Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Nyáron egy páran írtuk itt a fórumon,hogy ha ezek a játékosok maradnak cserének akkor baj lehet.Eleve a tavalyi év után ahol a cserék bukták el a végén a bajnokságot ki kellett volna paterolni őket a csapatból.
Itt kezdődött minden,na meg Casillas és Lopez eseténél.
Ez bizony nagy hiba volt a vezetőségtől,hogy ezt így hagyta.Be is ütött amitől tartottunk jött a sérülésullám a cserék meg nem tudtak élni a lehetőséggel.
Ezért van most gondd szerintem.Nincs olyan akit ha beteszel akkor normálisan tudna játszani.
A nyáron a cseresort kb. két szintel komyolabb játékosokra ki kell cserélni szerintem.
Aztán mehet a rotálás normális játékosokkal.
Itt kezdődött minden,na meg Casillas és Lopez eseténél.
Ez bizony nagy hiba volt a vezetőségtől,hogy ezt így hagyta.Be is ütött amitől tartottunk jött a sérülésullám a cserék meg nem tudtak élni a lehetőséggel.
Ezért van most gondd szerintem.Nincs olyan akit ha beteszel akkor normálisan tudna játszani.
A nyáron a cseresort kb. két szintel komyolabb játékosokra ki kell cserélni szerintem.
Aztán mehet a rotálás normális játékosokkal.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jó, de így egymás után leírva tényleg vicces na... Persze, hogy Modric is olyan amilyen x hónap kihagyás után.Realista24 írta:Most mi az öngól?
Összességében nem fáradt a keret szerinte, de az intenzív meccs kivett annyit a játékosokból, hogy elfáradtak a meccsen.
Azért ez nem állapot, hogy hátrányban nem tudunk behozni egy értelmes támadó felfogású játékost.
Én vicc nélkül leültetném Ödegaard-t a padra pár meccsig. Persze hosszú távon nem megoldás, meg aztán neki is szüksége van minél több játékidőre, de idén még segíthetne a csapaton.
Nincs mit veszíteni. Ha nem válik be, megy vissza Zidanehoz.
Én vicc nélkül leültetném Ödegaard-t a padra pár meccsig. Persze hosszú távon nem megoldás, meg aztán neki is szüksége van minél több játékidőre, de idén még segíthetne a csapaton.
Nincs mit veszíteni. Ha nem válik be, megy vissza Zidanehoz.
Kroos és a fáradtság? Lehetetlen.Ancelotti: "Kroos and Modric were very important in the first half, but in the end they dropped because they were tired."
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem mentális esett össze a csapat teljesen...ez a vereség valószínűleg mélyebbre is lök minket...CS0ki írta:Mondjuk ilyenkor megint vicces, hogy már többedszerre olyan csapatoktól kapunk ki, akik hétközben játszottak, míg mi egész héten készülhettünk a meccsre. Vagy még mindig a klub vb miatt fáradtak? Kiestünk a kupából hamar, kaptunk egy gyenge ellenfelet a BL-ben, mit akarunk még, hogy legyen jó kondink?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Most mi az öngól?
Összességében nem fáradt a keret szerinte, de az intenzív meccs kivett annyit a játékosokból, hogy elfáradtak a meccsen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Picit öngól szaga vanCsabi írta:ezt így alvás előttre. jóéjt.Ancelotti: "I still don't think this is a conditioning problem. We just lost a cool head in the last 30mins."
Ancelotti: "Kroos and Modric were very important in the first half, but in the end they dropped because they were tired."

Mondjuk ilyenkor megint vicces, hogy már többedszerre olyan csapatoktól kapunk ki, akik hétközben játszottak, míg mi egész héten készülhettünk a meccsre. Vagy még mindig a klub vb miatt fáradtak? Kiestünk a kupából hamar, kaptunk egy gyenge ellenfelet a BL-ben, mit akarunk még, hogy legyen jó kondink?
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezt így alvás előttre. jóéjt.Ancelotti: "I still don't think this is a conditioning problem. We just lost a cool head in the last 30mins."
Ancelotti: "Kroos and Modric were very important in the first half, but in the end they dropped because they were tired."

- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
hihetetlen, hogy ha Cé nincs Isten fokozatban, akkor szopóág minden meccs vége..
na ez a másik, amin nagyon gyorsan változtatni kéne. kell még egy gólvágó.
na ez a másik, amin nagyon gyorsan változtatni kéne. kell még egy gólvágó.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- Prométheusz
ugyanezt csinálta az első galaktikus korszakban, ezért omlott be az is, és ezért kellett mennie.VanillaSky írta:Én azt remélem, hogy Pereznek nem szóltak róla, vagy ha igen akkor csak addig amíg a csekket aláírja meg elbohóckodik a bemutatáson egyébként elhajtják a búsba az elnök urat mikor arról van szó, hogy ki is jöjjön. Focicsapatot kéne építeni nem médiabirodalmat.már elkezdtek dolgozni
szerencséje, hogy nem volt minőségi új elnök helyette
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- ikarus93
Sose értettem, hogy Pereznek mért kell beleszólnia a dolgokba, mért nem bízza rá az egész csapatot Carlo-ra.
Carlo megmondja, hogy ki kell ő megveszi és kész.
Berlusconi feelingem van vele kapcsolatban, ő volt az aki mindenbe beledörgölte az orrát A Milánnál, na meg Galliani.
Carlo megmondja, hogy ki kell ő megveszi és kész.
Berlusconi feelingem van vele kapcsolatban, ő volt az aki mindenbe beledörgölte az orrát A Milánnál, na meg Galliani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. március 22., vasárnap 23:11-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
De Gea-t és legalább 3-4 értelmes cserét kell hozni.
-
Én azt remélem, hogy Pereznek nem szóltak róla, vagy ha igen akkor csak addig amíg a csekket aláírja meg elbohóckodik a bemutatáson egyébként elhajtják a búsba az elnök urat mikor arról van szó, hogy ki is jöjjön. Focicsapatot kéne építeni nem médiabirodalmat.már elkezdtek dolgozni
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Remélem, hogy már elkezdtek dolgozni a jövő évi keret megerősítésén...jó lenne a következő szezonnak egy erősebb kispaddal nekifutni...
Mondjuk Barca kb ugyanez...Egy söréttel kevesebb van náluk, de előre nekik is van pedro aztán szervasz.
Ezekkel a játékosokkal is meg lehetett volna nyerni. Kár érte, de összességében nem vagyok csalódott, persze boldog se. A jó hír, hogy egymás elleni eredményben jbban állunk, így 4 ponttal kell többet szerezni 10 meccs alatt. Meglátjuk.
Ezekkel a játékosokkal is meg lehetett volna nyerni. Kár érte, de összességében nem vagyok csalódott, persze boldog se. A jó hír, hogy egymás elleni eredményben jbban állunk, így 4 ponttal kell többet szerezni 10 meccs alatt. Meglátjuk.
- Prométheusz
egyszerűen nincs kispadunk..
egy ilyen meccsen bajban be tudtuk cserélni a lepukkadt Jesét, a nóném szürke eminenciás Lucas Silvát, meg egy középhátvédet....
na ez itt az igazi baj...
egy ilyen meccsen bajban be tudtuk cserélni a lepukkadt Jesét, a nóném szürke eminenciás Lucas Silvát, meg egy középhátvédet....
na ez itt az igazi baj...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mindent elmond, hogy vesztes állásnál is a 80. percig kell várni a támadó cserével. senki nincs a padon, egy fél deszka se, úgy hogy egyetlen sérültünk van. ez meg annak a hibája aki az egészet összerakja.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Pedig még egy darabig nézegetheted,mert alternativa nem nagyon van.En elhiszem hogy james vissza tereseig bale jatszani fog mert nem igazán van alternatíva- habár belegondolva egy castillas kp is jobb alternatíva a kp mint bale. Es itt most be vagyok baszva es reménykedek hogy nem kell néztem a 433as BBC szenvedését! :-)
Off:Én is be vagyok baszva,de ezzel a megállapítással nem negyon lőttem mellé...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
En elhiszem hogy james vissza tereseig bale jatszani fog mert nem igazán van alternatíva- habár belegondolva egy castillas kp is jobb alternatíva a kp mint bale. Es itt most be vagyok baszva es reménykedek hogy nem kell néztem a 433as BBC szenvedését! :-)
A keresztfiam ma kihívott egy play station meccsre.
Utána megkerte nézzem meg milyen jo season mód csapata van...
Hat az volt a keresem hogy vagy lebassza Balet a padra vagy nem nézem
))) szegény nézett mi bajom majd elmeseltem hogy ha megnezel jó pár madrid meccset a közelmúltból akkor megerted keresztapad :-D
Konklúzió: rajottem hogy Balet meg a play station játékban se engedném játszani a madridban
)
A keresztfiam ma kihívott egy play station meccsre.
Utána megkerte nézzem meg milyen jo season mód csapata van...
Hat az volt a keresem hogy vagy lebassza Balet a padra vagy nem nézem

Konklúzió: rajottem hogy Balet meg a play station játékban se engedném játszani a madridban

- Hasta el final, Vamos Real -