Várni vártam, csak nem kaptam semmit. És sajnos nekem lett igazam most is.Realista24 írta: Eddig sem vártál.
Én lettem volna a legboldogabb, ha nyerünk.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. március 22., vasárnap 23:10
Várni vártam, csak nem kaptam semmit. És sajnos nekem lett igazam most is.Realista24 írta: Eddig sem vártál.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. március 22., vasárnap 23:07
pontosan...nmate írta:Nem lenne amúgy itt semmi baj, csak volt 2 hónap most a meccs előtt ami ment a levesbe, mert elbasztunk 2-3 olyan meccset amit simázni kellett volna. Mi megvertük őket otthon, ők minket a Nou Campban... ez van.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 22., vasárnap 23:07
Ha kihasznalnak a ziccereket akkor nem kine motivalasrol beszelni, az ellen nem tud mit tenni Ancelotti.ziro4vr írta:A barcán látszik, hogy egy csapat. Látszik tudják miért kell hajtani. Fehérben meg a fejbengyenge, gazdag, bl zsebben, miller kis katona...menjenek a faszomba. Bezzeg a pofázás az ment a meccsen. Carlo sem tud mit tenni, nem tudja motiválni őket. De hogy ez hányadszorra történik meg és semmi változás...tragédia.
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 22., vasárnap 23:06
Na igen, megint jobban bántak a helyzeteikkel, akkor is, ha utána rengeteget kihagytak. Az elsőket beverik, konkrétan az első 3-ból 2-t.petiamadridista írta:gyerekek a második Barca gól törte meg a csapatot.
Még a második félidő is b...ott nagy Real Madrid helyzettel kezdődött...
a második gól lélektanilag elpusztította a csapatunkat.
ez van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 23:06
Eddig sem vártál.Tádám írta:A legszomorúbb, hogy az első félidőben eldönthettük volna. Nem tettük.
A másodikban még 10 percig jobb volt, aztán semmi. Mindenki hulla volt, fölös sárgák, Bale 0, Ramosék azt sem tudták hol vannak.
Az előttünk álló meccsekre nem túl jó hír, hogy a csapat a 70. perctől (ha nem előbb) teljesen odavan. Lesznek még ilyen intenzitású meccsek, kár érte.
Ezek után túl sokat nem várok a szezontól.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 22., vasárnap 23:06
persze nyilván Casillasra kell rászállni ezután a meccs után...Remy írta:GGWP... egy sima meccset basztunk el és adtunk a barcának. Mondjuk annyira egyértelmű, hogy mindig hogy fordul a kocka egy ilyen meccsen.
- Ramos nem volt meccsben... gyenge
- Casillas csomagolhat, mert ez már botrány. Schalke ellen szép volt, de könyörgöm, azért had várjuk már el egy Real Madrid kapusától, hogy bravúrokat mutasson be itt-ott. Abból a helyzetből nem kaphatott gól, még akkor sem, ha jól volt helyezve... azt se tudja, hogy hova menjen a 16-oson belül. Össze-vissza megy. Kiégett, nulla.
- Bale... ÉDES ISTENEM, HOGY MEKKORA EGY NULLA VAGY BASZKI. Védekezett, DEJÓ!!! Az alap feladatok közé tartozik, meg mondjuk az is, hogy egy felhypeolt, PL legjobba képes legyen helyzeteket kialakítani, esetleg berúgni a labdát a kapuba. NULLA.
- CR se volt a helyzet magaslatán. Ő is elfogyott a végére. De legalább belőtte azt az egyet... + még volt egy Bravo bravúr is, nem sok kellett volna a 2-hoz.
- Carlo... van 2x 45 perced az Atletico ellen. Mindezt úgy, hogy mind a két meccsen 1-1 félidő. Ez a csapat képtelen egy meccset végigtolni már. Viszont láthattuk, hogy ha nem balfaszkodjuk el a helyzeteket, akkor akár 20 perc alatt is berámolhatunk 2-3 gólt, BÁRKI ellen.
- 4 pont a hátrány. MÉG NEM DŐLT EL A BAJNOKSÁG!!! Barca kövi héten a Celtához megy. az nem lesz egyszerű. A PSG meccseknél is kemény menetük lesz, szóval NINCS VÉGE!
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 22., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 22., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 22., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 22., vasárnap 23:04
HozzászólásSzerző: Tádám » 2015. március 22., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 22., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 22., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. március 22., vasárnap 23:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 22., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 22., vasárnap 23:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 22., vasárnap 22:58