Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 19., szerda 13:09

cart írta:agy akkor jövőre egy 10-est nyomnék az orruk alá. De hogy jövőre és 25-ért az nevetséges...
Oké, hogy Götzét benézték, de azért ők sem madarak... Az lesz mint amit itt páran leírtak. Télen vagy jövő májusba kap 1 szerződést 30-40 milla kivásárlási árral és akinek kell viheti... Szokásos húzzuk le a Real-t szindróma. :-@ A lényeg, hogy mi kúrva jó arcok vagyunk meg úriemberek és senkinek sem teszünk keresztbe...

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 19., szerda 13:09

akkor inkább most tepernék, ajánlanék 30-at, minthogy hülyére vegyenek és jövőre még több legyen.
Egyébként én úgy érzem, hogy ilyen áron fog még idén jönni. Aztán jön Klopp és koppanok. :)

Thiago
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 19., szerda 13:06

Mi mást tudunk tenni, ha egyszer Péreznek azt mondták, hogy nem eladó? Ajánlunk érte valami irreális összeget?
Persze, ezért is gondoltam tovább.
A kevésbé baráti dolog az lehetne, hogy a gyereket meggyőzik (zsetonnal, nőkkel, kezdőhellyel, narkóval, nekem mindegy), aztán mondjuk ajánlunk a Dortmundnak 30 milliót. Reális ár, 2 év van a szerződéséből, jövőre csak kevesebbet kaphatnak. Nem engedhetik meg maguknak, hogy ingyen menjen utána, főleg, hogy úgy néz ki Lewandowski ingyen fog.

DE. Itt megint mi fogunk ráfázni erre, mert volt is olyan nyilatkozata Gündogannak, hogy hosszabbíthat is. Ezek után szerintem fog is, hogy ne apróért távozzon jövőre. Hacsak nem lesz egy záradék a papírokban, hogy a Real 25-ért viheti így is jövőre, akkor inkább most tepernék, ajánlanék 30-at, minthogy hülyére vegyenek és jövőre még több legyen.

Ha meg nem sikerül, akkor ez van.

Persze most itt minden találgatás, feltételezés. :)
Meg lehet, hogy amiket felvázoltam lefutott körök, csak ugye nem tudunk róla, és ennyit lehetett kihozni belőle, hogy akkor jövőre fixen jön 25-ért. Akkor viszont -->
Szánalmas lenne jövőre 25-öt fizetni érte, egy évvel a szerződésének a vége előtt. Vagy idén 25, vagy akkor jövőre egy 10-est nyomnék az orruk alá. De hogy jövőre és 25-ért az nevetséges...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 19., szerda 13:04

Szánalmas lenne jövőre 25-öt fizetni érte, egy évvel a szerződésének a vége előtt. Vagy idén 25, vagy akkor jövőre egy 10-est nyomnék az orruk alá. De hogy jövőre és 25-ért az nevetséges...

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 19., szerda 12:57

Realista24 írta:Védekezésben ez nekem kevés lenne.
Hát az igazság az, hogy, ha rajtam múlna hoznék 1 Inigó Martinezt vagy, hogy hívják és feltenném Pepét vkp-nak, de ezt nem igazán mert eddig leírni, mert lehet vannak akik letámadnak ezért :D . Pepének megmondanám, hogy a ne rohangáljon előre hanem parkoljon le a kezdőkörnél támadásoknál és szerintem vele elég erős lenne a védelem. Modricot meg jónak tartom box-to-box játékosnak főleg ha van előtte 1 olyan valaki akivel szervezi a támadást...
mohaola írta:A Marca szerint Alonso utódja Gündogan lehet/lesz, de nem most igazolnánk le, hanem jövőre, ára kb 25 millió euró lehet.
Erre látok én is a legnagyobb esélyt. Ezért vettük meg Casemirót biztonsági tartaléknak...

mohaola írta:Közbe az oroszok tagadták a Capello-s híreket.
Ezt meg gondolni lehetett mivel tegnap leírták, hogy Júli 1-2-3-re tervezik az edzőt... :/

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 19., szerda 12:56

Átigazolási szezon 2013!
szerda, 12:54: Gündogan 2014-ben csatlakozhat
Ennyit az "álomcsapatomról" :lol: :mrgreen:
De a Dortmunddal való csodálatos, baráti, testvéries viszonyt fenntartva, kérésüknek eleget téve megelégszünk egy opcióval jövő nyárra...
Mi mást tudunk tenni, ha egyszer Péreznek azt mondták, hogy nem eladó? Ajánlunk érte valami irreális összeget?
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 19., szerda 12:49

A Marca szerint Alonso utódja Gündogan lehet/lesz, de nem most igazolnánk le, hanem jövőre, ára kb 25 millió euró lehet.

