Szerencsejátékok
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Re: Szerencsejátékok
Hihetetlen ez a Sociedad, hogy egész meccsen emberelőnyben egy gólt képesek lőni.....
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, hát Wolfsburgot cumiztam, amúgy zsíros 3-1, 1 gólos Juve győzelmet meg a Unitedet nagyon éreztem.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Géci írta:Akkor ma tudjátok mi a dolgotok este a meccs közben![]()
Már mindegy, megdobtam a 2000-el a madridot
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor ma tudjátok mi a dolgotok este a meccs közben
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ezzel én is mindig besz..pomToti írta:gyors élő gyűjtő
bayern @ 2.30
chelsea x @ 1.61
anderlecht x @ 3.25
kb 30 másodperc után chelsea gól.![]()
![]()
Vagy a másik, hogy amikor vezet egy csapat, de még ad rá 1.5 körüli oddsot, megteszem és már jön is az egyenlítés. Múltkor miután megtettem 7 percen belül 3-mat lőtt a vendég
gyors élő gyűjtő
bayern @ 2.30
chelsea x @ 1.61
anderlecht x @ 3.25
kb 30 másodperc után chelsea gól.
bayern @ 2.30
chelsea x @ 1.61
anderlecht x @ 3.25
kb 30 másodperc után chelsea gól.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
kösz liverpool, tényleg.
13 meccse veretlenek, mikor kapnak ki?
már csak nevetni tudok.
13 meccse veretlenek, mikor kapnak ki?
már csak nevetni tudok.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Mára:
Federer- Djokovic over 23,5 game @ 2.00 5€
Mainz- Wolfsburg 2 @ 2.15 5€
Benzema gól @ 3.10 3€
Ramos gól @ 8.00 2€
Federer- Djokovic over 23,5 game @ 2.00 5€
Mainz- Wolfsburg 2 @ 2.15 5€
Benzema gól @ 3.10 3€
Ramos gól @ 8.00 2€
Ramos erős, meccshiánnyal meg pláne, de kétlem, hogy a spori ennyire bele fog nyúlni ebbe a meccsbe.hehe írta:ramos vagy pepe pirosat tegyétek meg inkább
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
-
Gonzi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Ezen én is gondolkozom. Unibeten 8-as a szorzónmate írta:Izé még egy. Szerintem zseniális![]()
Ramos gól @ 7.50
Bulls 19 pontos elonyrol szopott.Csinalt a 3. negyedtol egy 54-19-es futast a Pistons. Madafaka.
- nmate
Izé még egy. Szerintem zseniális
Ramos gól @ 7.50
Ramos gól @ 7.50
Az a harmadik védekező cím inkább múlt idő, mert az utóbbi hetekben pont az a bajuk, hogy gyatrán védekeznek.Zsombor írta:Valaki ébresszen fel és mondja azt, hogy a back to back másnapján 3-szori hosszabbításból jövő Brooklyn Nets nem dobott 64%-kal 63 pontot az első félidőben a liga 3. legjobban védekező csapata ellen.
Közben Butler és Reggie Jackson fényt kaptak az utóbbi 10 meccsen 2-8-cal álló Pistonsban... Parádé.
Az ilyen b2b-k meglátásom szerint inkább abban mutatkoznak, hogy nincsen védelem, a dobások meg mennek úgy, ahogy. Két b2b csapat meccsén nagyon érdemes az overt lőni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- nmate
Mára:
Genoa +1.5 @ 1.850
Chelsea @ 1.44 & Juventus @ 1.33 kötés
Wolfsburg @ 2.20 (ez mi? tuti trap, de bele kell menni)
Man Utd @ 3.60 (szerintem több a value benne, mint a Poolban, de erre csak 0,4 unitot dobok fel)
Genoa +1.5 @ 1.850
Chelsea @ 1.44 & Juventus @ 1.33 kötés
Wolfsburg @ 2.20 (ez mi? tuti trap, de bele kell menni)
Man Utd @ 3.60 (szerintem több a value benne, mint a Poolban, de erre csak 0,4 unitot dobok fel)
- nmate
Bravo Indy
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nézek ki itt a fejemből de nem sok minden jut eszembe.. max annyi ha az életem függött volna tőle se tettem volna rá egy forintot se, hogy ezek ennyi pontot dobnak a PacersnekZsombor írta:Valaki ébresszen fel és mondja azt, hogy a back to back másnapján 3-szori hosszabbításból jövő Brooklyn Nets nem dobott 64%-kal 63 pontot az első félidőben a liga 3. legjobban védekező csapata ellen.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Így lesz, pedig milyen jól jött volna az a kis nyereség.ateeemadrid írta:legközelebb meg kell nézni lacazette játszik-e, mert nélkülük lófaszt nem tudnak.
Megraktam kedvenceimet a maradék pénzem felével, 4.33 a szorzó rá az én oldalamon.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Valaki ébresszen fel és mondja azt, hogy a back to back másnapján 3-szori hosszabbításból jövő Brooklyn Nets nem dobott 64%-kal 63 pontot az első félidőben a liga 3. legjobban védekező csapata ellen.
Közben Butler és Reggie Jackson fényt kaptak az utóbbi 10 meccsen 2-8-cal álló Pistonsban... Parádé.
Ebbe a Pacers meccsbe rendesen belenéztem. Nets 3-szori hosszabbításos meccs más napján 16 perc alatt dob 47-et... Ja, igen...