A média mindíg is nagyobb figyelmet szentelt az aktuális sztároknak, aranylabdásoknak és Messi v Ronaldo bőven tettek azért, hogy ne emlegessék őket egy lapon pl Benzema-val. Most nem a franciát húztam le, hanem a másik kettőt emeltem a többi fölé.
Ez meg ennyi...Amikor CR is lő egy kicsit komolyabb gólt, egyből az is címlapokon van, holott minden hétvégén van legalább 3-4 nagyobb gól, de kit érdekel, ha egy augsburgi védőnek elsül a lába életében egyszer.
Amúgy Benzemáról is egyből ott volt hogy az év kapufája, meg az éáv gólja lett volna szövegek a nagyobb hírportálokon.
Itt Benzema hibázott, profi szemlélet szerint, nálunk most futna tíz kört, vagy legközelebb nem játszana könnyelműsködés miatt, mert igazából le is vehette volna, és begurítja, akármennyire is tét nélküli volt akkora már a meccs.
Persze, a mögé jövő labdát csak úgy leveszi meg begurítja, a másfél méterre lévő két védő meg tapsolt volna neki ezalatt.
Döntetlent nyomtam még akkor, amikor kiírták a szavazást, most már lehet a vereséget nyomnám. Egyáltalán nem győzött meg a hétvégi produkciónk, CR görcsösebb, mint valaha, bale szerintem semmivel sincs jobb formában, csak mert 2 gól lett a neve mellett, isco is visszaesett azután, hogy 1-2 hónapig csak ő volt jó. Egyedül Ramos és főleg Modric visszatérése a pozitív, de a horvát még kicsit rozsdás. Ancelotti meg továbbra is nyomja ezt a 4-3-3-at, és ha bale nem fog normálian visszazárni és védekezni, akkor keményen rácseszünk. Meg persze az ilyen formában lévő messi mellett Ramos pirosára nem lehet túl magas az odds.