Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ferni írta: A legnagyobb baj pl a Real-Barca témàban, hogy olyan zseniális elméket is hagynak kibontakozni, mint Kash, MessiNeymarSuarez és egy-két jómadár,
Az oldal más részei meg teljesen korrektek sztem, max az oldal aktivitása nem olyan mint itt.
Ez a kettő jogos (többi része is az,csak én ezekre reagálok most), nálam egyik sem fórumozna már. Bár Kash ilyen szempontból a legrosszabb, szinte nincs értelmes mondata sem,nem hogy hsz-e, nem is értem miért nem kap egy véglegest.
Illetve az aktivitás is gyenge pont,ami baj,hogy a régi motorosok,akikkel mondjuk 2004-05 táján kezdtünk el fórumozni már szinte sehol nincsenek,vagy alig-alig írnak havonta,vagy még ritkábban.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ezt csak az látja, aki tényleg olvasgatja is a másik csapat oldalát, nem csak azt keresi, hogy mikor megy zselézés meg gnómozás. Nekem ugyanez a véleményem erről az oldalról. A neveket meg hanyagolom innen, aki korrekt, az úgyis tudja a sajátjairól is, hogy az elvakultság nagy úr.ferni írta:Nincs nagy baj az oldallal, sőt én naponta olvasom a fórumot.nmate írta:Soha nem szoktam, de átnéztem oda most.
Dzsízöszfakinkrájszt.
Itt is akad bőven értelmi fogyatékos, de hát izé... jaj..ilyen nincs.
A legnagyobb baj pl a Real-Barca témàban, hogy olyan zseniális elméket is hagynak kibontakozni, mint Kash, MessiNeymarSuarez és egy-két jómadár, akik totálisan tönkreteszik az összképet és már az embernek sincs kedve javítania a sok összehordott hülyeséget, mert totál felesleges...
Vannak értelmes témák meg fórumozók is, csak sokszor elvesznek a sok hülye között, akik csak fröcsögnek és egy értelmes gondolat nincs a kommentjeik között.
Az oldal más részei meg teljesen korrektek sztem, max az oldal aktivitása nem olyan mint itt.

Nincs nagy baj az oldallal, sőt én naponta olvasom a fórumot.nmate írta:Soha nem szoktam, de átnéztem oda most.
Dzsízöszfakinkrájszt.
A legnagyobb baj pl a Real-Barca témàban, hogy olyan zseniális elméket is hagynak kibontakozni, mint Kash, MessiNeymarSuarez és egy-két jómadár, akik totálisan tönkreteszik az összképet és már az embernek sincs kedve javítania a sok összehordott hülyeséget, mert totál felesleges...
Vannak értelmes témák meg fórumozók is, csak sokszor elvesznek a sok hülye között, akik csak fröcsögnek és egy értelmes gondolat nincs a kommentjeik között.
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Lemaradt (?), hogy FIFA-ban.
Egyébként az ő esetében már az is komoly eredmény lenne, ha végül tényleg sikeresnek lehetne nevezni az operációját. Ősszel több edzésen is fájlalta a lábát, a műtét óta elvileg már nincs ilyen problémája. Kiegészítő embernek,- bár ha 100%-os lenne, amiben nem nagyon hiszek, akár kezdőként- jó lenne ő. A Douglas kaliberű játékosokhoz képest főleg.

Egyébként az ő esetében már az is komoly eredmény lenne, ha végül tényleg sikeresnek lehetne nevezni az operációját. Ősszel több edzésen is fájlalta a lábát, a műtét óta elvileg már nincs ilyen problémája. Kiegészítő embernek,- bár ha 100%-os lenne, amiben nem nagyon hiszek, akár kezdőként- jó lenne ő. A Douglas kaliberű játékosokhoz képest főleg.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
danianevem írta:Elvileg már tolja ezerrel az egyéni futós edzéseket, meg zajlik a mentális felkészítése is. Szvsz a BL-döntőn elrak majd egy mesterhármast.miro írta:Vermaelen igazából most leigazolt a Barcába, nincs klubja,vagy az mi van vele??
Maradj mááár.
Nektek májusba véget ér a szezon..

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Melyik BL döntőn?danianevem írta:Elvileg már tolja ezerrel az egyéni futós edzéseket, meg zajlik a mentális felkészítése is. Szvsz a BL-döntőn elrak majd egy mesterhármast.miro írta:Vermaelen igazából most leigazolt a Barcába, nincs klubja,vagy az mi van vele??

Mert az idein biztos nem

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Elvileg már tolja ezerrel az egyéni futós edzéseket, meg zajlik a mentális felkészítése is. Szvsz a BL-döntőn elrak majd egy mesterhármast.miro írta:Vermaelen igazából most leigazolt a Barcába, nincs klubja,vagy az mi van vele??

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Vermaelen igazából most leigazolt a Barcába, nincs klubja,vagy az mi van vele??

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Én nem tudom mi a bajotok van vele, én évek óta jókat nevetek tuloldalt a hozzászólásain.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondtam én, hogy igaz vagy nem igaz, amit állítasz? Nem. Legalább nem játszom meg magam, mint mondjuk te vagy shutter, és még sorolhatnám. Olvasd el a hozzászólásaidat, aztán prédikáljál lekezelésről. Egy nagy nulla vagy Hisztiánóhoz képest (de írhatnék még rengeteg példát), mégis úgy írsz róla, mint egy utolsó szardarabról, és akkor te írsz lekezelésről? Mókás figura vagy.azért nem ide írtam, mert semmi köze a barca vs. realhoz. amugy melyik része nem igaz? a sajátjaidat is úgy lekezeled h az vmi elképesztő. másrészt ha jól tudom a személyeskedésért ban jár, de Te vagy itt az egyedüli, aki mindig minden lehetőséget megragadva fikázol orrvérzésig mindenkit (tök mind1, hogy kinek szurkol az illető).
Aztán térjünk ki a mindenki szóra. Ha ennyire ismersz, tudod, hogy szeretek lovagolni a szavakon, úgyhogy talán jogosan érzem úgy, hogy mellélőttél. Megint.
Amúgy meg mit vártál? Jössz, beböfögsz valami kötekedőt, aminek semmi értelme nincsen, röhögő fejet raksz, aztán visszahúzod magad az eb-re, hogy lenyomjál egy két Rinyáldó és társait, hogy a tizennégy éves, négy éve focit néző őskatalánok dicséreteiben úszkáljál. Már a 'distán is ezt a szarságot nyomattad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- francois
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
"tőled, aki többnyire a sajátjaival is úgy bánik mint vmi utolsó senkiháziakkal, nem is vártam mást. gondolom én ban nélkül nem fikázhatnálak le, hiszen ezt ahogy látom, egyedül csak te teheted meg büntetlenül a fórumon."Realista24 írta:Franciska a gerinces Barca fan ahogy gondoltam csak privatban reagált. Legyel tökös, aztan küldj el nyilvánosan, mert ettol hányok.
azért nem ide írtam, mert semmi köze a barca vs. realhoz. amugy melyik része nem igaz? a sajátjaidat is úgy lekezeled h az vmi elképesztő. másrészt ha jól tudom a személyeskedésért ban jár, de Te vagy itt az egyedüli, aki mindig minden lehetőséget megragadva fikázol orrvérzésig mindenkit (tök mind1, hogy kinek szurkol az illető).

-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
Még októberben le mertem írni odaát,hogy Messit el kéne adni, jobban járna vele a csapat. Ő is ott volt a nagy fröccsögők közt, mert "nemszabadeladniőegylegenda". Utólag bevallom,hogy tévedtem(mert kivel nem esett még meg? 1 évig folyamatosan trágya volt,ki gondolta volna,hogy Messi ilyen hirtelen fel fog támadni?),de ők AKKOR nem a FC Barcelona oldalán álltak,hanem Messién. Már csak azért nevetséges ez nekem, mert most meg mutogatnak,hogy itt mennyi CR fan van, nem feltétlen RM fanok.h3x0r írta:visca el barcacsababarca írta:Amúgy ő fórumozik "otthon" is?
Mert én nem vágom ki ő, ha igen.

Mondjuk mindkét oldalon van az az egzotikus réteg, akiknél az aktuális sztár az istencsászár, a többi nem fontos. (+nálunk vannak,akik idegesítően mindig a fiatalokban látják a megoldást,mikor szemmel látható,hogy semmi köze nincs MÉG ehhez a sportághoz)
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- h3x0r
visca el barcacsababarca írta:Amúgy ő fórumozik "otthon" is?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Soha nem szoktam, de átnéztem oda most.
Dzsízöszfakinkrájszt.
Dzsízöszfakinkrájszt.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Amúgy ő fórumozik "otthon" is?
Hogy érdemi része is legyen a hsz-nek, én egy Xel is kiegyeznék a hétvégén.
Hiába gyengébb a formátok, még ha közhely is, itt annyira nem számít a forma.
Plusz azért még mindig a mi játékunk tud nektek a legjobban feküdni, hajamat fogom tépni,ha meglátom,hogy Piqué a körívnél védekezik,és oda húzzuk fel a védelmi vonalat...azért ellenetek az nagyon meleg.
Meglátjuk,jó meccset várok, de remélem az általános hangulat,miszerint sima Barca W, nem ragad rá a játékosokra,és odafigyelnek.
Hogy érdemi része is legyen a hsz-nek, én egy Xel is kiegyeznék a hétvégén.
Hiába gyengébb a formátok, még ha közhely is, itt annyira nem számít a forma.
Plusz azért még mindig a mi játékunk tud nektek a legjobban feküdni, hajamat fogom tépni,ha meglátom,hogy Piqué a körívnél védekezik,és oda húzzuk fel a védelmi vonalat...azért ellenetek az nagyon meleg.
Meglátjuk,jó meccset várok, de remélem az általános hangulat,miszerint sima Barca W, nem ragad rá a játékosokra,és odafigyelnek.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én nem írtam neki pü-t,mert ilyenért titottak ki már kétszer,de az FB-n az oldalukon felkértem már egy baráti eszmecserére....csak mondja meg mikor,hol,csak hogy tudjam hová rendeljem a mentőt...Realista24 írta:Franciska a gerinces Barca fan ahogy gondoltam csak privatban reagált. Legyel tökös, aztan küldj el nyilvánosan, mert ettol hányok.
Idézem azért.
"tőled, aki többnyire a sajátjaival is úgy bánik mint vmi utolsó senkiháziakkal, nem is vártam mást. gondolom én ban nélkül nem kihasználatlanak le, hiszen ezt ahogy látom, egyedül csak te teheted meg a fórumon."
LEGIO PATRIA NOSTRA

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kösz nem. Mintha egy szekta ülésen lennék.aki kíváncsi, átnéz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Van kontraszt természetesen, mert itt nem hozok fel olyan témákat, amiből csak veszekedés lenne. Pl nem írogattam ide a Schalke meccs alatt, csak olvastam. Nem írogattam CR idei formájáról, mert az a ti dolgotok. Na befejeztem, aki kíváncsi, átnéz.
Senki nem állította rajtad kívül, én csak felhívtam rá a figyelmet, hogy van kontraszt az írásaid között. Aki akarja elolvassa, észreveszi. Én így látom, ha nem tetszik írj fel erősebb szemüveget.mahitoo(Henke) írta:Tudod mit? Akkor szépen gondolják csak azt itt, hogy a túloldalon egy paraszt vagyok, vagy mocskolom a Real-t. Aki kíváncsi, megtekintheti. Neked gratulálok, pont engem sikerült kiszúrni. És az, hogy zárójelben leírod, hogy nem személyeskedsz, az nem jelenti azt, hogy valóban nem.
Dobd fel témaként a túloldalon, majd holnap már el tudom olvasni!Így próbálj értelmesen és tisztelettel vitázni az ellenféllel

joabulicsak