres előnye volt. Pepe helyben állt. Lehetett volna ott Ramos vagy bárki más, ezt akkor se fejelte volna el.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 7., szombat 19:03

Gólt kéne lőni és le lenne szarva. De amíg nincs kapura tartó lövésünk, addig oltári faszság elővenni a védőket, már pardon.

Vissza: