amúgy tök normális hogy iniesta könyöklésért nem kapott semmit.Santi írta:A máriás mindenit![]()
A kommentátor is kiröhögte.![]()
Kroos nem kapott sárgát...hamesz írta:Hát most Kroos meg Isco pihenhet mert összegyűlt a sárga lapjuk így nem játszanak a köv meccsen.

Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
- realmadridfan
Hogy fut a bíró után felháborodva a kisköcsög
Csak a szokásos

- P. Krisz
Tarkón keresztül szemen szúrták .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A máriás mindenit
A kommentátor is kiröhögte.

A kommentátor is kiröhögte.

Kroos nem kapott sárgát...hamesz írta:Hát most Kroos meg Isco pihenhet mert összegyűlt a sárga lapjuk így nem játszanak a köv meccsen.
- realmadridfan
Kevesen múlott. Ha CR kapufája bemegy akkor jó eséllyel 2-3 lett volna közte a félidőben. 2-1-nél még fél óra hátravolt, de ha nem tudom az eredményt akkor a játék képe alapján azt hinném, hogy öttel megy a Barca, annyira összezuhantunk/nem bírtuk erővel/feladtuk. Rossz élmény volt ez a meccs.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Az lehet,de ő is tudja,a bírónak csak két szeme van...(na jó,a két integetővel 6 :Đ )egyáltalán mit gondol? 287 kamera veszi a meccset,
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ja az.Még valami olyasmi van kiírva neki a neve alá,hogy a Barcelona volt labdarúgója vagy mi.Sajátnevelés

Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
SajátnevelésDe kérdezem én hogy mire?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azért Ottó megköszönheti hogy nem egy városban lakom vele mert már levadásztam volna.Ritka egy nagyképű majom az a csávó.
De kérdezem én hogy mire?

De kérdezem én hogy mire?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- h3x0r
Az 2 meccs golkulonbsege is szamit. 3-1 es 1-2, tehat 4-3-ra nyertuk az egymas elleni parharcot.rashidm írta:Én úgy tudom, hogy ez nem játszik itt (nálam a egymás elleni eredmény esetén: nyertünk, majd kikaptunk). Ezután a gólkülönbség, majd a lőtt gólok száma számít. Szóval ha jobb lesz a gólkülönbségünk és ugyanannyi ponttal végzünk akkor nyertünk.dannen írta:amúgy pont egyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, igaz? abban meg így jobbak vagyunk legalább 3-1, 1-2vel, nem?[/color]
(nincs idegenben lott gol)
Pontegyenloseg eseten mi leszunk elorebb.
If points are equal between two or more clubs, the rules are:
- If all clubs involved have played each other twice:
- - If the tie is between two clubs, then the tie is broken using the goal difference for the two matches those clubs have played against each other (without away goals rule)
Forras
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én úgy tudom, hogy ez nem játszik itt (nálam a egymás elleni eredmény esetén: nyertünk, majd kikaptunk). Ezután a gólkülönbség, majd a lőtt gólok száma számít. Szóval ha jobb lesz a gólkülönbségünk és ugyanannyi ponttal végzünk akkor nyertünk.dannen írta:amúgy pont egyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, igaz? abban meg így jobbak vagyunk legalább 3-1, 1-2vel, nem?[/color]

