Bajnokok Ligája
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Messi megint ember felettit focizik.
Ma nem sokan tudnák megállítani.
A szabadrugásait pedig a legközelebbi aranylabda gálán elmagyarázhatná CR-nek is. Lényegében az összes szabadja életveszély a kapura, még ha nem is megy be. CR szabadjai pedig felszabadítások.
Még mielött valami agyatlan nekem esik nem azt mondtam, hogy CR vagy Messi jobb játékos. Még úgy sem, hogy az utóbbi idök hisztis, görcsös CR-je és az utóbbi pár meccs felszabadult Messije kilóméterekre egymástól.
A MC-nek esélye nincs ma. Ez a meccs lefutott, ha továbbbra is így pörög a Barca.
Egyet remélek ez a meccs majd kivesz sokat a barcásokból, bár jelen állás szerint ellenállás nélkül, magabiztosan, mint hal a vízben élvezik a játékot. Pörögnek, de nem lefárasztó ez pedig csak ad egy alaptempót a hétvégi meccs elött nekik, viszont kifáradni nem fognak.
Ma nem sokan tudnák megállítani.
A szabadrugásait pedig a legközelebbi aranylabda gálán elmagyarázhatná CR-nek is. Lényegében az összes szabadja életveszély a kapura, még ha nem is megy be. CR szabadjai pedig felszabadítások.
Még mielött valami agyatlan nekem esik nem azt mondtam, hogy CR vagy Messi jobb játékos. Még úgy sem, hogy az utóbbi idök hisztis, görcsös CR-je és az utóbbi pár meccs felszabadult Messije kilóméterekre egymástól.
A MC-nek esélye nincs ma. Ez a meccs lefutott, ha továbbbra is így pörög a Barca.
Egyet remélek ez a meccs majd kivesz sokat a barcásokból, bár jelen állás szerint ellenállás nélkül, magabiztosan, mint hal a vízben élvezik a játékot. Pörögnek, de nem lefárasztó ez pedig csak ad egy alaptempót a hétvégi meccs elött nekik, viszont kifáradni nem fognak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Inter, Milan vagy vissza spanyolokhoz.PEEtör írta:Simán benne van ,hogy annyi ... Afrikából nem lehet tudni![]()
![]()
![]()
![]()
Pelle is megcsinálta anno a szerencséjét a Villarrealnál, a nagycsapatok meg jól benyelték őt. Remélem okos, és félrerakta a fizuját, mert nagyon meglepődnék, ha valakit be tudna még palizni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Simán benne van ,hogy annyi ... Afrikából nem lehet tudni![]()

Pelle is megcsinálta anno a szerencséjét a Villarrealnál, a nagycsapatok meg jól benyelték őt. Remélem okos, és félrerakta a fizuját, mert nagyon meglepődnék, ha valakit be tudna még palizni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
A kapusra és Milnerre gondolsz??ziro4vr írta:Messi meg Neymar tolják a triblit a síkbuta angoloknak...![]()

- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Teljesen mindegy lesz, ha a hasonló vérgyenge Madrid áll fel, aki az elmúlt hónapokban megalakult. Jelenleg annyival jobbak, hogy nem olyan lassúak, mint ezek, mert ez kb. veri a pótosifát tolatva leugorva a kuplungról.
Messinek meg hajában az ereje. Újra nőtt neki, egyből jobban tolja. Régen, amikor a leghosszabb volt, akkor meg ment a godmode. Ahogy vágatta lett szrabb.
Messinek meg hajában az ereje. Újra nőtt neki, egyből jobban tolja. Régen, amikor a leghosszabb volt, akkor meg ment a godmode. Ahogy vágatta lett szrabb.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Messi meg Neymar tolják a triblit a síkbuta angoloknak...
Suarez továbbra is kilóg szerintem, ha belövi a ziccert akkor is...
Ja meg ez a Kompany...

Suarez továbbra is kilóg szerintem, ha belövi a ziccert akkor is...
Ja meg ez a Kompany...

Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Simán benne van ,hogy annyi ... Afrikából nem lehet tudnicart írta:Toure is durván leépült. Olyan a mozgása, mint egy 50 évesnek...

Ne aggódjatok, nyerni fogunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért az jogos, hogy gyengébb csapat ellen, de nekik volt taktikájuk legalább, védekeztek rendesen, okosan játszva. City-nél mivan? Semmi.mocsok írta:mi a citynél gyengébb ellenfelek ellen szenvedtünk.hamesz írta:Azért ehhez a játékhoz kell egy vér gyenge City is.
jól tolja a barca. én is félek a bajnokitól. főleg hogy nem madridistákkal nézem.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Te amúgy Madrid szurkoló vagy?PEEtör írta:Szénné alázzák a Cityt, mintha grundon lennének. Utoljára talán a Guardiola-érában helyenként, vagy Dinhonál láttam őket így játszani.
A ligára tekintve, szvsz nagy verést fogunk kapni tőlük, és én soha nem szoktam ezt mondani, mert minden meccs más, de szvsz ez lesz.
Komolyan szenzációs, ahogyan játszanak.

Toure is durván leépült. Olyan a mozgása, mint egy 50 évesnek...
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Messinek nagyon megy ma. Meg nem csak neki, hanem úgy az egész Barcának. Elképesztő, hogy milyen formában van, pedig én is temettem az ősszel. Úgytűnik, hogy ebből nem lesz hosszabbítás + Barca kiesés kombó, pedig de örültem volna neki

- mocsok
mi a citynél gyengébb ellenfelek ellen szenvedtünk.hamesz írta:Azért ehhez a játékhoz kell egy vér gyenge City is.
jól tolja a barca. én is félek a bajnokitól. főleg hogy nem madridistákkal nézem.

- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Messi a flipperkirály
amúgy meg nagyon bele jött a bolha...de gólt nem fog lőni

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára doncsontos 2015. március 18., szerda 21:31-kor.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Oké, persze, de Messi pl. évekkel ezelőtt játszott így, látszik rajta, hogy legalábbis ma, de bitang módon élvezi a játékot. Meg amúgy az egész Barca eléggé formába került, ha még mi is formában lennénk, akkor is hajszállal őket mondanám esélyesnek ellenünk hazai pályájukon, de most...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PEEtör 2015. március 18., szerda 21:32-kor.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Azért ehhez a játékhoz kell egy vér gyenge City is.PEEtör írta:Szénné alázzák a Cityt, mintha grundon lennének. Utoljára talán a Guardiola-érában helyenként, vagy Dinhonál láttam őket így játszani.
A ligára tekintve, szvsz nagy verést fogunk kapni tőlük, és én soha nem szoktam ezt mondani, mert minden meccs más, de szvsz ez lesz.
Szénné alázzák a Cityt, mintha grundon lennének. Utoljára talán a Guardiola-érában helyenként, vagy Dinhonál láttam őket így játszani.
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, R. Carlos
City
Pellének is csomagoltak a szezon végeztével...

Pellének is csomagoltak a szezon végeztével...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
A bajnokságok erősségét szerintem a csapatok BL-ben nyújtott teljesítménye alapján lehet legjobban belőni. 2014-ben az EL-ben és a BL-ben is taroltak a spanyolok, szerintem egyértelműen a spanyol a legerősebb jelenleg.
A City meg egy vicc. Akárhány meccsüket nézem mindig azt látom, hogy ezek taktika nélkül állnak fel.
A City meg egy vicc. Akárhány meccsüket nézem mindig azt látom, hogy ezek taktika nélkül állnak fel.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
nászri gratulálok... ez simán pirosat is ért volna.. ez a city meg úgy kuka ahogy van, örüljenek ha 5 alatt megússzák 3 pirossal

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Nasri megunta a játékot.
Mindjárt tol még egy ilyet, főleg, hogy ez volt a második neki.