Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. március 21., szombat 9:39

Realista24 írta:
Toti írta:psg, porto, monaco, real madrid

egy ilyen elődöntős névsornak örülnék. :Đ :Đ
Juvéval döntőzünk.
Morata gól a 73. percben és a Juve nyeri a BL-t. :mrgreen: :lol:

Aztán Perez visszaveszi 30 milláért, és egy kalap szar lesz megint itt. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 21., szombat 9:15

Müllert láttátok,hogy mit csinált amikor kisorsolták az ellenfelünket. :roll: Annyira szimpatikus egy ember.Remélem látom ebben a szezonban majd sírni...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 21., szombat 8:33

Elég régótavagyunk az Atletico ellen a pocs rossz oldalán, szóval remélem, hogy sikerül már nekünk fogni az Atletico fejét és megalázni őket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 20., péntek 21:16

Ohh wait :lol:
A fússzbáll soha sem volt az a játék,ahol a megítélésnél számítottak tények.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 20., péntek 21:10

MesQueUnClub írta:A szupererős PLből szám szerint 0 csapat van ott a legjobb 8 közt, míg spanyolból 3 szóval nem tudom mire verik magukat a Pl csodával. :D
De a PL-es csapatokat sokkal tobb meccset jatszanak, mint a tobbiek..

City: 29+8+1+2+2=42 meccs
Barca: 27+8+8=43 meccs

Arsenal: 29+8+1+4+1=43 meccs
Monaco: 28+8+4+3=43 meccs

Chelsea: 28+8+2+6=44 meccs
PSG: 29+8+4+3+1=45 meccs

Ohh wait :lol:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. március 20., péntek 20:46

R.M.C.F írta:A német bajnokság erősebb?
A PL erősebb?

Mindenki erősebb? Mindig ezekkel jönnek, de évek óta a barca,real,atletico veri ezeket....

Scholes:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... -t-2402131
A szupererős PLből szám szerint 0 csapat van ott a legjobb 8 közt, míg spanyolból 3 szóval nem tudom mire verik magukat a Pl csodával. :D
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 20., péntek 20:43

A német bajnokság erősebb?
A PL erősebb?

Mindenki erősebb? Mindig ezekkel jönnek, de évek óta a barca,real,atletico veri ezeket....

Scholes:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... -t-2402131
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 20., péntek 19:38

Ferencváros írta:Szerintem egy Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Dortmund semmivel sem gyengébb, mint mondjuk a Sevilla, Valencia, Villareal.
A nemeteknel kihagysz egy szem Bayernt, mig a spanyoloknal rogton 3 csapatot is. :roll:

Bayern, Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Dortmund --- Barca, Real, Atleti, Valencia, Sevilla

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 20., péntek 19:31

Atletico Madrid bármennyire is nem kedvelem őket kivívta magának , hogy egy top csapat lett!! tavaly a Barkát szívatta hülyére,(jó idén nem) de azért a chelseat úgy kiütötte mint a sz...t ,(tavaly) minket idén copatnak , akárkire veszélyesek lehetnek!! képesek olyan játékra , hogy bárkit megverjenek! nemigen kaphattunk volna nehezebb ellenfelet!

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 20., péntek 19:26

Ferencváros írta:
Szerintem egy Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Dortmund semmivel sem gyengébb, mint mondjuk a Sevilla, Valencia, Villareal. A töltelékcsapatokat nézve pedig szerintem erősebb egy Augsburg, Hoffenheim, Mainz, mint egy Granada, Levante, Elche.
Persze ez csak az én álláspontom, de szerintem a német bajnokság erősebb mint a spanyol. Nyilván van ott egy csapat, aki ver mindenkit, de alatta pedig nagyon nagy a küzdelem.
Az, hogy kiegyensúlyozottabb az nem jelenti azt, hogy erősebb is. Ezek az Augsburg féle csapatok meg szerintem nem sok pontot gyűjtenének.. Bayern félgőzzel is már féltávnál megnyeri a ligát, szóval olyan hű de erős nem lehet..

