Így van, de akkor ezt írjad.h3x0r írta:A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.
Mozi, filmek
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
- h3x0r
Nem tudom, mekkora okorseg?András93 írta:Nem azért, de ez mekkora ökörség már? Pár év múlva megmondod majd, hogy szerinted hányas? Elolvasol addig még pár kritikát, hogy mit gondolj? Ha kultfilmmé válik, akkor tízes, hanem akkor visszaesik 8-asra?h3x0r írta:Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani
Nem szoktam kritikakat olvasni, mint ahogy az se nagyon erdekel, hogy mas szerint kultfilm vagy sem.
A Ponyvaregenyt is mindenki imadja, de 7 pontnal megse adtam ra tobbet. Az egy dolog, hogy elsore nagyon tetszett egy film, de nem mindegy, hogy a harmadik vagy negyedik ujranezes utan is megvan ez az erzes. Nalam ez is a kulonbseg egy 9 es 10 pontos film kozott.
- András93
Nem azért, de ez mekkora ökörség már? Pár év múlva megmondod majd, hogy szerinted hányas? Elolvasol addig még pár kritikát, hogy mit gondolj? Ha kultfilmmé válik, akkor tízes, hanem akkor visszaesik 8-asra?h3x0r írta:Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Interstellar
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem most jobban átjöttek a drámázós, űrbeli kalandnak megágyazós jelenetek, Mekkanahi érzelmes jelenetei, a látvány is megvolt így is..plusz szerintem az egyik legerősebb rész Mann-é, komolyan nem bírom Damont amúgy, de ezek a karakterek rohadt jól állnak neki..ami még mindig kiborít, az Brandt szarakodása a szerelemről az űrben...őő kapja be
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nekem most jobban átjöttek a drámázós, űrbeli kalandnak megágyazós jelenetek, Mekkanahi érzelmes jelenetei, a látvány is megvolt így is..plusz szerintem az egyik legerősebb rész Mann-é, komolyan nem bírom Damont amúgy, de ezek a karakterek rohadt jól állnak neki..ami még mindig kiborít, az Brandt szarakodása a szerelemről az űrben...őő kapja be
Nem illik.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
ziro4vr írta:Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam.
Nekem pont fordítva.. Sajnos itthon nekem az űrbeli jelenetek nagyon nem jöttek át. Vagyis nem annyira, mint moziban. Ott amikor levették a hangot mintha az egész terem átérezte volna azt, ami a vásznon történik, egy levegővételt nem lehetett hallani. Nálam 9/10.ziro4vr írta:Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam.
Viszont be kell szereznem egy nagyképernyős hdtv-t és valami normális hangcuccot, mert ezt a filmet még tuti megnézem párszor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is a héten néztem újra, mozi után 8-ast adtam volna neki, most kb. 9-est. Valahogy jobban megfogott otthoni körülmények között, dacára annak, hogy igazi moziba szánt produkció. Azért nagyszájó Anne néhány monológjánál megint a falat kapartam.
Nem illik.
- h3x0r
Interstellar
10/10
Gyertek ide is
Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani, de 9-et siman megadom neki. Szerintem aki alapbol muszaki beallitottsagu, erdeklik a tudomanyos hirek es ez a tema, annak tetszeni fog. Remekul ossze van rakva, figyeltek a reszletekre, a szineszi jatek is ott van, logikai bukfencek sincsenek benne, a szeretet/szerelem temakort se vittek tulzasba es ami a legfontosabb, hogy vegig lekotott a film, mar az elso perctol kezdve erdekelt hogy mi fog tortenni.
10/10
Gyertek ide is
Az hogy 10 pontot meger vagy sem, azt csak evek mulva lehet megmondani, de 9-et siman megadom neki. Szerintem aki alapbol muszaki beallitottsagu, erdeklik a tudomanyos hirek es ez a tema, annak tetszeni fog. Remekul ossze van rakva, figyeltek a reszletekre, a szineszi jatek is ott van, logikai bukfencek sincsenek benne, a szeretet/szerelem temakort se vittek tulzasba es ami a legfontosabb, hogy vegig lekotott a film, mar az elso perctol kezdve erdekelt hogy mi fog tortenni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jól van, de te egy követ fújsz Zsombróval.nmate írta:Én 6-osra számítottam tőled, szóval...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én 6-osra számítottam tőled, szóval...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Interstellar
7/10
Gyertek
7/10
Gyertek
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Az ünnepek alatt lesz az embereknek ideje filmeznilordgabi írta:Akkor Húsvét után jó lesz, mindenképpen 10 kell, másképp érvénytelen a szavazat, szabályzat majd induláskor.
"And my heart will leave you never."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Te jo eg....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Átírják a Sebhelyesarcú remake forgatókönyvét...ha még nem baszták volna ki a biztosítékot egyeseknél (Faust
) azzal, hogy rebootolják

-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
80 huszár
Az ünnepre való tekintettel néztem meg, a magyar filmgyártás egyik remeke. Európai szinten is kiemelkedő mű szerintem, egy nagyon érdekes alaphelyzetet dolgoz fel, szerintem nem spojler: a Lengyelországban állomásozó, osztrák kötelékbe tartozó magyar huszár-század sorsát mutatja be a film, 48 tavaszán. Számos hazai szinten nagy színész szerepel, a forgatókönyv kiváló, egy fölösleges jelenet sincs benne, kissé ami idegesített a német szöveg tolmáccsal történő lefordítása, de végül is logikus rendezői húzás. Kalandfilm, gyakorlatilag road-movie is egyben, kellemes szórakozás.
Az ünnepre való tekintettel néztem meg, a magyar filmgyártás egyik remeke. Európai szinten is kiemelkedő mű szerintem, egy nagyon érdekes alaphelyzetet dolgoz fel, szerintem nem spojler: a Lengyelországban állomásozó, osztrák kötelékbe tartozó magyar huszár-század sorsát mutatja be a film, 48 tavaszán. Számos hazai szinten nagy színész szerepel, a forgatókönyv kiváló, egy fölösleges jelenet sincs benne, kissé ami idegesített a német szöveg tolmáccsal történő lefordítása, de végül is logikus rendezői húzás. Kalandfilm, gyakorlatilag road-movie is egyben, kellemes szórakozás.
"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Akkor Húsvét után jó lesz, mindenképpen 10 kell, másképp érvénytelen a szavazat, szabályzat majd induláskor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nekem még van 5-6 watchlistes filmem, amik akár benne is lehetnek.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Akkor is érvényes ha csak 3-mat írok vagy kell mindenképp 10? Össze tudok hozni 10-et, de 4-5-nél lefele már gyengék lesznek és azok is csak azért kerülnek fel, mert a többi még rosszabb volt, vagy nem bírtam végignézni... Annak van értelme, hogy ilyeneket felsorolok?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Fórumos szavazás 2014 legjobb filmjeiről - Húsvét (április 6.) előtt gondolom már késő lenne lezavarni, addig biztos "kijön" még pár film, amit szívesen pótolnának a voksolni kívánók, tehát ha valamikor április 10. körül kiírnám, az megfelelne mindenkinek? Vagy nyugodtan jöhet korábban? 
Ami a statisztikát illeti: 3 éve 15 fórumozó, tavalyelőtt 24, tavaly pedig 18 fórumozó adta le a tízes listáját.
Ami a statisztikát illeti: 3 éve 15 fórumozó, tavalyelőtt 24, tavaly pedig 18 fórumozó adta le a tízes listáját.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.