Nem a gólöröm lesz gondolom levédetve, hanem az alapján csinálnak egy logót. Az lesz levédetve.
Ennyi erővel én levédetem a mittudomén "foci" szót. Mindenki tejelni fog.
Amúgy valahol olvastam egy cikket, AS vagy Marca, nem is tudom.
Ott ezekkel az emberekkel számoltak:
Bale, Isco, Cavani, Carvajal, Casemiro, Jesé.
Rengeteg a középpályás...
Ennek full ellentmond a Marcás kép a 4-3-3ról. Akkor még legalább egy ember kell középre (eleve kellene Khedira helyett). Szóval a Kondogbia, Gündogan és esetleg Paulinho trióból egy még jönni fog, ha Ancelotti 3 kkp.-s játékot tervez.
Most meg mindenki már kezdőként számolna vele
Én eddig sem számoltam vele így, meg ez után sem fogok.
Neki is sokallom az árát. Nem hiányposztra jönne. Annyit nem bizonyított még (nem is tudott ennyi idősen), hogy ennyibe kerüljön.
Ettől függetlenül örülnék neki. Technikás, okos gyerek, kreatív. Kellene Özilnek a konkurencia. Ha megy DM és nem jön Bale, akkor ott is meg lehetne próbálni, jobbról indulva, meg posztokat cserélve.
Kakát el kell tüntetni.
Megértem azt is, hogy játszani akar, nagyon jól látja, hogy ez kell neki, de azért ne szabjon már feltételeket. Egy top klubban sem lehet (szinte) SENKINEK bérelt helye, pláne nem egy fiatalnak. Tudom, hogy nem is ezt mondja Ő sem, de a Cityvel sem hiszem, hogy sokkal jobban járna. Ott is vannak elegen a posztján.
Na mindegy. Meglátjuk. Amúgy tényleg várom, bizonyítson.
Nem a gólörömöt védette le, hanem alapít egy márkát, és levédeti a hozzátartozó logót. A pályán szívecskézést ezután se tiltja semmi, de a márka nevét, logóját, és egyedi stílus jegyeit (amit levédett) nem használhatja fel más termékeken.
Mire mindent leírtam megelőztél.