Dupla D írta:Matt009 írta:míg Modric hatása a mi játékunkon csak kevésszer érződött.
Ma is megtudtunk egy új dolgot.
Bár nyilván, ha a kispadon ül, akkor nem fog érződni a hatása a játékunkon.

Rengeteg meccs volt, amikor pályán volt, és ment az ívelgetős fos... Elvileg azért rúgtuk előre a labdákat Modric nélkül, mert nem volt olyan ember, aki fel tudta volna vinni passzal. Xabi ugye nem tud annyit futni, Khedira gyenge ehhez... Mikor Modric játszott, akkor sem tudtuk felvinni. Hiába volt mellette Özil, CR, Benzema (DM meg a padon, hogy ne tudja labdát elszórni...), nem tudtuk normálisan felépíteni a támadásokat. Azt meg már ne adjátok be nekem, hogy ez is egyedül Khedira hibája volt...
Persze mit értünk hatás alatt. Ha 1-2 nagy passzt, akkor volt hatása a játékra... De a játékképünk nem lett jobb. Míg a BM játékképe Martinezzel sokkal jobb lett. Ezzel nem azt mondom, hogy a Martinez jobb, mint Modric, csak érzékeltetni akarom, hogy mit is értek játékra való ráhatáson.
majd ha jövőre megint ez lesz modriccal, akkor elfogadom ezeket az érveidet, de szerintem perpill egyszerűen nem mérvadó
ok. Ezt is elfogadom. De mivel Spurs meccseket nem sokat néztem, nekem az idei év a megítélési alapom. Így ez alapján tudok objektívem nyilatkozni. Remélem jövőre jobb lesz. Én leszek az első, aki beismeri, hogy Modric világklasszis, ha úgy fog játszani. De nekem addig csak egy jó játékos marad.
Annyit viszont megjegyeznék, hogy ez egy kiragadott szelet a mondandómból, messze nem ez volt a lényege. A lényeg a két számozott bekezdésben volt, meg az aláhúzott félmondatokban. A nevek szükséges rosszak. Egy játékost túl sok szemszögből lehet nézni, túl sok a változó, éppen ezért a fenti nevek közül egyedül Schweinsteiger, akibe nem lehet belekötni.