Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 22., vasárnap 17:58

hamesz írta:Csillagok között: 9/10

Nolan megint nagyok alkotott. Most akkor folytathatná a Batmant Bale-el :mrgreen:
Ja, vagy inkább csinál valami újítót és frisset.
Nem illik.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 22., vasárnap 17:40

Csillagok között: 9/10

Nolan megint nagyok alkotott. Most akkor folytathatná a Batmant Bale-el :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 12:25

Joker megszólalt?

Azért ez mondjuk így brutál király lesz. Leto :salute:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 22., vasárnap 11:46

Szerintem ez volt,köszi szépen, jár a pacsi ! :agree: :salute:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 22., vasárnap 11:43

sebydani írta:Még premier körül belökött valaki ide egy cikket a filmnek a tudományos hátteréről, kerestem de nem igazán találtam, esetleg valakinek megvan, vagy rémlik nektek? :)
Talán ez volt az: http://index.hu/tudomany/2014/11/09/men ... ok_kozott/

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. március 22., vasárnap 11:28

Interstellar. 10/10 oszt jóvan' :mrgreen: Óriási, az utolsó másodpercig lekötött, aztán utána is csak azon járt az eszem mit láttam. A megvalósítás meg a zene az meg maga a gyönyör :salute: A sztori nagyon bejött, érdekel is a téma, úgyhogy én nem tudok benne hibát találni. Még még még Nolan :) Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Matt Damon meg óriási meglepetés volt,de nagyon jól adta a karektert, fogalmam se volt róla,hogy beugrik bár az is igaz, hogy egy kritikát se olvastam el direkt, sőt az első előzetesen kívül nem is néztem semmit a filmről, így pár színész meglepetés volt még rajta kívül.
Még premier körül belökött valaki ide egy cikket a filmnek a tudományos hátteréről, kerestem de nem igazán találtam, esetleg valakinek megvan, vagy rémlik nektek? :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 21., szombat 19:37

tucsoki írta:h3x0r a barátnőd tudja hogy csak évek múlva derül ki biztosra hogy valóban csinos e? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
akkor lehet hogy ezert nincs baratnom :hmmm: :mrgreen:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 19:25

h3x0r a barátnőd tudja hogy csak évek múlva derül ki biztosra hogy valóban csinos e? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 21., szombat 19:18

sentry írta:
h3x0r írta: Nem szoktam kritikakat olvasni, mint ahogy az se nagyon erdekel, hogy mas szerint kultfilm vagy sem. :coffee:
A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.
Isten ments, hogy veled vitatkozzak (nem lehet szerintem! :) ) De nem egy, vagy kettő vagy egy kis község dönti el, hogy egy film kultfilm vagy sem. Ponyvaregény az, akkor is ha nálad csak 7, és nem azért mert nálam meg 9. Hanem mert meghatározó film egy évtizedben, akkor is ha azt valaki nem szereti vagy nem érti.
Szerintem siman lehet velem vitkozni, rengetegszer adok igazat masoknak, megha csak reszben is.
(Az mar mas kerdes, amikor ugy latom, hogy valaki teljesen elvakult, akkor nem is probalom megerteni, hanem en is flegman valaszolok. OFF vege)

Lehet hogy felreertettel vagy csak rosszul fogalmaztam meg, igy visszaolvasva a hsz-emet, valoszinuleg az utobbi. András arra gondolt, hogy az alapjan fogok 8ast vagy 10-est adni a filmre, hogy mit irnak rola a blogok, hogy velekedik rola a legtobb ember. Erre reagaltam, hogy attol hogy valamit mindenki imad es dicser, mint peldaul a Ponyvaregeny, meg nem fogok ra automatikusan nagy pontszamot adni. En csak ennyit akartam mondani.

