Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 22., vasárnap 11:25

Azért az nem semmi,hogy a bukik 4,80-as szorzót adnak a Real győzelemre.

Lehet megdobom 5 euróval aztán ha elmegy akkor se búslakodom. :mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 22., vasárnap 11:25

Sok gólos jó meccsre számítok, Benzema lesz elöl a top, Cé tiziből betalál, 1-1 piros becsusszan, 3-2re nyer...nyerünk. :D
Nem illik.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 22., vasárnap 11:25

Busquets is a keretben. Mondjuk én személy szerint nem kezdetném, még akkor sem, ha már tényleg 100%-os állapotban van. Hiába nagyon fontos eleme a középpályánknak, azért mégiscsak kihagyott három meccset sérülés miatt. Vannak olyan játékosok, akiknek viszonylag kevés időre van szükségük ahhoz, hogy egy hosszabb-rövidebb kihagyás után újra felvegyék a ritmust, szerintem Busquets is közéjük tartozik, azonban egy ilyen meccsen még ez a kevés idő is túl soknak bizonyulhat. Én a Rakitic - Mascherano - Iniesta hármast kezdetném, aztán Sergio beszállhat a második félidőben, ha több stabilitásra és higgadtságra van szükség a középpályán.

A többséggel ellentétben én az aktuális forma ellenére sem érzem, hogy annyival esélyesebbek lennénk, kicsit félek attól, hogy Lucho az őszi találkozóhoz hasonlóan megint váratlant húz, ami nem jól sül el a végén (talán a Marca jósolta azt, hogy Xavi fog kezdeni Rakitic helyén, nagyon remélem, hogy nem lesz igazuk), illetve attól, hogy az ismét összeállt Modric - Kroos páros elég sok kellemetlen percet okoz majd nekünk.

Viszont szerencsére van miben bíznunk ezúttal, Messi fantasztikusan játszik már egy jó ideje, és a csapat hozzáállására sem lehet panasz, remélhetőleg ezt sikerül átmenteni mára is. (És annak is örülnék, ha a helyzetkihasználásunk jobb lenne, mint a City elleni visszavágón volt... :lol: )

Jó szurkolást mindenkinek estére, a fórummal pedig csak óvatosan, nehogy megteljen a magánzárka. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára GT37 2015. március 22., vasárnap 11:25-kor.

Arpinho
Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2015. március 22., vasárnap 11:18

Elérkezett a nagy nap :roll:
A Barcelonát sokkal esélyesebbnek találom én is, főleg a forma és a hazai pálya miatt. Egyértelműen ők az esélyesek.
De ez lehet, hogy a hasznunkra válik. Tavaly játszottunk 2 meccset is, ahol nem mi voltunk a favoritok, igen, a Bayern ellen, és a csapat igen jól reagált a szituációra. Én csak abban reménykedem, hogy ez most is megtörténik. :coffee:
És hogy egy közhellyel éljek, ez egy El Clasicó, minden megtörténhet :Đ
Csapassuk, HALA MADRID! B-)

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 22., vasárnap 10:59

adamzz írta:Ha ők rúgják az elsőt akkor vége. Ebben a mentális helyzetben amiben vannak a csapat esélytelen lenne onnan visszajönni.
inkább úgy fogalmaznék, hogy az első kettőt :lol:

van olyan labilis a csapat fejben, hogy beleszaladjunk egy gyönyörű nagy vereségbe, de osztani, alázni nem fogunk szerintem.

bármi lehet a meccsen, döntetlen nem hiszem, hogy lesz, az amúgy is ritka, egy olyan 70-30-ra adnám a barcának. (mármint nem a labdabirtoklást :lol: )
Kép
Kép
Kép

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 22., vasárnap 10:59

tucsoki írta:
adamzz írta:Ha ők rúgják az elsőt akkor vége. Ebben a mentális helyzetben amiben vannak a csapat esélytelen lenne onnan visszajönni.
Még szerencse hogy az ilyen irgalmatlan nagy közhelyeknek a fele se szokott bejönni
Nem közhely ez. Persze közbejöhet valami kamu tizi de most azt inkább kihagynám.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 22., vasárnap 10:58

Most lehet Bale lesz a nyerőember.
Szerintem Alba megeszi vacsira, szóval eleve egy emberrel kevesebben leszünk.
Én nem nagyon hiszek a hirtelen formajavulásban jelenleg, sem egyéni sem csapat szinten, egyszerűen nem érzem, hogy ma csettintésre újból jól játszana a csapat.
A barca pedig jól fog játszani sajnos, kétgólos vereségre számítok, 3-1-re mondjuk.
#pesszimistahuni