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. március 20., péntek 19:19

Ferencváros írta:
Ramioli írta:Sokan őket tartják szerintem alaptalanul , de ez csak az én véleményem! ha a Barcelonát annak tartják azt még megértem, erősebb bajnokság, erősebb csapatokkal találkozott(top csapatokkal is meccsel) Bayern csak középszerű csapatok ellen. ez csak az én véleményem.. hogy nincs alapja , hogy a legnagyobb esélyes! az egyik legnagyobb az oké az lehet.
Szerintem egy Wolfsburg, Leverkusen, Schalke, Dortmund semmivel sem gyengébb, mint mondjuk a Sevilla, Valencia, Villareal. A töltelékcsapatokat nézve pedig szerintem erősebb egy Augsburg, Hoffenheim, Mainz, mint egy Granada, Levante, Elche.
Persze ez csak az én álláspontom, de szerintem a német bajnokság erősebb mint a spanyol. Nyilván van ott egy csapat, aki ver mindenkit, de alatta pedig nagyon nagy a küzdelem.
Dehogy erősebb:-)

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. március 20., péntek 19:15

Atletico :box: :box: :box:

Én nagyon örülök, végre el kell intézni ezt a favágó bandát. Ha meg nem, akkor süllyedjen el mindenki. De kaptunk még egy esélyt idén revansot venni, mikor ha nem most... senkit nem érdekel majd, hogy 6 meccsen sz..pattak minket, ráadásul az utolsón nem is kicsit, ha továbbjutunk. :zoldsalas: :lilasalas:

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 20., péntek 19:14

hunmadridista írta:A hétvégi meccs amúgy elég erősen befolyásolni fogja a továbbiakat...köztük a BL-t is...egy esetleges Barcelona elleni vereség még mélyebbre taszíthat, viszont egy győzelem a BL-hez is kellő lendületet adhat...
Sőt, egy vereség akár józanító pofont is adhat, míg egy győzelem árán elhihetjük hogy most sima-liba lesz az Atletico. Na bumm...

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. március 20., péntek 19:13

Ramioli írta:Sokan őket tartják szerintem alaptalanul , de ez csak az én véleményem! ha a Barcelonát annak tartják azt még megértem, erősebb bajnokság, erősebb csapatokkal találkozott(top csapatokkal is meccsel) Bayern csak középszerű csapatok ellen. ez csak az én véleményem.. hogy nincs alapja , hogy a legnagyobb esélyes! az egyik legnagyobb az oké az lehet.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 20., péntek 19:00

a döntetlennél meg vakarjuk a fejünket hogy most hogyantovább :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. március 20., péntek 18:58

A hétvégi meccs amúgy elég erősen befolyásolni fogja a továbbiakat...köztük a BL-t is...egy esetleges Barcelona elleni vereség még mélyebbre taszíthat, viszont egy győzelem a BL-hez is kellő lendületet adhat...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 20., péntek 18:54

Puding írta: valamikor ki kell jöjjön a lépés, mikor ha nem most?
Jövőre

:mrgreen: Hány bl szezon kezdetén sütöttük el ezt a mikor ha nem most dumát :D
Na de szerintem is megcsapkodjuk őket, Idén egyáltalán nem olyan erősek, csak ellenünk megy nekik rohadtul amivel kezdeni kéne mostmár valamit.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 20., péntek 18:48

Amikor évekig zsinorban potyogtunk ki a BL-ben akkor is sokan tartottak minket a legnagyobb esélyesnek, bizonyos szempontból alaptalanul.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2015. március 20., péntek 18:48

én is úgy érzem h meglesz ez, feltéve hogy elkezdünk javuló formát mutatni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Puding
Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers

HozzászólásSzerző: Puding » 2015. március 20., péntek 18:45

Én valahogy úgy érzem, hogy sima tj. lesz, valamikor ki kell jöjjön a lépés, mikor ha nem most? Mikor ha nem a legfontosabb meccseken? Tavaly is ez volt, amikor kellett valahogy mindig kijött a lépés. Egyébként az első gól nagyon fontos lesz, ha azt mi szerezzük onnantól kezdve sínen leszünk, és ez így is lesz! :luck:

Bayern meg beleeshet megint abba a hibába, hogy értelmes csapattal nem találkoznak az elődöntőig, szar lesz nekik felpörögni, de ott még nem tartunk.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady

Vissza: