R.M.C.F írta:Én lassan megindulok itthonról.....idegenben nézem a meccset. Lakásbiztosítása remélem van a haveromnak.
Ne feledd: Nem az a lényeg, hogy ki birtokolja többet a piát, hanem hogy ki lesz részeg.

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 22., vasárnap 18:34
R.M.C.F írta:Én lassan megindulok itthonról.....idegenben nézem a meccset. Lakásbiztosítása remélem van a haveromnak.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 22., vasárnap 18:28
Hozzám is jönnek öten, ebből egy barcásR.M.C.F írta:Én lassan megindulok itthonról.....idegenben nézem a meccset. Lakásbiztosítása remélem van a haveromnak.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 22., vasárnap 17:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 22., vasárnap 17:47
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 22., vasárnap 17:37
Ez hogy jön ide barátom?realistahuni írta:https://www.youtube.com/watch?v=okUD9Cc_OVINem mondom, hogy nem érdekel az eredmény, mert jó lenne Messi féle flipper góllal, vagy kamu 11essel nyerni, vagy öngóllal, nem érdekelne, de jól esne.
![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 22., vasárnap 17:35
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 22., vasárnap 17:34
https://www.youtube.com/watch?v=okUD9Cc_OVINem mondom, hogy nem érdekel az eredmény, mert jó lenne Messi féle flipper góllal, vagy kamu 11essel nyerni, vagy öngóllal, nem érdekelne, de jól esne.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 22., vasárnap 17:30
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 22., vasárnap 17:01
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. március 22., vasárnap 16:20
schranzer írta:Jo formában van a Barca, vagyis inkább csak Messi. Mi meg ugye elegge szarul muzsikaltunk az utobbi idoben. Ezért is, meg ugye a hazai palya miatt is a Barca az eselyesebb elvileg. Viszont szerintem mar mult heten a Levante ellen eleg jol jatszott a csapat, es ez Ramos es Modric miatt volt. Ennyire fontos nekunk ez a ket ember. Foleg Modric. Ugyhogy szerintem hatalmas kontraszt van most a Madrid megitelesevel kapcsolatban, szerintem mindenki Barca dominanciat vár, de varjuk ki a veget, valami miatt enis azt erzem hogy tulsagosan alá lettunk becsulve, ami egyreszt helytallo, masreszt igy Modric es Ramos visszateresevel már nemis annyira helytallo. De majd este kiderul. Gareth ma vág kettőt, mert egy troll:Đ
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 22., vasárnap 16:07
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. március 22., vasárnap 16:02
hehe írta:amióta nincs jeremy clarkson, szar az egészziro4vr írta:Csak a BBC-n ne legyen adásszünet, ettől félek én...![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 22., vasárnap 15:58
amióta nincs jeremy clarkson, szar az egészziro4vr írta:Csak a BBC-n ne legyen adásszünet, ettől félek én...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 22., vasárnap 15:55
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 22., vasárnap 15:52
HozzászólásSzerző: fiore » 2015. március 22., vasárnap 15:42
Az idei szezonban.*h3x0r írta:Modric csak a Schalke es a Levante ellen jatszott. Elobbin Isco es Kroos is 90 percet jatszott, mig Modric fel orat. Utobbin Kroos vegig a padon ult.fiore írta:Volt már amúgy idén Modric-Kroos-Isco középpálya? Én nekem nem nagyon rémlik.
Szerintem max. meccs végén, mikor Isco csere volt mindig.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 22., vasárnap 15:37
Modric csak a Schalke es a Levante ellen jatszott. Elobbin Isco es Kroos is 90 percet jatszott, mig Modric fel orat. Utobbin Kroos vegig a padon ult.fiore írta:Volt már amúgy idén Modric-Kroos-Isco középpálya? Én nekem nem nagyon rémlik.
Szerintem max. meccs végén, mikor Isco csere volt mindig.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 22., vasárnap 15:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 22., vasárnap 15:35
Nyallerziro4vr írta:Mentális felkészülés...egy klasszikust nem csak úgy random néz az ember, hanem rákészül különböző szeánszokkal. Illetve R24 kommentje óta én a búcsúlevelemet fogalmazom, amit letétbe átküldök neki esetleges kitételre, ha úgy alakulna az este![]()
Ez így szerintem nem teljesen igaz.Jó formában van ott most az egész támadósor,a kp is kiegyensúlyozottabb mint volt,a védelem az,ami inkább sebezhetőbb.Jó formában van a barca,vagyis inkább csak Messi..
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 22., vasárnap 15:33
Ezt adom nagyon.szerintem mindenki Barca dominanciat vár, de varjuk ki a veget, valami miatt enis azt erzem hogy tulsagosan alá lettunk becsulve, ami egyreszt helytallo, masreszt igy Modric es Ramos visszateresevel már nemis annyira helytallo
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem