Toni Kroos
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Re: Toni Kroos - 8
Nem ez a forma szokta vágni Sergio barátunknak v. Zselének a haját?
PS: Rohadjak meg, de már láttam valahol korábban képen vmelyik játékosunkkal.
PS: Rohadjak meg, de már láttam valahol korábban képen vmelyik játékosunkkal.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Kreus.

- LosBlanco
- Kedvenc játékosaid: Guti, Modric, CR, Zidane, Isco, Hazard,
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Toni barátunk átment Reusba úgylátszik.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 398f6ee862
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 398f6ee862
iii HALA MADRID !!!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én meg azt vettem észre, hogy azzal a lendülettel feljavult a játéka, hogy beállt Luka.
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én meg inkább azt vettem észre, hogy direkt kerüli a kontaktot, mert ha jól emlékszem ő sárga lapos volt és ugye ha kapott volna 1-et akkor következő fordulóban az odavágón nem játszhatott volna.De ettől függetlenül fáradt nagyon hétvégén nem is játszatnám.kelemen.istvan írta:Emberünk mintha pályán sem lett volna, legalábbis amit védekezésben nyújtott az szerintem kritikán aluli. Most látszott igazán , hogy fáradt. Egy ütközésbe nem ment bele, közepén úgy jött a Schalke , hogy rossz volt nézni.. Persze, ez javarészt Khedira feladata lett volna, de tőle már megszokhattuk a halovány teljesítményt.. Remelem a hétvégén pihen...
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Emberünk mintha pályán sem lett volna, legalábbis amit védekezésben nyújtott az szerintem kritikán aluli. Most látszott igazán , hogy fáradt. Egy ütközésbe nem ment bele, közepén úgy jött a Schalke , hogy rossz volt nézni.. Persze, ez javarészt Khedira feladata lett volna, de tőle már megszokhattuk a halovány teljesítményt.. Remelem a hétvégén pihen...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nmate írta:Inkább Kroos rúgja, ha esetleg az ellen kontrázna jobb ha egy mozgékonyabb Modric zár hátul.
Én így gondolkodnék.
Ha telennel az edzo... akkor jo lenne ha felraznad a bandat elsonek, aztan johet a taktika.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább Kroos rúgja, ha esetleg az ellen kontrázna jobb ha egy mozgékonyabb Modric zár hátul.
Én így gondolkodnék.
Én így gondolkodnék.
alapvető esetben igen, de volt már több meccs is, hogy vagy az összeset a röviden kifejelték vagy, ami tegnapelőtt... olyankor nem ártana kipróbálni mást is.Csabi írta:ő rúgja a legjobban a szögleteket, feleslges mást odaállítani.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
sztem modricCsabi írta:ő rúgja a legjobban a szögleteket, feleslges mást odaállítani.
természetesen, ha játszik.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
mondjuk bél még mindig jobban fejel a csapat nagy részénél szal én vele tuti nem rúgatnám, ott van isco de akár még illarra is jó lehetne szögletet rúgni

Nyilván nem felejtett el szögletet rúgni, de ennyi játékperccel, VB-vel a háta mögött nem csoda ha kezd leamortizálódni. Lett volna lehetőség pihentetni többször is, de Carlo nem élt vele, abban meg csak reménykedhetünk hogy Modric visszatérésével több levegőhöz jut majd.
Isco például, de Bale-t is odaállítanámziro4vr írta:Kinek kellene rúgnia? Így hogy nincs se Modric se James, nincs túl sok opció.Kerlon írta:Ez amúgy felfoghatatlan, pedig már egy ideje az sem megy neki és nem állítunk oda mást. Pedig azért van pár remek rúgó technikával megáldott játékosunk...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kinek kellene rúgnia? Így hogy nincs se Modric se James, nincs túl sok opció.Kerlon írta:Ez amúgy felfoghatatlan, pedig már egy ideje az sem megy neki és nem állítunk oda mást. Pedig azért van pár remek rúgó technikával megáldott játékosunk...
Nem illik.
Ez amúgy felfoghatatlan, pedig már egy ideje az sem megy neki és nem állítunk oda mást. Pedig azért van pár remek rúgó technikával megáldott játékosunk...
K
K
Nekem az nem tetszett különösen, hogy a szögletei iszonyú gyengék voltak tegnap. Magasan, nagy ívben szállt elég sok, egyáltalán nem voltak veszélyesek, pedig az ilyen meccseken, amikor nem megy a támadójáték, a pontrúgások aranyat érhetnek.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Amit miro irt Kroosrol az szora sem erdemes, ateemadrid a tegnapi meccsrol irt amiben igaza van. Nem ez az elso meccse amelyen faradtnak tunik, de eddig ilyen lassu es korulmenyes meg nem volt.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó, akkor most nézd meg mit írtál kicsit lejjebb és mit írtál most. Azért van egy kis különbség. Ha így írod alapból, talán kevesebben kötöttek volna bele.
Nem illik.