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 22., vasárnap 10:57

Még szerencse hogy az ilyen irgalmatlan nagy közhelyeknek a fele se szokott bejönni

adamzz

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 22., vasárnap 10:55

Ha ők rúgják az elsőt akkor vége. Ebben a mentális helyzetben amiben vannak a csapat esélytelen lenne onnan visszajönni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 22., vasárnap 10:53

infografikán a Barca és a Real Madrid örökös harca

Elég jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 22., vasárnap 10:53

A kulcs mint általában a kp lesz. Barca 433 amiben messi lép vissza emberelőnyt kialakitani. Ha mi nem 4 kp al zárunk ,oda az egyensúly es kipasszolnak . egyénileg a mi kp jobb mint az övék de az övék egységesebb és célorientáltabb.
Ezen felül messi lehet még különbség hiszen fogyott. Ami még döntő szokott lenni az elején kapunk egy flippergól ami kihat a meccsre.
Ami még szóba jöhet az a lelkesedés. Ebben is jobbnak érzem őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. március 22., vasárnap 10:40

danianevem írta:Az AS elég korrekt kis statisztikai összegzést állított össze felvezetésként.
E szerint, ha jól látom a Real kétszer annyi 11-est kapott, mint a Barca. Penaldooo. :mrgreen:

Ugyanakkor a Barcelonát hatszor annyi piroslap segítette, mint a Real Madridot.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2015. március 22., vasárnap 10:26

Remélem nem lesz tele a gatya este, és úgy megyünk fel a palyara mint egy tisztességes csapat. Meccs elejen meg kell mar fogni oket, nem szabad sem teruletet sem idot adni nekik. Biztos vagyok benne hogy kilencvenezer katalan elott, azzal a tudattal hogy sokkal jobb formában vannak nem fognak Messiek meg vazelint se kenni a brere, de szerintem ez lehet a vesztuk. Szervezett vedekezes kene végre a csapattol, mindvégig a meccsre koncentrálni, remélem Carlo ezt at tudja adni a csapatnak, mert ez a merkozes ( plusz a bl) sorsdonto lehet az oreg számára. Pozitív hogy visszatértek a sérültjeink, Ramos tuti egy idozitett bomba lesz, de o nagyon kell a vedelem kozepere, csak ugy ahogy Modric egy sorral feljebb. A ket keret kozel egy szintet kepvisel, a forma nekik kedvez, viszont ha akarunk es nem toketlenkedunk megfoghatjuk oket. Jo lenne ha mi lonenk az elso gólt aztan felolem johetne a kontramadrid, az a lényeg meg legyen a 3 pont, hozzuk haza es mutassuk a fukkot miközben pofara esik a fel világ.

adamzz

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 22., vasárnap 10:16

Én már felkészültem a meccsre. Kivittem a nappaliból minden törhető dolgot.

Sastre
Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo

HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. március 22., vasárnap 10:10

Realista24 írta:Aki balhézni akar az menjen az eb-re, nso-ra, facebookra vagy a 'distára.
Hát szerintem a 'distán már nem igazán lehet balhézni, max a visszhang jön az üres falakról :Đ :Đ

Na de a meccs... a srácok hozzáállásával szerintem nem lehet probléma egy ilyen meccsen, ráadásul a Levante ellen is kezdtünk már visszatérni a régi játékunkhoz, ha még nem is azzal az intenzitással, mint ősszel... Modric és Ramos nagyon kellett a csapatba. Szóval ha a hozzáállás megvan, bármi megtörténhet. A BBC-nek több helye lesz elől mint a Levante ellen, és akkor halálosak. Most lehet Bale lesz a nyerőember. Ugyanazt érzem vele kapcsolatban, mint a Bajnokok Ligája döntője közben... annyi helyzetet elrontott, rosszul játszott, tuti neki kell lennie a nyerőembernek... de egy Benzema triplától se kedvtelenednék el :) Ronaldora most szerintem nagyon figyelni fognak. (aztán lesz három Ramos fejesgól, és a mennybe megyünk :mrgreen: )

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 22., vasárnap 9:55

akkor ma nem jövök

:lol:
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 9:48

Aki balhézni akar az menjen az eb-re, nso-ra, facebookra vagy a 'distára.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

adamzz

HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 22., vasárnap 9:48

Realista24 írta:Ma véreskezű lesz a moderátor csapat, csapattól és eredménytől függetlenül, gondoltam szólok előre, de majd még meccs előtt is szólok, hogy senkit ne érjen meglepetés.
Na akkor úgy érzem megfog csappanni holnap reggelre a fórumozók száma. :lol:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 22., vasárnap 9:39

1-1, 2-2 a tippem.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 22., vasárnap 9:39

Ma véreskezű lesz a moderátor csapat, csapattól és eredménytől függetlenül, gondoltam szólok előre, de majd még meccs előtt is szólok, hogy senkit ne érjen meglepetés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: