Steve írta:Engem Casillas mérhetetlenül irritál..
Akkor legább ne is ugrana, mutatna egy fu.kyout inkább a gólszerzőnek, azzal is előrébb lennénk.
Ez az alibiből szökken egyet egy helyben majd dől mint a zsák, 2cm-t sem odébb mozdulva idegörlő. Alapból nehezen ér a szélekre, mert alacsony, de jó ideje meg sem próbálja.
Szerencsére ha rávezetik 1vs1-ben még mindig jó, így csak 1-2 bekapott gól garantált.
De ma belefért volna bármi, a végén mentett is párat, de mi nem tudtuk eltenni.
Ma nem érzem főbűnösnek, de a másodiknál felszisszentem, az nagyon foghatónak tűnt. Nem is értem, mért dőlt el. (Real Madrid - Manchester City 3-2-es meccs megvan? Na, ma lekopírozta.)
Ramos nagyon gyenge volt ma - a rutin és a képesség ott volt sokszor, de hozzá szokatlan helyezkedési hibákat vétett. Pepe se volt a csúcson, de ő kötelezőt nem rontott ma. Carvajal az elején tragikus volt, de szerintem sokat javult a végére, Marcelo ma rendben, Kroos-Modric 80%on voltak (egyik fáradt, másik most épült fel), de még így is jobb volt a kp-nk, mint a Barcának!, Isco gyengébb volt, de nagyon kell a csapatnak, és akkor jön a fő probléma (nem hittem volna, hogy elől leszünk gondban!) Benzemán kívül a két másik ember nem tudja hozni, amit kell! Ronaldo ma hozott egy szintet, de azt a lécet, amit ő tett magasra eddig, nem éri el hónapok óta. Őt ma nem hibáztatom, hozott egy erős közepest, de mezőnyben, vállalásban jóval kevesebb súlya van, mint tavaly mondjuk. Bale viszont óriási fék szegény. Én sajnálom, annyira nem illik ide. Ma láttam a hajtást rajta, de egyszerűen még szerencséje sincsen. Ha itt marad a nyakunkon, nagy gázban leszünk. (James visszatérése után meg pláne.)
Lenne mit rendbe tenni a kerettel, félek, nagytakarítás lesz, pedig csak 3-4 ember cseréjével ultra jó keretünk lehetne (mint tavaly, mikor egyensúlyban voltunk.)
Mindegy. Én ma a vereség dacára a küzdéssel elégedett voltam, az eredmény elszomorít, mert többet érdemeltünk, de vissza fogjuk még ezt kapni pozitívan, én érzem. Hosszú távon az élet visszaadja!

(Vagy csak részeg vagyok

)