schranzer írta:Jo formában van a Barca, vagyis inkább csak Messi. Mi meg ugye elegge szarul muzsikaltunk az utobbi idoben. Ezért is, meg ugye a hazai palya miatt is a Barca az eselyesebb elvileg. Viszont szerintem mar mult heten a Levante ellen eleg jol jatszott a csapat, es ez Ramos es Modric miatt volt. Ennyire fontos nekunk ez a ket ember. Foleg Modric. Ugyhogy szerintem hatalmas kontraszt van most a Madrid megitelesevel kapcsolatban, szerintem mindenki Barca dominanciat vár, de varjuk ki a veget, valami miatt enis azt erzem hogy tulsagosan alá lettunk becsulve, ami egyreszt helytallo, masreszt igy Modric es Ramos visszateresevel már nemis annyira helytallo. De majd este kiderul. Gareth ma vág kettőt, mert egy troll:Đ
Én is ugyanezt gondolom. Az elmúlt évben fordított előjelekkel jött mindkét csapat a klasszikusra, ott a rosszabb formában lévő Barca nyert, ilyen alapon én ma bízom a csapatban. Modric és Ramos hiánya súlyos érvágás, velük sokkal jobbak vagyunk, a Barca közelről sem tudja belőni, hogy mire vagyunk képesek. Modriccsal annyival jobb a játékunk, annyira nem azt nyújtja a csapat, mint vele, hogy reálisan LE fel sem tudja készíteni ellenünk a csapatát. Persze aztán lehet, hogy az MSN-nek kijön a lépés, és feltörlik velünk a padlót, de ugyanúgy kijöhet a lépés a BBC-nek, és mi mossuk fel a padlót a Barcával. Igazság szerint a Barcának több vesztenivalója van jelenleg (első hely, magabiztosság, belső nyugis légkör), míg nekünk már nincs nagyon vesztenivalónk.