Közbe az oroszok tagadták a Capello-s híreket.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 19., szerda 12:45

Nos ha megnézem a City keretét, akkor nem hinném, hogy ott bármennyivel is kisebb lenne a konkurencia. Ha folyamatosan kezdő akar lenni, akkor kisebb csapatot kell válasszon magának jelenleg.
Pellegrini kedvence, az elején garantált helye lenne szerintem, aztán a teljesítménye alapján vagy a kezdőben ragad, vagy elhullik...bár az angolok között.. :roll: :)
ker
Carvajal-Varane-Ramos-Marci
Kondogbia-Modric
Bale-Isco-CR
Benzema
Védekezésben ez nekem kevés lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 19., szerda 12:42

Realista24 írta:Hát, az általam leírt három igazolás alapján nagy varáció nincsen.

Iker/López döntsön a teljesítmény
Gündogan-Modric-Kondogbia
Bale-Karim-CR
:hmmm: :hmmm: Igazából erre voltam legjobban kíváncsi, hogy 4-3-3 vagy 4-2-3-1-et preferálnád, de te jobban örülnél a 4-3-3-nak ahogy látom. Nos, ha nekem kéne összerakni akkor én dobnék, hozzá 1 Isco-t érkezőnek mert én még úgy érzem, hogy ő még zsebben van.
4-2-3-1
Iker
Kondogbia-Modric
Bale-Isco-CR
Benzema

4-3-3-ra viszont azt tenném amit te, de SZERINTEM 4-2-3-1-et fogunk nyomatni :hmmm:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 19., szerda 12:41

Realista24 írta:Játéklehetőséget nem fognak neki garantálni. Ő most az eb alatt kétszer is lenyilatkozta, hogy neki az a legfontosabb...így az esélyeink egy Pelle féle Cityhez képest csökkennek valamivel. De mellettünk szól, hogy Zidane teljes mértékben megpuhította a fatert, valamint Málaga is csak pár óra gyorsvonattal Madridtól, és Isco nem szeretne messzire kerülni a családtól.
Nos ha megnézem a City keretét, akkor nem hinném, hogy ott bármennyivel is kisebb lenne a konkurencia. Ha folyamatosan kezdő akar lenni, akkor kisebb csapatot kell válasszon magának jelenleg.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 19., szerda 12:39

Bocs, nem tudtam szerkeszteni.

Marcán megint előkerült az a hír, hogy Gündogant idén nem hozzuk, pedig egyértelműen Őt szánják Alonso utódjának. De a Dortmunddal való csodálatos, baráti, testvéries viszonyt fenntartva, kérésüknek eleget téve megelégszünk egy opcióval jövő nyárra...

Érdekes. Most nyilván, ha nem akar a játékos váltani, akkor ez van. A klubja nem akarja engedni, kérhet érte bármennyit. Viszont jövőre már csak 1 év lesz a szerződéséből, valós áron most tudnák értékesíteni.
25 milláról írnak, ha jövőre 1 év marad a szerződéséből, akkor ajánlanék 15-öt. Osszák be.

Mondjuk ebből az lesz, hogy mi jófejkedünk, és ahogy a török-német is nyilatkozta, szépen meghosszabbítja a szerződését, jövőre meg a "jóbarát" Dortmund benyögi, hogy 40-ért vihető...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 19., szerda 12:27

Nem a gólöröm lesz gondolom levédetve, hanem az alapján csinálnak egy logót. Az lesz levédetve.

Ennyi erővel én levédetem a mittudomén "foci" szót. Mindenki tejelni fog. :mrgreen:

Amúgy valahol olvastam egy cikket, AS vagy Marca, nem is tudom.
Ott ezekkel az emberekkel számoltak:
Bale, Isco, Cavani, Carvajal, Casemiro, Jesé.

Rengeteg a középpályás...

Ennek full ellentmond a Marcás kép a 4-3-3ról. Akkor még legalább egy ember kell középre (eleve kellene Khedira helyett). Szóval a Kondogbia, Gündogan és esetleg Paulinho trióból egy még jönni fog, ha Ancelotti 3 kkp.-s játékot tervez.
Most meg mindenki már kezdőként számolna vele
Én eddig sem számoltam vele így, meg ez után sem fogok. :mrgreen:

Neki is sokallom az árát. Nem hiányposztra jönne. Annyit nem bizonyított még (nem is tudott ennyi idősen), hogy ennyibe kerüljön.

Ettől függetlenül örülnék neki. Technikás, okos gyerek, kreatív. Kellene Özilnek a konkurencia. Ha megy DM és nem jön Bale, akkor ott is meg lehetne próbálni, jobbról indulva, meg posztokat cserélve.
Kakát el kell tüntetni.

Megértem azt is, hogy játszani akar, nagyon jól látja, hogy ez kell neki, de azért ne szabjon már feltételeket. Egy top klubban sem lehet (szinte) SENKINEK bérelt helye, pláne nem egy fiatalnak. Tudom, hogy nem is ezt mondja Ő sem, de a Cityvel sem hiszem, hogy sokkal jobban járna. Ott is vannak elegen a posztján.

Na mindegy. Meglátjuk. Amúgy tényleg várom, bizonyítson. :)

Nem a gólörömöt védette le, hanem alapít egy márkát, és levédeti a hozzátartozó logót. A pályán szívecskézést ezután se tiltja semmi, de a márka nevét, logóját, és egyedi stílus jegyeit (amit levédett) nem használhatja fel más termékeken.
Mire mindent leírtam megelőztél. :'( :)

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 19., szerda 12:26

kiserik írta:
Casso írta:nem tudom, hogy volt-e már, de bale az ügynökével levédette a szívecskés gólörömét és 3-4 milkát fog vele keresni évente. elvileg termékekre is rákerül majd a logó. (dehogy milyen termékekre.........................)
Azért ez milyen már. Levédette az Ő gólörömét, amit mástól "lopott"? :lol: :mrgreen:
Nem a gólörömöt védette le, hanem alapít egy márkát, és levédeti a hozzátartozó logót. A pályán szívecskézést ezután se tiltja semmi, de a márka nevét, logóját, és egyedi stílus jegyeit (amit levédett) nem használhatja fel más termékeken.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 19., szerda 12:18

Isco...
Ügyes srác, örülnék neki ha idejönne, és itt derülne ki h mire viszi majd, de azért egy valamit ne felejtsünk el. Amíg nem kezdődött ez az u21-es eb, a legtöbben úgy vélekedtek róla h ügyes, ügyes, de ha az egész szezonját nézzük a Malagában, semmi extrát nem nyújtott, és nem volt olyan kiemelkedő. Meccsenként 1-2 szép megmozdulás aztán ennyi. Most meg mindenki már kezdőként számolna vele, mert 19-20-21 éves "gyerekek" ellen villogott. Hát még jó, mikor hozzájuk képest legalább egyel magasabb szinten edződött eddig. Szóval kezeljük helyén a dolgot.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 19., szerda 12:13

Casso írta:nem tudom, hogy volt-e már, de bale az ügynökével levédette a szívecskés gólörömét és 3-4 milkát fog vele keresni évente. elvileg termékekre is rákerül majd a logó. (dehogy milyen termékekre.........................)
Azért ez milyen már. Levédette az Ő gólörömét, amit mástól "lopott"? :lol: :mrgreen:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 19., szerda 12:09

nem tudom, hogy volt-e már, de bale az ügynökével levédette a szívecskés gólörömét és 3-4 milkát fog vele keresni évente. elvileg termékekre is rákerül majd a logó. (dehogy milyen termékekre.........................)
Pólóra fogják majd nyomni biztos a szívecskéket.Özilnek jó lesz majd a rózsaszín esernyője mellé. :mrgreen:
Nem akarok újra Özil témát indítani, de ő lehet az egyik akadálya, hogy nem jön Isco.
Be is ba**na ha ő miatta nem jönne.Angliában miért lenne garantált a helye?
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. június 19., szerda 12:08

Casso írta:
Corleone írta:Akkor Di Maria-val pereskedhetnek majd.
bebaszna ha idejönne és a saját csapattársát beperelné mert használta a gólörömöt. :lol:
Ha jonne Bale, nem hiszem, hogy Di Maria itt maradna. CR, Bale, Di Maria, Jese. 4 ember 2 posztra eleg sok.
Hogyha viszont jon Isco is, akkor Di Maria 100% hogy elmegy.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 19., szerda 12:06

Mondjuk én 1 ideje kíváncsi vagyok realista 2013/14-es gálacsapatára. Persze a realitás határain belül
Hát, az általam leírt három igazolás alapján nagy varáció nincsen.

Iker/López döntsön a teljesítmény
Gündogan-Modric-Kondogbia
Bale-Karim-CR
picsába. én iscot akartam hallani.
Játéklehetőséget nem fognak neki garantálni. Ő most az eb alatt kétszer is lenyilatkozta, hogy neki az a legfontosabb...így az esélyeink egy Pelle féle Cityhez képest csökkennek valamivel. De mellettünk szól, hogy Zidane teljes mértékben megpuhította a fatert, valamint Málaga is csak pár óra gyorsvonattal Madridtól, és Isco nem szeretne messzire kerülni a családtól.

Nem akarok újra Özil témát indítani, de ő lehet az egyik akadálya, hogy nem jön Isco.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 19., szerda 12:01

Casso írta:elvileg termékekre is rákerül majd a logó. (dehogy milyen termékekre.........................)
Bale az Adidas reklámarca. Gondolom WC ülőkékre fog rákerülni a logó....

Casso

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 19., szerda 11:59

Corleone írta:Akkor Di Maria-val pereskedhetnek majd.
bebaszna ha idejönne és a saját csapattársát beperelné mert használta a gólörömöt. :lol:

Vissza: