Szerencsejátékok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Szerencsejátékok
Köszi neked is
Végül Houston lett belőle, megpróbálom, hátha, plusz jött hozzá a Pacers -5.5 a szelvényre, nagyon kis téttel, csak, hogy kerek legyen a bankroll.Letettem a 2 unitos tétről, elég volt mára a nagyobb tétekből.
Sikeres nap volt szerencsére, nem kell a végére egy esetleges bukó.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Warriors: back to back van nekik, Thompson nincs, nem lepődnék meg, ha Curry, Green és Bogut is kiülné a mait. A Utah mérlege a legjobb az all-star szünet óta, szinte minden védekezési mutatóban ők az elsők. Ha Kerr pihenteti a kezdő egy részét, meglepetést is okozhat a Jazz.
Houston: igaz hiányzik Len és Knight a Sunsban, de a Rocketsnál nem lesz Jones és lehet Beverley is pihenni kényszerül. Így meg 500 éves Prigioni Bledsoe-val csap össze, ami nem egy szerencsés match-up az öregnek.
Nálam mindkettő no-bet, de ha pisztolyt szegeznének a fejemhez, mindkét meccsen az underdogra tennék.
Houston: igaz hiányzik Len és Knight a Sunsban, de a Rocketsnál nem lesz Jones és lehet Beverley is pihenni kényszerül. Így meg 500 éves Prigioni Bledsoe-val csap össze, ami nem egy szerencsés match-up az öregnek.
Nálam mindkettő no-bet, de ha pisztolyt szegeznének a fejemhez, mindkét meccsen az underdogra tennék.
- sebydani
Azt én is néztem, szerintem esélyes hogy nyersz vele. A kettő közül az egyiket gondoltam megtenni 2 unittal, abban gonolkodtam, hogy a Jazz hiába van jó formában, relatíve kevés pontokat dobálnak, a Warriors meg 100+ pontokat szerez
A másik meccsen meg Harden formájában bízok elsősorban
Még kigondolom. Köszi a választ
Élőben van egy Federer tippem, 2-0-ra kéne hoznia Raonic ellen, de ha most hozza az adogatását, sanszos elég jól kitudom venni és nem kell tovább izgulni. A Bilbao épp most rúgta a másodikat, szelvényen volt szerencsére utolsó meccsként, szóval kb. teljes összeggel vettem ki, fenének sincs kedve izgulni
A tegnapi Vasas x nagyon sok nyereménytől fosztott meg, hálistennek ma 2 szelvény is bejött, ritka az ilyen.. általában a single tippek építgetik a bankrollom
Élőben van egy Federer tippem, 2-0-ra kéne hoznia Raonic ellen, de ha most hozza az adogatását, sanszos elég jól kitudom venni és nem kell tovább izgulni. A Bilbao épp most rúgta a másodikat, szelvényen volt szerencsére utolsó meccsként, szóval kb. teljes összeggel vettem ki, fenének sincs kedve izgulni
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Őőő szerintem...
...Jazz All Star óta a legjobb formában lévő csapat, GSW meg bár piszok erős, de kb megnyerte nyugatot szóval ott nem tennék semmit.
...Houston akár jó is lehet, benne van szerintem hogy Harden szétdobja őket, de elég sok hiányzó van most ilyen "Day-to-day" időre, fene tudja azoknak mi jár a fejükben. Persze ennyi erőből mindenre lehet kifogást találni
Ha választani kéne inkább a Rockets, de inkább egyik sem. Még -7-nél húztam az Indit remélem adja majd, bízok a fizikai erőt használó kosárlabdájukban, a 3x overtime után érkező Nets ellen.
...Jazz All Star óta a legjobb formában lévő csapat, GSW meg bár piszok erős, de kb megnyerte nyugatot szóval ott nem tennék semmit.
...Houston akár jó is lehet, benne van szerintem hogy Harden szétdobja őket, de elég sok hiányzó van most ilyen "Day-to-day" időre, fene tudja azoknak mi jár a fejükben. Persze ennyi erőből mindenre lehet kifogást találni
Ha választani kéne inkább a Rockets, de inkább egyik sem. Még -7-nél húztam az Indit remélem adja majd, bízok a fizikai erőt használó kosárlabdájukban, a 3x overtime után érkező Nets ellen.
- sebydani
Zsombor és Máté, Warriors meg Rockets spread vélemény? Kevésnek tűnik a 8,5 meg a 7,5
Én azért szurkolok neked Réj!
- **CR7**
- Kedvenc játékosaid: CR7, Jese
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
szintén. tettem is mindet az Augsburg és werder kivételével. + Vidi se tudott gólt lőni.Ferencváros írta:Na akkor a hétvége: Lyon, Augsburg, Benfica, Bremen, Watford, Salzburg. Zseniális
Salzburgnál mindig kifogom a vereségeket, 2 hete is tettem őket Altach elleni 0-1nél és most is.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Na akkor a hétvége: Lyon, Augsburg, Benfica, Bremen, Watford, Salzburg. Zseniális
Holnap utolsó esély, ha nem jön belőle semmi, egy hétre abbahagyom:
4/3
Samp-Inter D
Mainz-Wolfsburg V
Köbenhavn-Randers H
Reims-Monaco V
Holnap utolsó esély, ha nem jön belőle semmi, egy hétre abbahagyom:
4/3
Samp-Inter D
Mainz-Wolfsburg V
Köbenhavn-Randers H
Reims-Monaco V
- nmate
Sírból jöttek vissza. Mondjuk így már annyira nem is vészes, csak 2-3.nmate írta:Galata is leszopat. Jól van, a hétvégére meg is vagyok asszem.
Éjszakára ment a Bulls 2 unittal illetve a Pacers meccs under 1 unittal. Holnap viszont visszautalom a számlámra a betes pénzt. Mostanság gyakorlatilag nulla cappelés, elfoglalt vagyok, nincs időm egyáltalán ezzel foglalkozni, a pénznek meg van helye máshol is.
Esetleg MLB szezon kezdetére visszatérek. De legalább pluszban szállok ki. :Đ
- nmate
Galata is leszopat. Jól van, a hétvégére meg is vagyok asszem.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
- ateeemadrid
legközelebb meg kell nézni lacazette játszik-e, mert nélkülük lófaszt nem tudnak.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Lyont én is buktam, hogy rohadjanak meg a 40 perc emberelőnnyel
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Még az ATMA is jött volna, de persze, hogy viszi a Lyon, pedig a Tottenham is megdolgozott érte...lordgabi írta:Mindegyikükre ráfér a győzelem, raktam egy ilyet:
Lyon - Nice H, 1.53
Tottenham - Leicester H, 1.57
Manchester City - West Brom H, 1.31
Southampton - Burnley H, 1.45
Még az Atléticón gondolkoztam, de ennyi is elég lenne egyszer: 4.56 összesen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
10 ember ellen... hihetetlen. Hazain eddig 2x vesztettek pontot. Nyilván most lesz a 3. Egy retek Nice ellen.soadroli írta:jólvan lyonlátom nem csak nekem kell.
És kikapnak
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- nmate
GG Vidi
-
sucre
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
tegnap estére ment egy dallas -2.5, bukta.
lyon, aston villa 0.0,-0.5.
lyon, aston villa 0.0,-0.5.
- ateeemadrid
aston villa +0.0
city
lyon
city
lyon