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hát a barcánál még lehet reménykedni az idegenbeli meccsekben a celta, sevilla és az espanyol ellen, meg a valenciai elleni hazain. az atlético csak akkor lesz veszélyforrás a calderónban, ha lesz még tétje a buginak nekik. jelenleg még nagyon is van, hiszen a valencia előttük áll.
nekünk alap, hogy innentől mindent nyerni kell. az már nem vitatéma, úgyhogy azt nem is említem.
nekünk alap, hogy innentől mindent nyerni kell. az már nem vitatéma, úgyhogy azt nem is említem.
én tudom, h a színészkedés és a játékvezető megtévesztése sajnos már a játék része, de amit mascherano csinált azzal új szintre emelte az egészet. a pár évvel ezelőtti kupadöntőn is eljátszotta már adebayornal, de amit most művelt az katasztrófa volt, arra nincsenek szavak. az, h összeesik és odamegy carvajal és cé és mutatóujjal megbökik a tarkóját/fejét, h "minek színészkedsz" ő meg, mint vmi elmebeteg őrült elkezdi fogni az arcát, amit egyébként a földbe temetett, ugyanis úgy feküdt ott hason, így esélytelen is volt, h az arcába nyúljanak, nos én ott rugdostam volna össze az embert. egyáltalán mit gondol? 287 kamera veszi a meccset, 4K, slow motion, minden van és eljátssza. ehhez kell pofa, nem is kicsi. viszonylag nyugodt meccs volt, nem voltak mourinho korszakos indulatok, és erre ez a takony benyom egy ilyet, h feszítse a húrt és gerjessze a feszültséget. büszke lehet rá minden szurkoló. egy szót sem szólok olyankor, mikor neymar mondjuk színészkedik, v vezeti a labdát és feldobja magát (nem a mostani meccsre gondolok) mert tudom, h sajnos rengeteg játékos csinálja, de az ilyen mint amit ez az argentín csinált, az iszonyatosan szánalmas volt.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
De. :Đdannen írta:amúgy pont egyenlőség esetén az egymás elleni eredmény számít, igaz? abban meg így jobbak vagyunk legalább 3-1, 1-2vel, nem?
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Pepenel nagyon szembetűnő volt, Modricnal is. Kroosnak sztem annyi ereje nem maradt h faultoljon.Géci írta:Szerintem inkább ez volt a fő ok mint a fáradtság. Konkrétan a teljes védelem, és a teljes kp be volt már akkor sárgulva. Előtte pedig az agrasszív letámadással értünk valamit. A végén pedig próbáltunk más játékot játszani és nagyon kinyiltunk. Onnantól jöttek a barca helyzetek. Addig viszont helyzetük is alig volt... Szerintem az x megérdemeltebb lett volna, de így se bùslakodok tùlzottan.Faust írta:A másik hogy az a faszfej kb mindenre sárgát adott, a csapat fele már lépni sem mert mert villan a második sárga, és 10 emberrel csak csúnyább lett volna...
Ramosnal tudjuk h ezt leszarja.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Szerintem inkább ez volt a fő ok mint a fáradtság. Konkrétan a teljes védelem, és a teljes kp be volt már akkor sárgulva. Előtte pedig az agrasszív letámadással értünk valamit. A végén pedig próbáltunk más játékot játszani és nagyon kinyiltunk. Onnantól jöttek a barca helyzetek. Addig viszont helyzetük is alig volt... Szerintem az x megérdemeltebb lett volna, de így se bùslakodok tùlzottan.Faust írta:A másik hogy az a faszfej kb mindenre sárgát adott, a csapat fele már lépni sem mert mert villan a második sárga, és 10 emberrel csak csúnyább lett volna...
A másik hogy az a faszfej kb mindenre sárgát adott, a csapat fele már lépni sem mert mert villan a második sárga, és 10 emberrel csak csúnyább lett volna.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy igazságos eredmény született. A helyzeteket be kell verni, pláne a Nou Campban, évi 10 milláért illene tudni labdát kezelni, ill. eltalálni a kaput 6-7 méterről...az első félidőben istenien toltuk de a másodikban csak Neymarnak köszönhetjük hogy nem lett 4-1. Perez meg remélem látta a cseréket. Bár leszarja mert megnyertük a Tizediket lassan egy éve...
Ennek ellenére én azt mondom, hogy igazságos eredmény született. A helyzeteket be kell verni, pláne a Nou Campban, évi 10 milláért illene tudni labdát kezelni, ill. eltalálni a kaput 6-7 méterről...az első félidőben istenien toltuk de a másodikban csak Neymarnak köszönhetjük hogy nem lett 4-1. Perez meg remélem látta a cseréket. Bár leszarja mert megnyertük a Tizediket lassan egy éve...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze hogy elfáradt Benzema mikor a masik ketto helyett kellett folyamatosan melozni.dannen írta:ugyanúgy ahogy mondjuk benzemán is nagyon meglátszott az 55-60. perctől kezdve. előtte képtelen volt hibázni, isten volt, utána meg nehézkesen közlekedett és sokat hibázott. nálam ezt nem lehet ráfogni a kapott gólra (főleg mivel az első félidőben is "leszartuk" és mentünk tovább), nem felejtenek el egy ütésre focizni a legjobbjaink mikor egy félidőn keresztül élvezet volt minden megmozdulásuk. csak rájuk kellett nézni, modric, isco de még talán kroos is sokszor inkább már felrúgta az emberét szándékosan mert érezték, hogy nincs erejük visszafutni vele. mind1, nálam ez a vereség oka, csak az a baj, hogy így a BL-ben sem lesz semmi, mert baszhatjuk ha kurva jók vagyunk, de csak 60 perceket bírunk.
Őrlodott a védők kozott, mindig jutott védő mert a BC nem volt túl mozgékony es hatékony. Ezt a tegnapi Balet es Cet akárki levedekezte volna, nemhogy a Barca.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
60 perc alatt le kell rendezni mindenkit. :Đcsak az a baj, hogy így a BL-ben sem lesz semmi, mert baszhatjuk ha kurva jók vagyunk, de csak 60 perceket bírunk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
MOst látom,hogy válogatott szünet lesz, a lehető legjobbkor.Van idő kiheverni a vereséget és tiszta fejjel nekivágni a hajrának.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams