Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi87

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 23., hétfő 10:26

Nyáron egy páran írtuk itt a fórumon,hogy ha ezek a játékosok maradnak cserének akkor baj lehet.Eleve a tavalyi év után ahol a cserék bukták el a végén a bajnokságot ki kellett volna paterolni őket a csapatból.
Itt kezdődött minden,na meg Casillas és Lopez eseténél.
Ez bizony nagy hiba volt a vezetőségtől,hogy ezt így hagyta.Be is ütött amitől tartottunk jött a sérülésullám a cserék meg nem tudtak élni a lehetőséggel.
Ezért van most gondd szerintem.Nincs olyan akit ha beteszel akkor normálisan tudna játszani.
A nyáron a cseresort kb. két szintel komyolabb játékosokra ki kell cserélni szerintem.
Aztán mehet a rotálás normális játékosokkal.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 23:42

Realista24 írta:Most mi az öngól?
Összességében nem fáradt a keret szerinte, de az intenzív meccs kivett annyit a játékosokból, hogy elfáradtak a meccsen.
Jó, de így egymás után leírva tényleg vicces na... Persze, hogy Modric is olyan amilyen x hónap kihagyás után.

Ewr

HozzászólásSzerző: Ewr » 2015. március 22., vasárnap 23:41

Azért ez nem állapot, hogy hátrányban nem tudunk behozni egy értelmes támadó felfogású játékost.
Én vicc nélkül leültetném Ödegaard-t a padra pár meccsig. Persze hosszú távon nem megoldás, meg aztán neki is szüksége van minél több játékidőre, de idén még segíthetne a csapaton.

Nincs mit veszíteni. Ha nem válik be, megy vissza Zidanehoz.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 22., vasárnap 23:41

Ancelotti: "Kroos and Modric were very important in the first half, but in the end they dropped because they were tired."
Kroos és a fáradtság? Lehetetlen.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 22., vasárnap 23:41

CS0ki írta:Mondjuk ilyenkor megint vicces, hogy már többedszerre olyan csapatoktól kapunk ki, akik hétközben játszottak, míg mi egész héten készülhettünk a meccsre. Vagy még mindig a klub vb miatt fáradtak? Kiestünk a kupából hamar, kaptunk egy gyenge ellenfelet a BL-ben, mit akarunk még, hogy legyen jó kondink?
Szerintem mentális esett össze a csapat teljesen...ez a vereség valószínűleg mélyebbre is lök minket...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 23:40

Most mi az öngól?
Összességében nem fáradt a keret szerinte, de az intenzív meccs kivett annyit a játékosokból, hogy elfáradtak a meccsen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 23:39

Csabi írta:
Ancelotti: "I still don't think this is a conditioning problem. We just lost a cool head in the last 30mins."
Ancelotti: "Kroos and Modric were very important in the first half, but in the end they dropped because they were tired."
ezt így alvás előttre. jóéjt. :mrgreen:
Picit öngól szaga van :D ...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 22., vasárnap 23:28

Mondjuk ilyenkor megint vicces, hogy már többedszerre olyan csapatoktól kapunk ki, akik hétközben játszottak, míg mi egész héten készülhettünk a meccsre. Vagy még mindig a klub vb miatt fáradtak? Kiestünk a kupából hamar, kaptunk egy gyenge ellenfelet a BL-ben, mit akarunk még, hogy legyen jó kondink?

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 22., vasárnap 23:25

Ancelotti: "I still don't think this is a conditioning problem. We just lost a cool head in the last 30mins."
ezt így alvás előttre. jóéjt. :mrgreen:

Prométheusz
Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 22., vasárnap 23:13

hihetetlen, hogy ha Cé nincs Isten fokozatban, akkor szopóág minden meccs vége..

na ez a másik, amin nagyon gyorsan változtatni kéne. kell még egy gólvágó.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 22., vasárnap 23:11

VanillaSky írta:
már elkezdtek dolgozni
Én azt remélem, hogy Pereznek nem szóltak róla, vagy ha igen akkor csak addig amíg a csekket aláírja meg elbohóckodik a bemutatáson egyébként elhajtják a búsba az elnök urat mikor arról van szó, hogy ki is jöjjön. Focicsapatot kéne építeni nem médiabirodalmat.
ugyanezt csinálta az első galaktikus korszakban, ezért omlott be az is, és ezért kellett mennie.

szerencséje, hogy nem volt minőségi új elnök helyette
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 22., vasárnap 23:10

Sose értettem, hogy Pereznek mért kell beleszólnia a dolgokba, mért nem bízza rá az egész csapatot Carlo-ra.
Carlo megmondja, hogy ki kell ő megveszi és kész.
Berlusconi feelingem van vele kapcsolatban, ő volt az aki mindenbe beledörgölte az orrát A Milánnál, na meg Galliani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. március 22., vasárnap 23:11-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2015. március 22., vasárnap 23:09

De Gea-t és legalább 3-4 értelmes cserét kell hozni.

VanillaSky

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 22., vasárnap 23:07

már elkezdtek dolgozni
Én azt remélem, hogy Pereznek nem szóltak róla, vagy ha igen akkor csak addig amíg a csekket aláírja meg elbohóckodik a bemutatáson egyébként elhajtják a búsba az elnök urat mikor arról van szó, hogy ki is jöjjön. Focicsapatot kéne építeni nem médiabirodalmat.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 22., vasárnap 23:05

Remélem, hogy már elkezdtek dolgozni a jövő évi keret megerősítésén...jó lenne a következő szezonnak egy erősebb kispaddal nekifutni...

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 22., vasárnap 23:05

Mondjuk Barca kb ugyanez...Egy söréttel kevesebb van náluk, de előre nekik is van pedro aztán szervasz.

Ezekkel a játékosokkal is meg lehetett volna nyerni. Kár érte, de összességében nem vagyok csalódott, persze boldog se. A jó hír, hogy egymás elleni eredményben jbban állunk, így 4 ponttal kell többet szerezni 10 meccs alatt. Meglátjuk.

Prométheusz

HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. március 22., vasárnap 22:58

egyszerűen nincs kispadunk..

egy ilyen meccsen bajban be tudtuk cserélni a lepukkadt Jesét, a nóném szürke eminenciás Lucas Silvát, meg egy középhátvédet....

na ez itt az igazi baj...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. március 22., vasárnap 22:56

mindent elmond, hogy vesztes állásnál is a 80. percig kell várni a támadó cserével. senki nincs a padon, egy fél deszka se, úgy hogy egyetlen sérültünk van. ez meg annak a hibája aki az egészet összerakja.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 14., szombat 13:05

En elhiszem hogy james vissza tereseig bale jatszani fog mert nem igazán van alternatíva- habár belegondolva egy castillas kp is jobb alternatíva a kp mint bale. Es itt most be vagyok baszva es reménykedek hogy nem kell néztem a 433as BBC szenvedését! :-)
Pedig még egy darabig nézegetheted,mert alternativa nem nagyon van.
Off:Én is be vagyok baszva,de ezzel a megállapítással nem negyon lőttem mellé...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 13., péntek 23:23

En elhiszem hogy james vissza tereseig bale jatszani fog mert nem igazán van alternatíva- habár belegondolva egy castillas kp is jobb alternatíva a kp mint bale. Es itt most be vagyok baszva es reménykedek hogy nem kell néztem a 433as BBC szenvedését! :-)
A keresztfiam ma kihívott egy play station meccsre.
Utána megkerte nézzem meg milyen jo season mód csapata van...
Hat az volt a keresem hogy vagy lebassza Balet a padra vagy nem nézem :)))) szegény nézett mi bajom majd elmeseltem hogy ha megnezel jó pár madrid meccset a közelmúltból akkor megerted keresztapad :-D
Konklúzió: rajottem hogy Balet meg a play station játékban se engedném játszani a madridban :))
- Hasta el final, Vamos Real -

Vissza: