Mindent összevetve akkor inkább a 4-4...csababarca írta:Nagyjából így van, bár mérgelődtem volna Neymar miatt egy sort,ha a végén tudtok egyenlíteni.
De egy 2-2 reális lett volna mindent összevetve.

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 22., vasárnap 23:41
Mindent összevetve akkor inkább a 4-4...csababarca írta:Nagyjából így van, bár mérgelődtem volna Neymar miatt egy sort,ha a végén tudtok egyenlíteni.
De egy 2-2 reális lett volna mindent összevetve.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 22., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: mexes » 2015. március 22., vasárnap 23:39
Realista24 írta:Három szinttel jobb az MSN, just sayin.Szerintem meg nem jobb az MSN...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 23:38
Persze, ha nem akar nagy meccset, akkor a végén lehetett volna kettő-három is közte még, szerencsére elbohóckodta a dolgokat.Nagyjából így van, bár mérgelődtem volna Neymar miatt egy sort,ha a végén tudtok egyenlíteni.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 22., vasárnap 23:37
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 22., vasárnap 23:36
Realista24 írta:Egy félidő nálatok, egy nálunk, a döntetlen igazságosabb lett volna szerintem.Véleményem szerint összességében megérdemelten nyertünk.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 22., vasárnap 23:36
Állítólag két hét és már kiveheti anyukája a rácsos kiságyból.ikarus93 írta:Tényleg azzal a Vermalenal mi a helyzet? Fog ő még valaha játszani nálatok?
Pont, hogy ők teremtik meg a különbséget a meccseinken. Suarez esik-kel, egy unszimpatikus figura. Rém idegesítő lehet ellene játszani. Nézni is az, főleg mikor elpattog a labda tőle......aztán egyszer csak ott van, lefordul és gól. De hát ezért vettük, nem másért.Géci írta:Szerintem meg nem jobb az MSN...
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 22., vasárnap 23:34
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 22., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 22., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 22., vasárnap 23:31
Géci írta:Szerintem meg nem jobb az MSN... Ott van egy balfallosz Suarez akinek ma bejött, nálunk meg van egy ugyan olyan Bale akinek meg nem... Ennyi! Ha az első félidőben vezetünk 3-1-re egy szavuk sem lehetett volna. Egy ilyen mec sen be kell lőni a helyzeteket, mert kevés lehetőség van. Most is ez döntött ezért kaptunk ki. Próbálom pozitív oldala felől nézni a meccset, és azért a játék jócskán feljavulni látszik Modriccal. Nem tudunk mást tenni innentől mint várni, hogy mikor buknak. Nekünk pedig hozni kell a meccseket. Bár ha nem csal az emlékezetem akkor a sárgák miatt kövi meccsen se Kroos, se Isco... A lényeg, hogy menni kell tovább és nyerni a meccseket!
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 23:30
Szerintem is x-es meccs volt, csak ahoz be kéne rùgni a helyzeteket...Realista24 írta:Egy félidő nálatok, egy nálunk, a döntetlen igazságosabb lett volna szerintem.Véleményem szerint összességében megérdemelten nyertünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 23:29
Három szinttel jobb az MSN, just sayin.Szerintem meg nem jobb az MSN...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 23:28
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 22., vasárnap 23:27
lesliejr írta: Piqué a leigazolás utáni első 2-3 évet idézi már egy jó ideje. Mint egy fal, szinte átjátszhatatlan. Nála csak az a baj, hogy fejben nem tudja összerakni magát hosszabb időre és olyankor lemegy megye2 szintre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 23:27
Egy félidő nálatok, egy nálunk, a döntetlen igazságosabb lett volna szerintem.Véleményem szerint összességében megérdemelten nyertünk.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 22., vasárnap 23:26
Piqué a leigazolás utáni első 2-3 évet idézi már egy jó ideje. Mint egy fal, szinte átjátszhatatlan. Nála csak az a baj, hogy fejben nem tudja összerakni magát hosszabb időre és olyankor lemegy megye2 szintre.palesz77 írta:Nem mintha ez számítana most, de Pique már vagy 3-4 hónapja bomba formában van - mióta Lucho száműzte a lelátóra, nem tudom az mikor volt -, nem is értettem, hogy meccs előtt őt miért nézitek ennyire le.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 22., vasárnap 23:22
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 22., vasárnap 23:22
Nem mintha ez számítana most, de Pique már vagy 3-4 hónapja bomba formában van - mióta Lucho száműzte a lelátóra, nem tudom az mikor volt -, nem is értettem, hogy meccs előtt őt miért nézitek ennyire le.realistahuni írta:Amúgy náluk érdekes hogy fel tudnak pörögni az olyan játékosok akik azelőtt gyengébb formát mutattak és ki lettek kezdve, mint pl. Pique
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem