addig még van 30 perc kb, de már kezdek idegállapotba kerülnihehe írta:hol a repedékbe vannak már a kezdőcsapatok?
csaaaaaaaakamadrid csaaaaaakamadrid van bazmeg
sálálálááááááááááááá

HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 19:34
addig még van 30 perc kb, de már kezdek idegállapotba kerülnihehe írta:hol a repedékbe vannak már a kezdőcsapatok?
sálálálááááááááááááá
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 22., vasárnap 19:33
még fél óra...sörike már lement?hehe írta:hol a repedékbe vannak már a kezdőcsapatok?
sálálálááááááááááááá
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 22., vasárnap 19:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 22., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 22., vasárnap 19:11
Lesz ma is néhány az biztos...de azt már megbeszéltük, hogy egy döntetlennel mindketten elégedettek lennénk.tucsoki írta:Nincs is jobb annál amikor egy tök egyértelmű esetet 2 féle képpen láttok...wZoLee7 írta: Én ma koleszban fogom nézni, a szobatársammal, aki barca drukker...rendőrség, mentők gyors hívóra
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 22., vasárnap 19:09
Szeretem ezeket az elszállós írásaidat. Kevesebb fifa pls.ikarus93 írta:Messire rá kell állítani 2 embert és kész.![]()
Pepe+Modric zsebre teszi őt.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 22., vasárnap 19:08
Nincs is jobb annál amikor egy tök egyértelmű esetet 2 féle képpen láttok...wZoLee7 írta:Én ma koleszban fogom nézni, a szobatársammal, aki barca drukker...rendőrség, mentők gyors hívóraGéci írta:Velem az a baj, hogy komolyabb meccsek közben olyan vagyok mint egy idegbeteg vadbarom... Ilyenkor a párom már tudja, hogy tilos hozzám szólni. Pontosabban szólhat, csak értelme nincs
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. március 22., vasárnap 19:07
Én ma koleszban fogom nézni, a szobatársammal, aki barca drukker...rendőrség, mentők gyors hívóraGéci írta:Velem az a baj, hogy komolyabb meccsek közben olyan vagyok mint egy idegbeteg vadbarom... Ilyenkor a párom már tudja, hogy tilos hozzám szólni. Pontosabban szólhat, csak értelme nincs
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 19:06
Mùltkor Kroos nem volt rossz.ikarus93 írta:Messire rá kell állítani 2 embert és kész.![]()
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 22., vasárnap 19:06
Carvajal elteszi egyedül a Neymar+Iniesta duót.Realista24 írta:Neymar meg köszöni és elrak kettőt?ikarus93 írta:Messire rá kell állítani 2 embert és kész.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 19:05
Neymar meg köszöni és elrak kettőt?ikarus93 írta:Messire rá kell állítani 2 embert és kész.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 22., vasárnap 19:03
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. március 22., vasárnap 18:55
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. március 22., vasárnap 18:53
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. március 22., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 18:51
Azt pont megùsztam, mert meccsünk volt, bár így is haza értem 2 gólra, de kínomba csak nevetni tudtam már. Az annyira komolytalan volt, hogy nem tudtam magam sem komolyan venni...adamzz írta:Én dettó.. Borzasztó volt az Atleti elleni 0-4 is.Géci írta:Velem az a baj, hogy komolyabb meccsek közben olyan vagyok mint egy idegbeteg vadbarom... Ilyenkor a párom már tudja, hogy tilos hozzám szólni. Pontosabban szólhat, csak értelme nincs
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 22., vasárnap 18:47
Én dettó.. Borzasztó volt az Atleti elleni 0-4 is.Géci írta:Velem az a baj, hogy komolyabb meccsek közben olyan vagyok mint egy idegbeteg vadbarom... Ilyenkor a párom már tudja, hogy tilos hozzám szólni. Pontosabban szólhat, csak értelme nincs
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 18:44
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 22., vasárnap 18:40
realistahuni írta:Ágyban, párnák közt begyóccerezve.
Egy hirtelen influenzának "köszönhetően" a bunker biztosítva van egy nemvárt zakó esetén.![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 22., vasárnap 18:34
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem