Ez fogja majd megzavarni a Barcát. Nagy taktikus az öreg.palesz77 írta:Mondjuk az elég merész, hogy Casillast is felküldi a támadásokkal.. :ĐRealista24 írta:Carlo azt ígéri, hogy 11en fognak védekezni és támadni is.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 21., szombat 19:05
Ez fogja majd megzavarni a Barcát. Nagy taktikus az öreg.palesz77 írta:Mondjuk az elég merész, hogy Casillast is felküldi a támadásokkal.. :ĐRealista24 írta:Carlo azt ígéri, hogy 11en fognak védekezni és támadni is.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 21., szombat 18:54
Mondjuk az elég merész, hogy Casillast is felküldi a támadásokkal.. :ĐRealista24 írta:Carlo azt ígéri, hogy 11en fognak védekezni és támadni is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 21., szombat 18:35
Kérdezték, válaszolt.Amúgy meg nem kellenek ezek az ígéretek, unalmasak, a pályán kellene bizonyítani....
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 21., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 18:31
Ezzel nagyon ritkán volt gond klasszikuson, a jelenlegi helyzetben pedig kutya kötelességükRealista24 írta:Carlo azt ígéri, hogy 11en fognak védekezni és támadni is.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 21., szombat 18:29
Amíg ki nem állítják Pepét vagy RamostRealista24 írta:Carlo azt ígéri, hogy 11en fognak védekezni és támadni is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 21., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 18:20
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 21., szombat 18:15
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 21., szombat 18:13
De tudod mi lesz...? Visszaállunk,próbáljuk kihúzni az első 15-20 percet,mert pontosan ezt fogja csinálni a Barcelona amit te írtál,óriási nyomást próbálnak majd ránk rakni,letámadnak teljesen,föltolják a védelmet,mi meg ívelgetünk.hehe írta:egyetlen egy dolgot kérek holnapra:
ne 4 méterről nézzük, ahogy gurigáznak és várjuk, ahogy majd kialakul valahogy a meccs menete.
erősebb a keretünk, jobbak a játékosaink, a kp miatt sem kell már szégyenkezni, sőt.
lehet meccs közben is váltogatni a taktikát, ha én edző lennék, odapasznám az elejét, hogy megtörjem őket odahaza picit, menjen el a kedvük 2 gyors bekapott góltól.
aztán pihenhetünk, kontrázgathatunk az impotens tilitolijukra, még akár 1 kapott gól is belefér.
a második félidőben aztán kitenni mindent a pályára és visszavenni a minket illető helyet a bajnokságban.
úgy is mondhatnám, hogy fuck'em all.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 21., szombat 18:06
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 21., szombat 17:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 21., szombat 12:51
Ad1 Csak arra céloztam,hogy egyik csapat sem szeretne belefutni egy méretes pofonba ha nem muszály,szóval óvatosak lesznek,ezért gondoltam amit.VanillaSky írta:Ad1: Én egy katalán játékos vagyok, jó formában, hazai közönség előtt játszom, a legnagyobb rivális ellen. Miért jó nekem ez, hogy áá most annyira nem kell nyomni?Barcának jó lenne,marad ugye az előny,a Real sem fog feltétlen nekimenni a katalánoknak. .Hisz van jó pár meccs,hullajthatnak pontot még ők is,ott a valencia meg asszem a sevilla,velük talán még nem játszottak.Azokon a meccseken lehet bakizni
Ad2: Real játékos vagyok, ponthátrányban a legnagyobb rivális ellen, egy közelmúltbeli 4-0-ás szénné égés után. Nem kell annyira nyomnom, mert a saját lehetőségeim helyett akár bízhatok a Sevillaban vagy a Valenciban is. Tök jó.
Ilyenkor ezt komolyan gondolod vagy csak leülünk a gép elé és írogatunk valamit, mert poén?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. március 21., szombat 12:41
Ad1: Én egy katalán játékos vagyok, jó formában, hazai közönség előtt játszom, a legnagyobb rivális ellen. Miért jó nekem ez, hogy áá most annyira nem kell nyomni?Barcának jó lenne,marad ugye az előny,a Real sem fog feltétlen nekimenni a katalánoknak. .Hisz van jó pár meccs,hullajthatnak pontot még ők is,ott a valencia meg asszem a sevilla,velük talán még nem játszottak.Azokon a meccseken lehet bakizni
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 21., szombat 12:35
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 20., péntek 21:39
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 20., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 11:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 20., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. március 20., péntek 11:18
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem