"egyszerű játék a futball: csak futni kell és pontosan passzolni"

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. március 19., csütörtök 8:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 19., csütörtök 8:33
Nyerhettek volna, de nem nyertek. A City meg egy Levante szintjén volt és ehhez még hozzájön, hogy Pellegrini ül a padon.dannen írta:elég rossz volt látni, hogy a barca akár nyerhetett volna 4-5 gólos különbséggel is tegnap. messi hatalmas formában van, remélem mi nem leszünk ekkora balfaszok, mint a city, mert akkor csúnya vége lehet.
HozzászólásSzerző: pavel » 2015. március 19., csütörtök 8:09
lesszike mehet?Realista24 írta:Ha egy Barcás Hisztiánózik, Zselézik vagy Rinyáldózik, akkor jár érte a taps.Nem egyszerű a moderátorok élete
Ha egy Realos törpézik vagy gnómozik, akkor a végleges jár érte.
Valóban nem lehet egyszerű, hogy ne keverje össze a kettőt a moderátor, itt ezért van büntetve mind a kettő, nehogy összezavarjuk magunkat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 19., csütörtök 8:01
Ha egy Barcás Hisztiánózik, Zselézik vagy Rinyáldózik, akkor jár érte a taps.Nem egyszerű a moderátorok élete
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. március 19., csütörtök 7:46
HozzászólásSzerző: Gleany » 2015. március 19., csütörtök 6:39
kapunk akkora szögletgólt vasárnap, hogy szakad a hálólesliejr írta:Sokan mondanak mindent Lucho-ra, de azt nem lehet tőle elvenni, hogy a rögzített szituációkra összekapta a társaságot. Saját és az ellenfél kapujánál is. Ha ellenünk rúgnak szögletet már nem parázok annyira és ha mi rúgunk, akkor nem legyintek, hogy ez a támadás ennyi volt.Andrew Dawn írta:Szögleteknél meg egyáltalán nem félek mostanság, nagyon jól védekezünk rögzített szituációknál is.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. március 18., szerda 23:31
Sokan mondanak mindent Lucho-ra, de azt nem lehet tőle elvenni, hogy a rögzített szituációkra összekapta a társaságot. Saját és az ellenfél kapujánál is. Ha ellenünk rúgnak szögletet már nem parázok annyira és ha mi rúgunk, akkor nem legyintek, hogy ez a támadás ennyi volt.Andrew Dawn írta:Szögleteknél meg egyáltalán nem félek mostanság, nagyon jól védekezünk rögzített szituációknál is.
HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2015. március 18., szerda 23:12
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 18., szerda 23:01
Géci írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel a kezdővel állnak majd fel vasárnap is. Pontosabban nem lepne meg, ha ez lenne a kezdő.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 18., szerda 23:01
Kapuban lesz változás. Más nem hiszem. In Matyi we trust.Géci írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel a kezdővel állnak majd fel vasárnap is. Pontosabban nem lepne meg, ha ez lenne a kezdő.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 18., szerda 23:00
Lehet addigra Busit összedrótozzák,és Masch megy vissza a helyére,Busi meg a kp-ra.De ha nem,akk remélem Bartra kezd matyi helyett,mert látni rajta,hogy nem érzi teljesen a játékot.Géci írta:Szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel a kezdővel állnak majd fel vasárnap is. Pontosabban nem lepne meg, ha ez lenne a kezdő.
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 18., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. március 18., szerda 22:54
PEEtör írta:Messit nem értem. Az első félidőben úgy játszott, ahogyan Aranylabdás szezonjainak kezdetén, kábé szanaszét szórhatta volna a Cityt, sima mesterhármas, szalagcímek, stb stb, aztán kijönnek a másodikban, és az hagyján, hogy sétált (), de kábé vagy 1-2 percet egy helyben állt a labdával.
Kábé eldönthette volna BL gólkirályi címet, aztán ezt csinálja.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. március 18., szerda 22:46
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. március 18., szerda 20:41
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 18., szerda 20:38
Ugyan így látom... Rosszul vagyok ettől a pellétől.ziro4vr írta:Navast odarakhatta volna Alves oldalára, aztán fussa szét az agyát. Vagy berak egy csatárt Kun mellé...mit veszíthet?
Demicselisznél pedig az a kérdés, hogy az MSN melyik tagja fog tizit kiharcolni vele szemben.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. március 18., szerda 20:34
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. március 18., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. március 18., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. március 18., szerda 20:19
mostanában bejönnek a tippjeid. el clasicóra mit is mondtál?sentry írta:Megírtam 1-2 napja, hogy kezdő lesz az az istencsászár.![]()
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem