Divat
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Divat
hát igen, az oldal hírnevéhez és kínálatához képest elég gagyi ez a mérettáblázat.
ráadásul gatyáknál, stb, semmi segítség.
ráadásul gatyáknál, stb, semmi segítség.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Ezeknek feszülniük kell valamennyire. De inkább a váll veszi fel a pólót. Amúgy a hosszát kellene nézni, de az nincs megadva.'shutterisland írta:
egyébként ez a pakk van betervezve.
Vegyél L-eset aztán gyúrd bele magad.

- 'shutterisland
ha M-est veszek, az mellben jó és még egy ideig jó is lesz, elvileg derékban szűk, de pár centit azért, ha jön a nyár, úgyis lepucolok onnan.
ha L-est veszek, az kicsi biztos nem lesz, ellenben hálóing is lehet belőle, nehezen tudom eldönteni.
itt centiken múlnak a dolgok, és kérdés, hogy mennyire szigorú a táblázat, na meg hogy mennyire megy össze a mosástól a cucc.
szerintem az lesz, hogy elmegyek a hervisbe, és próbálok hasonló cuccokat keresni, felpróbálni, hátha okosabb leszek.
ha L-est veszek, az kicsi biztos nem lesz, ellenben hálóing is lehet belőle, nehezen tudom eldönteni.
itt centiken múlnak a dolgok, és kérdés, hogy mennyire szigorú a táblázat, na meg hogy mennyire megy össze a mosástól a cucc.
szerintem az lesz, hogy elmegyek a hervisbe, és próbálok hasonló cuccokat keresni, felpróbálni, hátha okosabb leszek.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
jav: rosszul fogalmaztam
L-est rendelj, inkább legyen kicsit nagyobb, minthogy szorítson.

- 'shutterisland
sportsdirect mérettáblázat
na már most, nekem 100-101 cm a mellbőségem (39.5 inch) és 87-88 cm a derékbőségem (34.5 inch), ami azt jelenti, hogy mellbőség szerint simán M-es kell, de derékbőség szerint az L-es lenne jó.
vajon melyik lenne a jobb választás ?
na már most, nekem 100-101 cm a mellbőségem (39.5 inch) és 87-88 cm a derékbőségem (34.5 inch), ami azt jelenti, hogy mellbőség szerint simán M-es kell, de derékbőség szerint az L-es lenne jó.
vajon melyik lenne a jobb választás ?
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
simán kijön belőle minden, fehér van nekem, ment már bele iszap, tört bele fű de egy jó mosás után mintha új lennepheco írta:Valakinek volt már vagy van világos, vászon Converse cipője? Mennyire jön ki belőlük a dzsuva?

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az tökéletes, köszi. Általában sikerül vigyáznom a cipőimre.nmate írta:Sima ilyen poros, sáros mocsok kijön mosással. Extrémebbet még nem kapott vigyáztam rá azért.
A sarka szakadt el amúgy belül, meg a talpa kezd leválni, de eddig bírt 4 nyarat.
- 'shutterisland
aki az utóbbi időben (mondjuk 1 évben) rendelt sportsdirectről, kérem írjon már egy pü-t, ha olyan, akkor fb-n.

- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Kösz srácok!
Még annyi, hogy mit vettetek észre, mennyi csúszik ez? Na, persze nem parkettán, mert ott minden csúszik, de egy alap felületen?
Még annyi, hogy mit vettetek észre, mennyi csúszik ez? Na, persze nem parkettán, mert ott minden csúszik, de egy alap felületen?

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Nekem is Tiempom van, bár a nyáron sikerült bolhapiacon egy minimálisan karcolt első generáció ctr-t vennem(anyagra full tiempo, csak a designja más) 2000 forintért.
A tiempo bár leharcolt, de pl a talpa nincs megkopva, nincs kilyukadva a cipő stb... Tehát még használható lenne pedig 6 éves kb.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Kb 5 éve ilyen fajta cipőm van, szóval elég jól bírja. Teremben sem volt vele gondom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nekem ilyen márkájú cipőm van évek óta, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Nem heti rendszerességgel focizok az tény, de 5 évnyi heti 3 tesit kibírt, és még mindig nyúzom ha úgy van, elég jó kis cipő.Tádám írta:Hali,
valaki használ ilyesmi terembe: http://www.joma-sport.hu/hun/termekek.php?id=56
van valami pozitív - negatív tapasztalat?
Szeva, nem használok, de csak jót lehet hallani róluk. Futsallosok körében is népszerű.Tádám írta:Hali,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hali,

Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
tubatibi írta:Hali!
Nem tudjátok, hogy Magyarországon van-e már Ballinciaga Harlem üzlet? Természetesen olyan, amiben van férfi részleg is.
Ballinciaga Harlem Men
Ilyesmi pólót szeretnék beszerezni. Viszont, ha nincs akkor marad az alie.
Nyomass rá egy ilyen matricát a Dechatlonba egy fekete pólóra aztán helószia

ZIDANE
Hali!
Nem tudjátok, hogy Magyarországon van-e már Ballinciaga Harlem üzlet? Természetesen olyan, amiben van férfi részleg is.
Ballinciaga Harlem Men
Ballinciaga Harlem Men

"If you don't like your destiny, don't accept it."