Mondtam én, hogy igaz vagy nem igaz, amit állítasz? Nem. Legalább nem játszom meg magam, mint mondjuk te vagy shutter, és még sorolhatnám. Olvasd el a hozzászólásaidat, aztán prédikáljál lekezelésről. Egy nagy nulla vagy Hisztiánóhoz képest (de írhatnék még rengeteg példát), mégis úgy írsz róla, mint egy utolsó szardarabról, és akkor te írsz lekezelésről? Mókás figura vagy.azért nem ide írtam, mert semmi köze a barca vs. realhoz. amugy melyik része nem igaz? a sajátjaidat is úgy lekezeled h az vmi elképesztő. másrészt ha jól tudom a személyeskedésért ban jár, de Te vagy itt az egyedüli, aki mindig minden lehetőséget megragadva fikázol orrvérzésig mindenkit (tök mind1, hogy kinek szurkol az illető).
Aztán térjünk ki a mindenki szóra. Ha ennyire ismersz, tudod, hogy szeretek lovagolni a szavakon, úgyhogy talán jogosan érzem úgy, hogy mellélőttél. Megint.
Amúgy meg mit vártál? Jössz, beböfögsz valami kötekedőt, aminek semmi értelme nincsen, röhögő fejet raksz, aztán visszahúzod magad az eb-re, hogy lenyomjál egy két Rinyáldó és társait, hogy a tizennégy éves, négy éve focit néző őskatalánok dicséreteiben úszkáljál. Már a 'distán is ezt a szarságot nyomattad.