Morata gól a 73. percben és a Juve nyeri a BL-t.Realista24 írta:Juvéval döntőzünk.Toti írta:psg, porto, monaco, real madrid
egy ilyen elődöntős névsornak örülnék. :Đ :Đ

Aztán Perez visszaveszi 30 milláért, és egy kalap szar lesz megint itt.

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 21., szombat 9:39
Morata gól a 73. percben és a Juve nyeri a BL-t.Realista24 írta:Juvéval döntőzünk.Toti írta:psg, porto, monaco, real madrid
egy ilyen elődöntős névsornak örülnék. :Đ :Đ
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 21., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 21., szombat 8:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 20., péntek 21:16
A fússzbáll soha sem volt az a játék,ahol a megítélésnél számítottak tények.Ohh wait![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 20., péntek 21:10
De a PL-es csapatokat sokkal tobb meccset jatszanak, mint a tobbiek..MesQueUnClub írta:A szupererős PLből szám szerint 0 csapat van ott a legjobb 8 közt, míg spanyolból 3 szóval nem tudom mire verik magukat a Pl csodával.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. március 20., péntek 20:46
A szupererős PLből szám szerint 0 csapat van ott a legjobb 8 közt, míg spanyolból 3 szóval nem tudom mire verik magukat a Pl csodával.R.M.C.F írta:A német bajnokság erősebb?
A PL erősebb?
Mindenki erősebb? Mindig ezekkel jönnek, de évek óta a barca,real,atletico veri ezeket....
Scholes:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... -t-2402131
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 20., péntek 20:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 20., péntek 19:38
A nemeteknel kihagysz egy szem Bayernt, mig a spanyoloknal rogton 3 csapatot is.Ferencváros írta:Szerintem egy Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Dortmund semmivel sem gyengébb, mint mondjuk a Sevilla, Valencia, Villareal.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 20., péntek 19:31
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 20., péntek 19:26
Az, hogy kiegyensúlyozottabb az nem jelenti azt, hogy erősebb is. Ezek az Augsburg féle csapatok meg szerintem nem sok pontot gyűjtenének.. Bayern félgőzzel is már féltávnál megnyeri a ligát, szóval olyan hű de erős nem lehet..Ferencváros írta:
Szerintem egy Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Dortmund semmivel sem gyengébb, mint mondjuk a Sevilla, Valencia, Villareal. A töltelékcsapatokat nézve pedig szerintem erősebb egy Augsburg, Hoffenheim, Mainz, mint egy Granada, Levante, Elche.
Persze ez csak az én álláspontom, de szerintem a német bajnokság erősebb mint a spanyol. Nyilván van ott egy csapat, aki ver mindenkit, de alatta pedig nagyon nagy a küzdelem.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 20., péntek 19:19
Dehogy erősebb:-)Ferencváros írta:Szerintem egy Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Dortmund semmivel sem gyengébb, mint mondjuk a Sevilla, Valencia, Villareal. A töltelékcsapatokat nézve pedig szerintem erősebb egy Augsburg, Hoffenheim, Mainz, mint egy Granada, Levante, Elche.Ramioli írta:Sokan őket tartják szerintem alaptalanul , de ez csak az én véleményem! ha a Barcelonát annak tartják azt még megértem, erősebb bajnokság, erősebb csapatokkal találkozott(top csapatokkal is meccsel) Bayern csak középszerű csapatok ellen. ez csak az én véleményem.. hogy nincs alapja , hogy a legnagyobb esélyes! az egyik legnagyobb az oké az lehet.
Persze ez csak az én álláspontom, de szerintem a német bajnokság erősebb mint a spanyol. Nyilván van ott egy csapat, aki ver mindenkit, de alatta pedig nagyon nagy a küzdelem.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 20., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 20., péntek 19:14
Sőt, egy vereség akár józanító pofont is adhat, míg egy győzelem árán elhihetjük hogy most sima-liba lesz az Atletico. Na bumm...hunmadridista írta:A hétvégi meccs amúgy elég erősen befolyásolni fogja a továbbiakat...köztük a BL-t is...egy esetleges Barcelona elleni vereség még mélyebbre taszíthat, viszont egy győzelem a BL-hez is kellő lendületet adhat...
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. március 20., péntek 19:13
Szerintem egy Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Dortmund semmivel sem gyengébb, mint mondjuk a Sevilla, Valencia, Villareal. A töltelékcsapatokat nézve pedig szerintem erősebb egy Augsburg, Hoffenheim, Mainz, mint egy Granada, Levante, Elche.Ramioli írta:Sokan őket tartják szerintem alaptalanul , de ez csak az én véleményem! ha a Barcelonát annak tartják azt még megértem, erősebb bajnokság, erősebb csapatokkal találkozott(top csapatokkal is meccsel) Bayern csak középszerű csapatok ellen. ez csak az én véleményem.. hogy nincs alapja , hogy a legnagyobb esélyes! az egyik legnagyobb az oké az lehet.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 20., péntek 19:00
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 20., péntek 18:58
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 20., péntek 18:54
JövőrePuding írta: valamikor ki kell jöjjön a lépés, mikor ha nem most?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 20., péntek 18:48
Amikor évekig zsinorban potyogtunk ki a BL-ben akkor is sokan tartottak minket a legnagyobb esélyesnek, bizonyos szempontból alaptalanul.Ramioli írta:Sokan őket tartják szerintem alaptalanul , de ez csak az én véleményem! ha a Barcelonát annak tartják azt még megértem, erősebb bajnokság, erősebb csapatokkal találkozott(top csapatokkal is meccsel) Bayern csak középszerű csapatok ellen. ez csak az én véleményem.. hogy nincs alapja , hogy a legnagyobb esélyes! az egyik legnagyobb az oké az lehet.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 20., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: Puding » 2015. március 20., péntek 18:45
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem