Ramostól valóban, de Jesé "mibajodvankisköcsögneugassá" szándékkal húzta le az ablakot.ettől független azért szimpatikus volt hogy lehúzták az ablakot és próbáltak velük beszélgetni.

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. március 24., kedd 19:45
Ramostól valóban, de Jesé "mibajodvankisköcsögneugassá" szándékkal húzta le az ablakot.ettől független azért szimpatikus volt hogy lehúzták az ablakot és próbáltak velük beszélgetni.
HozzászólásSzerző: revolver » 2015. március 24., kedd 19:32
de szép is lenne, Jesét és Balet kitiltják a Bernabeubólazóta már hivatalos közlemény is volt a klub részéről, hogy keményen megbüntetik a támadókat.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 24., kedd 19:23
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. március 24., kedd 18:08
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. március 24., kedd 17:29
hunmadridista írta:Pár ember megint szépen ki fog majd esni...soha nincs szerencsénk a válogatott szünetekkel...szerintem most sem lesz ez másképp sajnos...BBeno írta:dejó. imádom a válogatott szüneteket.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 24., kedd 17:20
Balhatved,a legtobb golpaszt a ligaban Willems adta, meg csak 20 eves jo lehetne Marci moge, van benne fantazia.A Voetbal International értesülése szerint a spanyol gigász képviselői a helyszínen tekintették meg a holland éllovas PSV Feyenoord elleni rotterdami rangadóját, méghozzá azért, hogy az eindhoveniek 20 éves hátvédjét, Jetro Willemset figyeljék meg.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 23., hétfő 15:17
Nyilván,de ne várja már el senki,hogy a nemzeti csapatokban ne a legjobbak szerepeljenek...hunmadridista írta:Pár ember megint szépen ki fog majd esni...soha nincs szerencsénk a válogatott szünetekkel...szerintem most sem lesz ez másképp sajnos...BBeno írta:dejó. imádom a válogatott szüneteket.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 23., hétfő 14:51
Pár ember megint szépen ki fog majd esni...soha nincs szerencsénk a válogatott szünetekkel...szerintem most sem lesz ez másképp sajnos...BBeno írta:dejó. imádom a válogatott szüneteket.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 23., hétfő 12:18
Nico Kovac 2 hónapja lenyilatkozta,hogy játszani fog....modricot ugye nem hívták be a horvát válogatottba? mondjátok, h nem. :|
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. március 23., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 23., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. március 23., hétfő 10:30
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 21., szombat 15:46
Ennyire fölösleges együttérezni, nem a Felcsúti stadionban játsszák a döntőt, bőven lesz hely. Olyan meg mindig lesz aki majd TV-ről nézi.palesz77 írta:Igazából a drukkerekkel csesznek csak ki, de mindegy, nem az én dolgom.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 21., szombat 12:39
Majd úgy lesz mint Neymar vagy Suarez,így megvesszük meg úgy megvesszük,aztán meg beöltözik piros-kékbe...Chancee9 írta:PSG have bid for Pogba...but Barcelona and Madrid are interested - Nedved
Nedved azt nyilatkozta, hogy a PSG ajánlatot tett Pogbáért, viszont a Real és a Barca is érdeklődik iránta.
HozzászólásSzerző: Chancee9 » 2015. március 21., szombat 12:30
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 21., szombat 12:22
Azért lenne annak biztonsági kockázata jócskán....egyszer már kifejtettem,nem akarom megismételni...Ti is kértétek már, hogy a Camp Nouban legyen döntő, és asszem az is valami hülye kifogásnak köszönhetően meghiúsult. Részben érthető, mert milyen hülyén néz már ki, hogy a legnagyobb rivális a saját stadionodban ünnepli a kupagyőzelmet, de én speciel gáznak tartom kicsit, emiatt nem fér be mondjuk +20.000 ember a döntőre, mert a 2 klub még ilyenekben is egymásnak akar keresztbe tenni.. Igazából a drukkerekkel csesznek csak ki, de mindegy, nem az én dolgom.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 21., szombat 9:53
Mert otthon nem szokás, és nálatok van a legnagyobb stadion a többi közül?KAG írta:Csak kíváncsi vagyok, hogy mégis mivel indokolják azt, hogy itt legyen Madridban rendezve a döntő . . .
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 21., szombat 9:03
Ehhez az adidas dolgozók sajnos túl nyomorultak, pedig vinne mindent.Realista24 írta:https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... c56724028a
Na?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 21., szombat 8:09
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 21., szombat 1:27
Persze, h elengettuk mert voltak nalunk megnagyobbak....de most sajnos nincsenek meg olyanok sem akik legalabb hasonloan tehetsegesek lennenek. Sajnos ennyire szegenyes a mai foci.R.M.C.F írta:
El kell engedni a kislábujját,voltak nála jelentősen nagyobb alakok,és nem pityeregtünk soha értük.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem