Realista24 írta:Hivatalosan nincs.miro írta:Srácok,dual simes Iphone van?
(Kéne vennem egy új telót és külföld-magyar miatt az lenne a legjobb.)

Köszönöm!
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 30., hétfő 20:03
Realista24 írta:Hivatalosan nincs.miro írta:Srácok,dual simes Iphone van?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 30., hétfő 11:01
25-t adok érte most KP-ban vagy 30-at 20 hónap részletre. :ĐMarci írta:Olyan kérésem lenne, hogy ezt betudnátok nekem "árazni"? Fogalmam sincs mennyit érhet most. 2 éves, nincs gari.
HP Envy Sleekbook 6-1040ew
Product Number B6X82EA
Microprocessor 1.7 GHz Intel Core i5-3317U
Chipset Intel HM77 Express
Microprocessor Cache 3 MB L3 cache
Memory 6 GB DDR3
Memory Max Supports up to 8 GB DDR3 (2 DIMM)
Video Graphics AMD Radeon HD 7670M (2 GB DDR3 dedicated)
Hard Drive 500 GB SATA (5400 rpm)
Up to 24 GB partition for system recovery
Display 39,6 cm (15.6") HD BrightView LED-backlit (1366 x 768)
Network Card Integrated 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Wireless Connectivity 802.11b/g/n; Bluetooth
Sound Beats Audio with 2 speakers and HP Triple Bass Reflex Subwoofer
Keyboard Full size island-style
Pointing Device HP Imagepad with on/off button and support for multitouch gestures
External Ports Multi-format digital media card reader1 HDMI
1 headphone-out
1 microphone-in
1 USB 2.0
2 USB 3.0
1 RJ45
Dimensions 3 7.4 x 25.28 x 1.98 cm
Weight Starting at 2.15 kg
Power 65W AC power adapter
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 30., hétfő 10:44
Hivatalosan nincs.miro írta:Srácok,dual simes Iphone van?
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 30., hétfő 10:32
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 25., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 17:27
HozzászólásSzerző: Laci » 2015. március 25., szerda 17:25
jaja persze 1 napnál többet nem is várok eltucsoki írta:Nem sok okostelefon van ami intenzív használat mellett ne adná meg magát nap végére. A Sony Z3 mondjuk elég jól bírja ilyen téren. A kamerája kb. átlagosnak mondható ezen a szinten, azért az Iphone vagy Sony/LG technikája egy hajszállal jobb. Nyilván profi munkára egyik sem megfelelő.Laci írta:Köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
Még egy "ellen"-re bukkantam.
Kamera. Állítólag, hogy kevesebb fénynél nem túl jó, ti hogy vagytok vele? Sample-kat néztem, ott nem igazán volt vele baj szerintem
És az akku? Milyen használatnál mennyit bír ki nálatok? "Erősebb" használattal nekem 1 napra lenne szükségem
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 17:21
Nem sok okostelefon van ami intenzív használat mellett ne adná meg magát nap végére. A Sony Z3 mondjuk elég jól bírja ilyen téren. A kamerája kb. átlagosnak mondható ezen a szinten, azért az Iphone vagy Sony/LG technikája egy hajszállal jobb. Nyilván profi munkára egyik sem megfelelő.Laci írta:Köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
Még egy "ellen"-re bukkantam.
Kamera. Állítólag, hogy kevesebb fénynél nem túl jó, ti hogy vagytok vele? Sample-kat néztem, ott nem igazán volt vele baj szerintem
És az akku? Milyen használatnál mennyit bír ki nálatok? "Erősebb" használattal nekem 1 napra lenne szükségem
HozzászólásSzerző: Laci » 2015. március 25., szerda 17:04
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 25., szerda 16:49
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 25., szerda 16:44
HozzászólásSzerző: Laci » 2015. március 25., szerda 16:21
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 23., hétfő 15:09
Valamiért azt érzem hogy a benchmark eredmények ismét megtették a kellő hatást....R. Carlos írta:Szerintem az Ace 4 gyengébb egy picivel mint az S3. Úgyhogy ezzel nem értek egyet.
HozzászólásSzerző: Marci » 2015. március 23., hétfő 13:25
HozzászólásSzerző: Santi » 2015. március 23., hétfő 11:02
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. március 23., hétfő 8:45
próbáltad letörölni és újra rakni? nekem megoldotta.elég régóta valamiért nem működik a daemon tools.
van a virtul clonedrive, ingyenes, és nem rossz progi, esetleg power iso. az alcoholt mondtam volna először, de te azt mondtad, nem nagyon jöttél rá a mikéntjére. keress rá youtubeontudtok mondani hozzá hasonló programot amivel fel tudom rakni a játékokat?
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2015. március 23., hétfő 8:42
Ezt tudomásul véve a következő telefont néztem ki: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3 ... mek-leiras . Erről eléggé pozitívak a vélemények (annyi van, hogy 5/2 mpx a kamerák felbontása a boltokban). Nektek mi a véleményetek? Ha tudtok jobbat, akkor írjatok már. A dual sim nálam fontos tényező, mert 2 kártyám van.Anyaka írta:Pár hete vettem egy Galaxy S4-et 12 ezerért, persze el is adtam. Nem pálya az s3 45-ért, annyiért kapsz használt s4-et is. 60 körül van az s4 újonnan a kedvezményemmel.
1.5-2 gb ram kell az újabb android mellé. Mindenképp olyan telefont néz, amiben ennyi van, akkor nem kapsz leállásokat, meg fagyásokat.
Szerintem az Ace 4 gyengébb egy picivel mint az S3. Úgyhogy ezzel nem értek egyet.tucsoki írta:Tekintve hogy ennyiért már zsír új Samsung Galaxy Ace 4-et kapsz ami finoman szólva is elég jó ajánlat, nálam nem éri meg a dolog.R. Carlos írta:Kedves mindenki,
A segítségeteket szeretném kérni. Nem vagyok egy nagyon nagy mobiltelefon szakértő. Jelenleg van már egy okostelefonom, mely Alcatel típusú, de nem igazán bírja már szegényke. Sokszor akad, fagyadozik, gondolom az egy magos cpu és a kevés ram miatt. Szeretnék egy új telefont venni és egy ismerősöm facebookra most tette ki, hogy eladó a Samsung Galaxy S3 típusú telefonja, garanciástól, 45000 Ft-ért (melyből részemre azért mert egy csapatban játszottunk kb. 5.000 Ft kedvezményt adna). Afelől érdeklődnék, hogy megéri-e ennyiért ez a telefon és, hogy hosszú távon beválna-e nekem (én 2 év használatra gondolok itt minimum)? Nem vagyok egy nagy telefonos még most lesz csak mobilinternetes csomag az előfizumra, eddig nem is nagyon nyomkodtam a telefonom csak ritkán, inkább a laptopomért vagyok oda. Ezek függvényében kérnélek titeket, hogy mondjátok meg, hogy megéri-e ez vagy sem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 22., vasárnap 19:33
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 22., vasárnap 18:48
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 22., vasárnap 18:45
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem