ugyanezt mondtam, amikor kérdeztétek tőlem páran még januárban, hogy mit gondolok rólaistimester írta:Még a középpályás gondjainkhoz.
Utána néztem ennek a Casemiro gyereknek. 18 évesen robbant be a Sao Paolo csapatába, mint óriási tehetség. Ügyes középső középpályás, pont amire szókségünk van, az adottságai elvitathatalanok, DE és itt jön a de. Nem azért került mellékvágányra, mert gyenge lett volna, hanem hozzáállásbeli problémái voltak és elhízott. Ceterum censeo, akár jól is elsülhet a leigazolása, ha a vezérkar meg tudja nevelni.

most lehet belém kötni, hogy de a castillában játszott meg 1 felnőtt bajnokin meg blabla, de attól még akkor is kötöm az ebet a karóhoz, hogy jobb játékos kediránál. gyorsabb, technikásabb, ezzel meg már előrébb van. én láttam eleget a korosztályos brazil válogatottakban ahhoz, hogy ezt kimondjam.
valszeg nem lesz új vieira vagy makelele, de a képességei alapján a jelenlegi madrid kp-jára bőven elfér, sőt.
carvajal jobb, én nem láttam benne akkora extrát, hogy ragaszkodjunk hozzá az első csapatban. pedig brazil. oh wait.A Castillás Fabinho gyerekkel mi van ?