Amikor évekig zsinorban potyogtunk ki a BL-ben akkor is sokan tartottak minket a legnagyobb esélyesnek, bizonyos szempontból alaptalanul.Ramioli írta:Sokan őket tartják szerintem alaptalanul , de ez csak az én véleményem! ha a Barcelonát annak tartják azt még megértem, erősebb bajnokság, erősebb csapatokkal találkozott(top csapatokkal is meccsel) Bayern csak középszerű csapatok ellen. ez csak az én véleményem.. hogy nincs alapja , hogy a legnagyobb esélyes! az egyik legnagyobb az oké az lehet.

Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
én is úgy érzem h meglesz ez, feltéve hogy elkezdünk javuló formát mutatni.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Én valahogy úgy érzem, hogy sima tj. lesz, valamikor ki kell jöjjön a lépés, mikor ha nem most? Mikor ha nem a legfontosabb meccseken? Tavaly is ez volt, amikor kellett valahogy mindig kijött a lépés. Egyébként az első gól nagyon fontos lesz, ha azt mi szerezzük onnantól kezdve sínen leszünk, és ez így is lesz! 
Bayern meg beleeshet megint abba a hibába, hogy értelmes csapattal nem találkoznak az elődöntőig, szar lesz nekik felpörögni, de ott még nem tartunk.

Bayern meg beleeshet megint abba a hibába, hogy értelmes csapattal nem találkoznak az elődöntőig, szar lesz nekik felpörögni, de ott még nem tartunk.
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sokan őket tartják szerintem alaptalanul , de ez csak az én véleményem! ha a Barcelonát annak tartják azt még megértem, erősebb bajnokság, erősebb csapatokkal találkozott(top csapatokkal is meccsel) Bayern csak középszerű csapatok ellen. ez csak az én véleményem.. hogy nincs alapja , hogy a legnagyobb esélyes! az egyik legnagyobb az oké az lehet.tucsoki írta:És miért ennyire érthetetlen az, hogy ha valaki a Bayern-t tartja a legnagyobb favoritnak?Ramioli írta:Nem az egyik, hanem a legnagyobb, nem egyiket írtam:-)
És miért ennyire érthetetlen az, hogy ha valaki a Bayern-t tartja a legnagyobb favoritnak?Ramioli írta:Nem az egyik, hanem a legnagyobb, nem egyiket írtam:-)
- Mike
mi most szarok vagyunk, ez gondolom nem vita tárgya
Juve komoly szinten még semmit nem bizonyított, játékosállománya sem a legjobb
PSG-nek valahogy sose akar összejönni az áttörés, ráadásul most a bajnokságban is szenvednek
Atletico még mindig underdog, valahol érthető is
Porto...hagyjuk
Monaco szintúgy
van a Barca és a Bayern. Nem hiszem h olyan nagy mellé lövés ha vki a bajorokat tartja esélyesebbnek. Ha meg a Barca lenne a favorit akkor az menne h MSN és semmi más...
Juve komoly szinten még semmit nem bizonyított, játékosállománya sem a legjobb
PSG-nek valahogy sose akar összejönni az áttörés, ráadásul most a bajnokságban is szenvednek
Atletico még mindig underdog, valahol érthető is
Porto...hagyjuk
Monaco szintúgy
van a Barca és a Bayern. Nem hiszem h olyan nagy mellé lövés ha vki a bajorokat tartja esélyesebbnek. Ha meg a Barca lenne a favorit akkor az menne h MSN és semmi más...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Leszarom az Atleticot. Nem érdekel, hogy oda-vissza szopatnak minket egy ideje... MÉG MINDIG CSAK EGY 2. SZÁMÚ CSAPAT Madridban!
Ütni kell őket, oda-vissza! Nem érdekel, nincs kifogás. ha ők fel tudnak pörögni, akkor nekünk is fel kell! Mi az, hogy 6 meccse nem tudunk megverni egy csapatot, egy olyan csapatot, ami sehol nincs a Realhoz képest.
Szóval 4 között a Juvét akarom!
Ütni kell őket, oda-vissza! Nem érdekel, nincs kifogás. ha ők fel tudnak pörögni, akkor nekünk is fel kell! Mi az, hogy 6 meccse nem tudunk megverni egy csapatot, egy olyan csapatot, ami sehol nincs a Realhoz képest.
Szóval 4 között a Juvét akarom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2015. március 20., péntek 18:32-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Ramioli
Nem az egyik, hanem a legnagyobb, nem egyiket írtam:-)tucsoki írta:Mégis ki legyen az egyik legnagyobb favorit? Monaco? Mit nem lehet ezen egyáltalán érteni?Ramioli írta:Sokan megint a Bayernt tartják a legnagyobb favoritnak a Bl megnyerésére, nem értem miért?? mire alapozzák? mert kitömte a werder féle meg a shaktar féle csapatokat? vagy miért nem értem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Bayern, Barca tudás és forma alapján a legesélyesebb. Tudás alapján mi is, kérdés a forma meglesz-e.
Mégis ki legyen az egyik legnagyobb favorit? Monaco? Mit nem lehet ezen egyáltalán érteni?Ramioli írta:Sokan megint a Bayernt tartják a legnagyobb favoritnak a Bl megnyerésére, nem értem miért?? mire alapozzák? mert kitömte a werder féle meg a shaktar féle csapatokat? vagy miért nem értem.
- Ramioli
Sokan megint a Bayernt tartják a legnagyobb favoritnak a Bl megnyerésére, nem értem miért?? mire alapozzák? mert kitömte a werder féle meg a shaktar féle csapatokat? vagy miért nem értem.
- Mike
csak úgy megjegyzem, h úgy mentünk el 2-0-ra a semmiből, hogy bejött két pontrúgás, és ennyi. Azért ez nem mindennapi. Az hogy utána szétkontráztuk őket, teljesen érthető. Nem volt más választásuk, mint menni előre és kockáztatni. De ne gondolja senki h ennyi van a két csapat között a javunkra, főleg most.Ramioli írta:Bayernt miért?? tavaly csak sima 5 öst rúgtunk nekik, egy nyíltan játszó csapat , jó persze egy erős top csapatról van szó , de 6 szor jobb lett volna mint a Matrac .
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A vérünket akarják, pont a tavalyi miatt.Velük döntőzni akarok, ott remegni fognak,hogy mi van ha elbuknak ellenünk egy németországio finálét.Ramioli írta:Bayernt miért?? tavaly csak sima 5 öst rúgtunk nekik, egy nyíltan játszó csapat , jó persze egy erős top csapatról van szó , de 6 szor jobb lett volna mint a Matrac .hunmadridista írta:Két csapatot szerettem volna elkerülni még a sorsolás előtt...az Atletico-t és a Bayern-t...sajnos sikerült belenyúlni...egyáltalán nem örülök...a bosszú fogja őket vezérelni, szerintem a szezon hátralevő részére csak ez lesz a céljuk, hogy minket kiejtsenek...brutálisan kemény 180 perc elé nézünk...
Egyetlen dologban bízom, hogy 8 meccs alatt egy szezonban, legalább 1-szer le tudjuk-e őket győzni, ha nem nincs is miről beszélni...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Ramioli
Bayernt miért?? tavaly csak sima 5 öst rúgtunk nekik, egy nyíltan játszó csapat , jó persze egy erős top csapatról van szó , de 6 szor jobb lett volna mint a Matrac .hunmadridista írta:Két csapatot szerettem volna elkerülni még a sorsolás előtt...az Atletico-t és a Bayern-t...sajnos sikerült belenyúlni...egyáltalán nem örülök...a bosszú fogja őket vezérelni, szerintem a szezon hátralevő részére csak ez lesz a céljuk, hogy minket kiejtsenek...brutálisan kemény 180 perc elé nézünk...
Egyetlen dologban bízom, hogy 8 meccs alatt egy szezonban, legalább 1-szer le tudjuk-e őket győzni, ha nem nincs is miről beszélni...
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Atleti. Ez név mostanában a frászt hozza mi ránk. Idegenben kezdünk igaz? A Calderónban kell meglepni őket, nekik menni azt had szóljon. Ha idegenben rúgunk 2-3 gólt (ami persze eddig összesen 6 meccsen se sikerült) akkor nyeregben vagyunk. Ők sincsennek nagy formában,viszont ellenünk szokásos tökéletes focit fognak hozni, ezt kellesz túlszárnyalni.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Légyszí ne! Ha megraknád az atlettatrikót, tuti, hogy most bejönne.

- h3x0r
Athletico Mdrid - Rael MdridRealista24 írta:Nehéz lesz az Athletico Madrid ellen.talán Anchelotti jövője még 1 évre megvan alapozva.

(aki esetleg nem érti..)
Remy:
francois írta:2 sárgája van: tiago, mario suarez, ansaldi, gabi, torres, jesus gamez. ha első meccsen bármelyik besárgul akkor a visszavágó kimarad (nálatok kroos coentrao mercelo trionak van 2 lapja)Toti írta:az mennyire igaz, h 6 atletico játékos van egy sárgára az eltiltástól?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ne tedd...Amúgy most már meg kell csapni őket. Elmúlt 6 meccsen nem nyertünk ellenük. Szóval itt az idő... Ha nagyon gázos lenne a helyzet, akkor max megrakom az Atleticot mixen. :mrgreen:

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szóval, az Atletico kapusa elvileg súlyosabb sérült szenvedett (ha minden igaz) szóval ő nem lesz ellenünk. Volt még 2 sérültjük, de azok valószínűleg felépülnek. Kik hiányozhatnak még?
Bocsi, nem voltam itthon, aztán nincs nagyon kedvem visszaolvasni több oldalt is.
Amúgy most már meg kell csapni őket. Elmúlt 6 meccsen nem nyertünk ellenük. Szóval itt az idő... Ha nagyon gázos lenne a helyzet, akkor max megrakom az Atleticot mixen.
Bocsi, nem voltam itthon, aztán nincs nagyon kedvem visszaolvasni több oldalt is.
Amúgy most már meg kell csapni őket. Elmúlt 6 meccsen nem nyertünk ellenük. Szóval itt az idő... Ha nagyon gázos lenne a helyzet, akkor max megrakom az Atleticot mixen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Majd szólunk akkor Harry Potternek hogy csináljon valamitRamioli írta:ÓÓÓ a lehető legrosszabb csapatot kaptuk a mumust!!

LEGIO PATRIA NOSTRA