Ja, vagy inkább csinál valami újítót és frisset.hamesz írta:Csillagok között: 9/10
Nolan megint nagyok alkotott. Most akkor folytathatná a Batmant Bale-el

Mozi, filmek
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Csillagok között: 9/10

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Szerintem ez volt,köszi szépen, jár a pacsi !GT37 írta:Talán ez volt az: http://index.hu/tudomany/2014/11/09/men ... ok_kozott/

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Talán ez volt az: http://index.hu/tudomany/2014/11/09/men ... ok_kozott/sebydani írta:Még premier körül belökött valaki ide egy cikket a filmnek a tudományos hátteréről, kerestem de nem igazán találtam, esetleg valakinek megvan, vagy rémlik nektek?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Interstellar. 10/10 oszt jóvan'
Óriási, az utolsó másodpercig lekötött, aztán utána is csak azon járt az eszem mit láttam. A megvalósítás meg a zene az meg maga a gyönyör
A sztori nagyon bejött, érdekel is a téma, úgyhogy én nem tudok benne hibát találni. Még még még Nolan
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Matt Damon meg óriási meglepetés volt,de nagyon jól adta a karektert, fogalmam se volt róla,hogy beugrik bár az is igaz, hogy egy kritikát se olvastam el direkt, sőt az első előzetesen kívül nem is néztem semmit a filmről, így pár színész meglepetés volt még rajta kívül.
Még premier körül belökött valaki ide egy cikket a filmnek a tudományos hátteréről, kerestem de nem igazán találtam, esetleg valakinek megvan, vagy rémlik nektek?

Még premier körül belökött valaki ide egy cikket a filmnek a tudományos hátteréről, kerestem de nem igazán találtam, esetleg valakinek megvan, vagy rémlik nektek?

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
akkor lehet hogy ezert nincs baratnomtucsoki írta:h3x0r a barátnőd tudja hogy csak évek múlva derül ki biztosra hogy valóban csinos e?![]()
![]()

h3x0r a barátnőd tudja hogy csak évek múlva derül ki biztosra hogy valóban csinos e?

- h3x0r
Szerintem siman lehet velem vitkozni, rengetegszer adok igazat masoknak, megha csak reszben is.sentry írta:Isten ments, hogy veled vitatkozzak (nem lehet szerintem!h3x0r írta: Nem szoktam kritikakat olvasni, mint ahogy az se nagyon erdekel, hogy mas szerint kultfilm vagy sem.![]()
A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.) De nem egy, vagy kettő vagy egy kis község dönti el, hogy egy film kultfilm vagy sem. Ponyvaregény az, akkor is ha nálad csak 7, és nem azért mert nálam meg 9. Hanem mert meghatározó film egy évtizedben, akkor is ha azt valaki nem szereti vagy nem érti.
(Az mar mas kerdes, amikor ugy latom, hogy valaki teljesen elvakult, akkor nem is probalom megerteni, hanem en is flegman valaszolok. OFF vege)
Lehet hogy felreertettel vagy csak rosszul fogalmaztam meg, igy visszaolvasva a hsz-emet, valoszinuleg az utobbi. András arra gondolt, hogy az alapjan fogok 8ast vagy 10-est adni a filmre, hogy mit irnak rola a blogok, hogy velekedik rola a legtobb ember. Erre reagaltam, hogy attol hogy valamit mindenki imad es dicser, mint peldaul a Ponyvaregeny, meg nem fogok ra automatikusan nagy pontszamot adni. En csak ennyit akartam mondani.
Isten ments, hogy veled vitatkozzak (nem lehet szerintem!h3x0r írta: Nem szoktam kritikakat olvasni, mint ahogy az se nagyon erdekel, hogy mas szerint kultfilm vagy sem.![]()
A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.

Azzal viszont egyetértek, hogy nem abban az évben dől el egy film sorsa ilyen szempontból amelyikben elkészült. Ezek évek, vagy évtizedek alatt alakulnak ki.
Manapság nehezebb is egy filmnek ezt a titulust kivívni (nem megyek bele hosszan, márt nem egyszer megtettem. De a lényeg a színvonal romlása és az, hogy jóval több film is készül mint ezelőtt 20 évvel. statisztikám igaz nincs erről, de nagyobb ipar lett a filmipar, emiatt érzem így. Lehet tévesen)
Az, hogy az Interstellar az lesz-e, arra majd 10-20 év múlva visszatérünk.

- András93
Így van, de akkor ezt írjad.h3x0r írta:A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.

- h3x0r
Nem tudom, mekkora okorseg?András93 írta:Nem azért, de ez mekkora ökörség már? Pár év múlva megmondod majd, hogy szerinted hányas? Elolvasol addig még pár kritikát, hogy mit gondolj? Ha kultfilmmé válik, akkor tízes, hanem akkor visszaesik 8-asra?h3x0r írta:Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani

Nem szoktam kritikakat olvasni, mint ahogy az se nagyon erdekel, hogy mas szerint kultfilm vagy sem.

A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.
- András93
Nem azért, de ez mekkora ökörség már? Pár év múlva megmondod majd, hogy szerinted hányas? Elolvasol addig még pár kritikát, hogy mit gondolj? Ha kultfilmmé válik, akkor tízes, hanem akkor visszaesik 8-asra?h3x0r írta:Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani
- ziro4vr
Interstellar
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem most jobban átjöttek a drámázós, űrbeli kalandnak megágyazós jelenetek, Mekkanahi érzelmes jelenetei, a látvány is megvolt így is..plusz szerintem az egyik legerősebb rész Mann-é, komolyan nem bírom Damont amúgy, de ezek a karakterek rohadt jól állnak neki..ami még mindig kiborít, az Brandt szarakodása a szerelemről az űrben...őő kapja be
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem most jobban átjöttek a drámázós, űrbeli kalandnak megágyazós jelenetek, Mekkanahi érzelmes jelenetei, a látvány is megvolt így is..plusz szerintem az egyik legerősebb rész Mann-é, komolyan nem bírom Damont amúgy, de ezek a karakterek rohadt jól állnak neki..ami még mindig kiborít, az Brandt szarakodása a szerelemről az űrben...őő kapja be

Nem illik.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
ziro4vr írta:Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam.
Nekem pont fordítva.. Sajnos itthon nekem az űrbeli jelenetek nagyon nem jöttek át. Vagyis nem annyira, mint moziban. Ott amikor levették a hangot mintha az egész terem átérezte volna azt, ami a vásznon történik, egy levegővételt nem lehetett hallani. Nálam 9/10.ziro4vr írta:Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam.
Viszont be kell szereznem egy nagyképernyős hdtv-t és valami normális hangcuccot, mert ezt a filmet még tuti megnézem párszor.
- ziro4vr
Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam.

Nem illik.
- h3x0r
Interstellar
10/10
Gyertek ide is
Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani, de 9-et siman megadom neki. Szerintem aki alapbol muszaki beallitottsagu, erdeklik a tudomanyos hirek es ez a tema, annak tetszeni fog. Remekul ossze van rakva, figyeltek a reszletekre, a szineszi jatek is ott van, logikai bukfencek sincsenek benne, a szeretet/szerelem temakort se vittek tulzasba es ami a legfontosabb, hogy vegig lekotott a film, mar az elso perctol kezdve erdekelt hogy mi fog tortenni.
10/10
Gyertek ide is

Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani, de 9-et siman megadom neki. Szerintem aki alapbol muszaki beallitottsagu, erdeklik a tudomanyos hirek es ez a tema, annak tetszeni fog. Remekul ossze van rakva, figyeltek a reszletekre, a szineszi jatek is ott van, logikai bukfencek sincsenek benne, a szeretet/szerelem temakort se vittek tulzasba es ami a legfontosabb, hogy vegig lekotott a film, mar az elso perctol kezdve erdekelt hogy mi fog tortenni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jól van, de te egy követ fújsz Zsombróval.nmate írta:Én 6-osra számítottam tőled, szóval...

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én 6-osra számítottam tőled, szóval...

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Interstellar
7/10
Gyertek
7/10
Gyertek

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema