Nem akarok nagy hülyeséget írni, mivel nehéz még csak megsaccolni is, hogy mit ér gazdaságilag Cé a Realnak, de ha abból indulok ki, hogy, a reklámbevételeinek közel a fele a csapaté és évi egy millió Cé mezt adunk el, akkor ha valaki, ő talán kitermeli a fizetését. Plusz én azért hozzá szoktam számolni, hogy most már minden közösségi oldalt figyelembe véve az első helyen áll a kedvelések terén, ez a klubnak megfizethetetlen.Matt009 írta:Jah a fizetése meg kb. bruttó 100 milla 3 évre, úgyhogy igen gazdaságilag jól járna a klub az eladásával. Sportszakmailag meg a térdétől függ.Ja,tiszta pénzzavarban van a klub...amúgy meg 3 év alatt többet termelne a realnak,mint az a szaros....mennyit mondtál?Ja,170 millio...
Amit itt "bukik" a Real Madrid, ha kifut a szerződése az az, hogy elesik 50-100 milliótól, de talán a portugálra nem úgy kell tekinteni, mint egy eszközre, akit el kell adni, mert most még ér valamit.
Persze, sokszor én is eljátszok/eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne érte 100-150 millió, de amíg a keretben Bale-ek és Jamesek vannak és esetleg maradnának, Cé meg nem, az úgy elég mókás felvetés. Mert ezekben a gyengébb időszakokban sem marad alul Bale-től, ha meg csúcsra van járatva, akkor tudjuk, látjuk, tapasztaljuk.