HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. március 21., szombat 9:22
Most olvastam egy cikket nso-n, hogy a City kiárusítja a fél csapatot nyáron. Természetesen fenntartásokkal kezelem a hírt, de egyébként nem tartom elképzelhetetlennek, hogy a dúsgazdag arab bácsi azt képzeli, hogy ezzel megold mindent.
Az állítólagos névsor: Yaya Touré, Edin Dzeko, Pablo Zabaleta, James Milner, Samir Nasri, Jesús Navas, Sztevan Jovetics, Alekszandar Kolarov, Gaël Clichy, Bacary Sagna és Fernando.
Mondjuk Tourén és talán Clichy-n kívül valóban nem nagy eresztés egyik játékos sem, de ennyi embert képtelenség lecserélni. Eleve valami értelmes edzőt kellene odavinni. Na mindegy, annyira nem érdekel, csak Pellegrini igazolásainak ecsetelése közben képesek voltak azt írni, hogy Demichelis jó igazolás volt. Most vagy én vagyok teljesen világtalan a focihoz, vagy a cikk írója, de ez a tag egy szerencsétlen. Akárhány City meccset néztem, mindig, MINDIG volt óriási hibája, lassú, körülményes, technikailag gyenge (mondjuk ez a PL-ben talán nem akkora érvágás egy védő esetében). Amennyiben Ő egy jó igazolás, akkor valóban nagyon nagy a baj a Citynél...
Ja, és ennyi lehetséges távozóra egy szem De Bruyne egyelőre a kiszemelt. (Persze ez leginkább a cikk valóságtartalmát kérdőjelezi meg)
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)