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 21., szombat 18:50

h3x0r írta: Nem szoktam kritikakat olvasni, mint ahogy az se nagyon erdekel, hogy mas szerint kultfilm vagy sem. :coffee:
A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.
Isten ments, hogy veled vitatkozzak (nem lehet szerintem! :) ) De nem egy, vagy kettő vagy egy kis község dönti el, hogy egy film kultfilm vagy sem. Ponyvaregény az, akkor is ha nálad csak 7, és nem azért mert nálam meg 9. Hanem mert meghatározó film egy évtizedben, akkor is ha azt valaki nem szereti vagy nem érti.

Azzal viszont egyetértek, hogy nem abban az évben dől el egy film sorsa ilyen szempontból amelyikben elkészült. Ezek évek, vagy évtizedek alatt alakulnak ki.

Manapság nehezebb is egy filmnek ezt a titulust kivívni (nem megyek bele hosszan, márt nem egyszer megtettem. De a lényeg a színvonal romlása és az, hogy jóval több film is készül mint ezelőtt 20 évvel. statisztikám igaz nincs erről, de nagyobb ipar lett a filmipar, emiatt érzem így. Lehet tévesen)

Az, hogy az Interstellar az lesz-e, arra majd 10-20 év múlva visszatérünk. :mrgreen:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 21., szombat 18:03

h3x0r írta:A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.
Így van, de akkor ezt írjad. :)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 21., szombat 17:06

András93 írta:
h3x0r írta:Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani
Nem azért, de ez mekkora ökörség már? Pár év múlva megmondod majd, hogy szerinted hányas? Elolvasol addig még pár kritikát, hogy mit gondolj? Ha kultfilmmé válik, akkor tízes, hanem akkor visszaesik 8-asra?
Nem tudom, mekkora okorseg? :roll:
Nem szoktam kritikakat olvasni, mint ahogy az se nagyon erdekel, hogy mas szerint kultfilm vagy sem. :coffee:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 21., szombat 16:33

h3x0r írta:Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani
Nem azért, de ez mekkora ökörség már? Pár év múlva megmondod majd, hogy szerinted hányas? Elolvasol addig még pár kritikát, hogy mit gondolj? Ha kultfilmmé válik, akkor tízes, hanem akkor visszaesik 8-asra?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 21., szombat 14:59

Interstellar

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem most jobban átjöttek a drámázós, űrbeli kalandnak megágyazós jelenetek, Mekkanahi érzelmes jelenetei, a látvány is megvolt így is..plusz szerintem az egyik legerősebb rész Mann-é, komolyan nem bírom Damont amúgy, de ezek a karakterek rohadt jól állnak neki..ami még mindig kiborít, az Brandt szarakodása a szerelemről az űrben...őő kapja be :lol: :lol:
Nem illik.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 21., szombat 14:51

ziro4vr írta:Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam. :lol:
ziro4vr írta:Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam. :lol:
Nekem pont fordítva.. Sajnos itthon nekem az űrbeli jelenetek nagyon nem jöttek át. Vagyis nem annyira, mint moziban. Ott amikor levették a hangot mintha az egész terem átérezte volna azt, ami a vásznon történik, egy levegővételt nem lehetett hallani. Nálam 9/10.

Viszont be kell szereznem egy nagyképernyős hdtv-t és valami normális hangcuccot, mert ezt a filmet még tuti megnézem párszor.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 21., szombat 14:30

Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam. :lol:
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 21., szombat 14:24

Interstellar
10/10
Gyertek ide is :mrgreen:

Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani, de 9-et siman megadom neki. Szerintem aki alapbol muszaki beallitottsagu, erdeklik a tudomanyos hirek es ez a tema, annak tetszeni fog. Remekul ossze van rakva, figyeltek a reszletekre, a szineszi jatek is ott van, logikai bukfencek sincsenek benne, a szeretet/szerelem temakort se vittek tulzasba es ami a legfontosabb, hogy vegig lekotott a film, mar az elso perctol kezdve erdekelt hogy mi fog tortenni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 21., szombat 14:22

nmate írta:Én 6-osra számítottam tőled, szóval... :lol:
Jól van, de te egy követ fújsz Zsombróval. :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 21., szombat 14:22

Én 6-osra számítottam tőled, szóval... :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 21., szombat 14:07

Interstellar
7/10
Gyertek :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: