csababarca írta:KAG írta:Amúgy az elődöntőt újra sorsolják, vagy megmarad ez a mostani ág?
nincsenek ágak, sorsolják az elődöntőket is.
Királyság, akkor jól emlékeztem. Egy pillanatra azt hittem már, hogy ennyire lenullázták a spanyolokat

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 20., péntek 12:37
csababarca írta:KAG írta:Amúgy az elődöntőt újra sorsolják, vagy megmarad ez a mostani ág?
nincsenek ágak, sorsolják az elődöntőket is.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. március 20., péntek 12:36
hát meg augusztusban is szívtunk, meg szeptemberben is, meg januárban is, meg februárban is.1 hónap, az Atmát már pofozza majdnem mindenki a bajnokságban, hagyjuk már, hogy nem tudjuk megverni őket. Ha meg valóban nem, akkor ássa el magát mindegyik a Realban.
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. március 20., péntek 12:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 20., péntek 12:36
Ezt gyakorlatilag azóta mondjuk, hogy a Bernabeuból elhozták a spanyol kupát.Ha meg azután amit kaptak a játékosok tőlük a bajnokságban nem képesek kiejteni őket akkor lehúzhatják magukat.
Aha, inkább elmennek a szertáros szülinapjára.Ha meg valóban nem, akkor ássa el magát mindegyik a Realban.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 20., péntek 12:36
KAG írta:Amúgy az elődöntőt újra sorsolják, vagy megmarad ez a mostani ág?
HozzászólásSzerző: Mathius » 2015. március 20., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 20., péntek 12:35
HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2015. március 20., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 20., péntek 12:33
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. március 20., péntek 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 12:31
1 hónap, az Atmát már pofozza majdnem mindenki a bajnokságban, hagyjuk már, hogy nem tudjuk megverni őket. Ha meg valóban nem, akkor ássa el magát mindegyik a Realban.rashidm írta:A jelenlegi formát elnézve teljesen jogos a félelmünk. Ha tudunk fejlődni annyit, hogy továbbjussunk, én nagyon boldog leszek. Ha meg ugyanúgy játszunk, mint a 4-0, meg a Schalke ellen, akkor viszlát BL, de akkor egy-két játékos is eltakarodhat.Realista24 írta:Károgók mindenhol, jól van. Menjetek szurkolni a csodabarcának.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 20., péntek 12:30
Nem cserélnék veletek,isten bizonyGT37 írta:Szép lesz ez a Sevilla - PSG - Valencia - PSG - Espanyol sorozat áprilisban...Nem örülök a PSG-nek, elég volt ellenük az a két meccs a csoportkörben. Viszont Verratti és Zlatan hiánya az odavágón jól fog jönni.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 20., péntek 12:29
Jó ez nem kérdés, de miért pont ők!!!?? Ùtálom a pofájukatmorientes írta:Én arra nyomtam hogy továbbjutunk...Realista24 írta:Károgók mindenhol, jól van. Menjetek szurkolni a csodabarcának.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. március 20., péntek 12:28
A jelenlegi formát elnézve teljesen jogos a félelmünk. Ha tudunk fejlődni annyit, hogy továbbjussunk, én nagyon boldog leszek. Ha meg ugyanúgy játszunk, mint a 4-0, meg a Schalke ellen, akkor viszlát BL, de akkor egy-két játékos is eltakarodhat.Realista24 írta:Károgók mindenhol, jól van. Menjetek szurkolni a csodabarcának.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. március 20., péntek 12:28
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. március 20., péntek 12:27
Realista24 írta:Károgók mindenhol, jól van. Menjetek szurkolni a csodabarcának.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 20., péntek 12:26
Én arra nyomtam hogy továbbjutunk...Realista24 írta:Károgók mindenhol, jól van. Menjetek szurkolni a csodabarcának.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 20., péntek 12:26
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 20., péntek 12:25
Remélem is, hogy ki. Csak ne ùtálnám annyira nézni az Atletis meccseket... Favágó köcsögök az antifocijukkal együtt...palesz77 írta:Se Verratti. És Alves is eltiltott. Mehet megint a 3-4-3..Géci írta:Ibra nem lesz az első meccsen...![]()
Ti meg tuti kiütitek most az Atleticot a Bl-ből, a nagy számok törvénye alapján muszáj már..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 20., péntek 12:25
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem