teszem hozzá, a holland is 2 szezonos játékosHogy ki menne Zsiru helyére? Passz. Van Persie pl jobb támadó volt.

HozzászólásSzerző: sucre » 2015. március 21., szombat 18:24
teszem hozzá, a holland is 2 szezonos játékosHogy ki menne Zsiru helyére? Passz. Van Persie pl jobb támadó volt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 21., szombat 18:21
De az Arsenalnál nem ez a legnagyobb baj? Kisebb csapatok ellen, kisebb sorozatokban semmi baj, de amint jön a nyomás az egész csapat leblokkol, lúzerré válik. Aztán háromszor elvernek valami kisebb PL csapatot és mindenki zseni.BBarni írta:a legnagyobb baj vele, hogy nagy csapatok ellen leblokkol
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 18:15
Nem vállalt nagy kockázatot az öreg; ~15 évente 1 bajnoki cím...BBarni írta:Arsenal kiszenvedte, érdekes lenne ha odatudnának érni a 2. helyre,Wenger nemrég nyilatkozta, hogy legkésőbb 2017-re bajnok lesz az Arsenal, kezdésnek megteszi!![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2015. március 21., szombat 18:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 21., szombat 18:08
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 21., szombat 18:06
Akkor rosszul értelmezted te is.Egyáltalán nem volt célom személyeskedni senkivel,pusztán kíváncsiságból kérdeztem azt, amit.Realista24 írta:ű
Mondjuk te kezdted a pattogást, úgyhogy jobb ha visszavonulót fújsz. Gondoltam szólok. No offense, de apró személyeskedést véltem felfedezni a Patós/Lucasos dologban.
Ha meg olvasnád amiket hehe ír, akkor nem tennél fel idióta kérdéseket.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 21., szombat 18:05
milyen aranyos vagy.Drake írta:Legközelebb óriási betűmérettel írom ki,hogy no offense,azt talán észre veszed.Feltettem egy kérdést pusztán kíváncsiságból,de te egyből pattogsz.tucsoki írta: Azon belül is az Arsenalban.
sok játékost csipázok, de az nem azt jelenti, hogy megütik a mércémet. nem véletlenül nézhetetlen számomra a foci manapság.amúgy pont a senalban van egy alexis akit hehe is komáz, ha jól tudom szóval tucsoki nem lőtt mellé![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 21., szombat 18:04
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 18:02
De amúgy egyetértünk, nem?Drake írta:Legközelebb óriási betűmérettel írom ki,hogy no offense,azt talán észre veszed.Feltettem egy kérdést pusztán kíváncsiságból,de te egyből pattogsz.tucsoki írta: Azon belül is az Arsenalban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 21., szombat 18:00
Mondjuk te kezdted a pattogást, úgyhogy jobb ha visszavonulót fújsz. Gondoltam szólok. No offense, de apró személyeskedést véltem felfedezni a Patós/Lucasos dologban.Drake írta:Legközelebb óriási betűmérettel írom ki,hogy no offense,azt talán észre veszed.Feltettem egy kérdést pusztán kíváncsiságból,de te egyből pattogsz.tucsoki írta: Azon belül is az Arsenalban.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 21., szombat 17:59
Legközelebb óriási betűmérettel írom ki,hogy no offense,azt talán észre veszed.Feltettem egy kérdést pusztán kíváncsiságból,de te egyből pattogsz.tucsoki írta: Azon belül is az Arsenalban.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. március 21., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 21., szombat 17:48
kb egy kézen meg tudom számolni ki üti meg a mércét. az én mércémet.Drake írta:No offense,de neked Patón meg Lucason kívül ki üti meg a mércét?hehe írta:
az egész PL fullátlag egytől egyig mind.
Azért a PL-ben is vannak nagyon jó spílerek.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 17:46
Azon belül is az Arsenalban.Drake írta:No offense,de neked Patón meg Lucason kívül ki üti meg a mércét?hehe írta:
Azért a PL-ben is vannak nagyon jó spílerek.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 21., szombat 17:46
No offense,de neked Patón meg Lucason kívül ki üti meg a mércét?hehe írta:
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 21., szombat 17:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 21., szombat 17:37
igenigen, meg erikson az új zidane.GT37 írta:És Kane át is vette a vezetést a PL góllövőlistáján, elképesztő formában van a gyerek. Őszintén szólva tavaly nem gondoltam volna, hogy akár fele ilyen jó is lehet majd. Ha így folytatja, elég komoly esély mutatkozik egy 90 millió euró feletti ajánlat beérkezésére a nyáron, természetesen Péreztől.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 21., szombat 17:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 21., szombat 16:57
Most az a szöveg, hogy "ő már Arsenal szintű támadó". #béelnyolcaddöntőmorientes írta:Csúcs a faszi...mi az hogy még mindig Benzema az alapcsatár a válogatottban....szörnyű!
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem