Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 19., csütörtök 14:40

Nekem a Mango Vapor volt a kedvencem. Viszont pont tegnap láttam egy cikket, ahol Messi eddigi F50 cipői voltak és hát azokhoz képest ez az alufólia vapor is gyönyörű. Persze akadtak ott is szép darabok azért.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. március 19., csütörtök 14:31

Hát nekem aztán tök mindegy ha kékdorcóban rugdossa is a gólokat,csak rugdossa :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 19., csütörtök 14:28

KAG írta:Szerintem is voltak ennél jóval randább cipői már. :agree:

Nálam mondjukez volt a favorit
Realista24 írta:Néhány korábbihoz képest egész jó szerintem.
Nem nagyon követtem a cipőit. Lehet ennél durvább is, de ez szembetűnt, hogy nagyon nem tetszik.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. március 19., csütörtök 13:16

Szerintem is voltak ennél jóval randább cipői már. :agree:

Nálam mondjukez volt a favorit
ZIDANE

Andrew Dawn
Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Andrew Dawn » 2015. március 19., csütörtök 12:41

dzsi91 írta:
Jól írták előttem miért kéne ezt is CR-nek csinálni?(védelmeket megbontani) Azért mert Messi meg a barca? ki nem szarja le.vannak még 10en a pályán, nem várhatunk mindent 1 embertől
Csak egy észrevételt szeretnék leírni. Összességében igazat adok neked, nem 1 embernek kell mindent csinálni. Viszont ha valaki szélső, attól szerintem el kell várni,hogy akcióba hozza a középcsatárt. Cr mostanában inkább rendelkezik középcsatár képességekkel,mint egy igazi szélsőjével, mégis a pálya szélén játszik. Ez alapjában nem lenne baj,mert ugye a poszt az csak egy korong a mágnestáblán, a többi a lényeg(csapat kontstrukciója,mentalitás,felfogás,stb.), de mint előttem már oly sokan leírták, az kicsit sok,hogy e mellé Bale,valamint Benzema sem jeleskedik a szervezés,létszámfölény kialakitásban. Benzemának a posztjából adódóan ezt nem is kell(ene) annyira erőltetnie, viszont Bale így nagyon kevés.
Nem szeretném nagyon belekeverni a csapatomat az egészbe, de most jutott eszembe,hogy mi anno Bale-t balhátvédként igazoltuk volna le, mert oda kitűnő lett volna (egy kontrázó csapatban szélsőként is több,mint jó,viszont az idei játékotokból láthatóan kilóg-érthető okokból).
3,14159265358979323846264338327950288419716939937510

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 19., csütörtök 12:01

Néhány korábbihoz képest egész jó szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. március 19., csütörtök 11:59

Csak szerintem néz ki undorítóan az a cipő? :|
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2015. március 19., csütörtök 11:34

Cristiano Ronaldo receiving his new Nike boots
Kamerást, hogy megeteti :lol:

LeagueofLesbians
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: LeagueofLesbians » 2015. március 18., szerda 11:35

hehe írta:
Viszont szerintevéleményedm sosem volt a szolozas a kifejezett erossege, testalkatilag ez nem annyira fekszik neki, mint modricnak, isconak, marcelonak vagy eppen messinek. Hozzajuk kepest joval magasabb, hosszabbak a labai, tehat nincs olyan alacsonyan a sulypontja, hogy hirtelen iranyvaltasokra legyen kepes.
te is csak 4 éve nézel akkor focit, érdemes a véleményed :lol:
A régi hosszúlábú köcsögök a széles cseleikkel. Milyen jó is volt az :mrgreen:
[FIFA WORLD]

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. március 18., szerda 10:54

Ertem amit Matt irt,es osztom is a velemenyet. Eltudom kepzelni, h a jovoben(lehet nem is olyan tavoli) CR behuzodik kozepre befejezonek, a ket szel kap ket kreativ gyors vedelmet megbonto arcot, Benzi lesz a cserecsatar. Szerintem lenne benne racio, bar nem tudom Benzema meddig turne a padot,valszeg 1-2 szezon utan dobbantana....ami ertheto lenne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. március 18., szerda 9:14

Megint kapott a Nike-tól egy förtelmes cipőt, reméljük legalább gólérzékeny lesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 18., szerda 8:11

Szerintem a rugotechnikaja meg a helyezkedese mindig jobb volt, mint a cselezokeszsege.De mondom, ezzel nem azt akarom kozolni, hogy abban csak atlagos.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 18., szerda 8:00

bocs de ez is baromság.
2007 vagy 08-ig egy darab golja nem volt a béellben, valami roma elleni meccsen lőtte az elsőt.
fokozatosan gépiesedett el, és lett védelemmegbontó és létszámfölény kialakito emberből góllövő.
ez nem baj, nem hibás emiatt, csak helyén kell kezelni.
Kép
Kép
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 18., szerda 7:45

Rosszul fejeztem ki magam, csak mar nem volt kedvem szerkeszteni. Nem azt mondtam, hogy nem volt jo benne, de voltak olyan dolgok, amiben erosebb, jobb volt.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. március 18., szerda 6:21

Viszont szerintevéleményedm sosem volt a szolozas a kifejezett erossege, testalkatilag ez nem annyira fekszik neki, mint modricnak, isconak, marcelonak vagy eppen messinek. Hozzajuk kepest joval magasabb, hosszabbak a labai, tehat nincs olyan alacsonyan a sulypontja, hogy hirtelen iranyvaltasokra legyen kepes.
te is csak 4 éve nézel akkor focit, érdemes a véleményed :lol:
Kép
Kép
Kép

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. március 18., szerda 0:28

Nem tudom miert kell felhaborodni, Matt nem irt hulyeseget. Ronaldo jateka evrol evre egyszerusodik, csakis a gollovesre hegyezodik ki, igy persze, hogy nem fogja megbontani egy felallt csapat teljes vedelmet. Ez egy par eve viszont meg nem volt igy. Teny hogy mar ideerkezese utan sem volt olyan, mint az MU-ban, de akkor sem volt ilyen szinten lebutitva. Bar az osszel elvezet volt nezni ilyen teren is.

Viszont szerintem sosem volt a szolozas a kifejezett erossege, testalkatilag ez nem annyira fekszik neki, mint modricnak, isconak, marcelonak vagy eppen messinek. Hozzajuk kepest joval magasabb, hosszabbak a labai, tehat nincs olyan alacsonyan a sulypontja, hogy hirtelen iranyvaltasokra legyen kepes.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. március 17., kedd 23:49

Matt009 írta: DM meg Özil is azok voltak, de az előnyeiket, hasznukat felismertem.
Érdekes,hogy a világtalan özilnek meg a féléves dimaria-nak felismered a hasznát de a Real Madrid történelmének legjobb góllövőjének meg nem.

Jól írták előttem miért kéne ezt is CR-nek csinálni?(védelmeket megbontani) Azért mert Messi meg a barca? ki nem szarja le.vannak még 10en a pályán, nem várhatunk mindent 1 embertől
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 20:56

Matt009 írta:...
Valoban kell a csapatba egy vedelmet okosan megbonto tamado, de nem varhatjuk el, hogy mindent CR csinaljon.
Nem veletlenul volt annyit szidva Khedira, aki ezerszer felmegy tamadni, de a vedelem megbonto kepessege valahol a nulla fele tart, vagy mondhatnam Arbeloat is. Lathatjuk, hogy Carvajal mennyivel tobbet tesz hozza a tamadashoz.
A gond az, hogy a vedekezobb csapatok ellen nem fer meg a kezdoben ket ilyen szinten egyforma stilusu tamado elol. Hogyha pedig valasztani kene Ronaldo es Bale kozul, egyertelmu a dontes.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. március 17., kedd 20:38

hamesz írta:
Vasárnap meg jöhet egy ilyen még ha a labdalevétel nem is volt pontos. Lehet Messi jobban megbontja a védelmet, de ilyet ő is csak youtubeon lát. Meg pique is. :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=sVoqESsXFgU
Azért ilyenkor jut az ember eszébe mennyire is hiányzik Vitya...
rá mindig lehetett számítani... :mrgreen:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 17., kedd 20:26

Talán CS0ki írta, hogy CR-nek inkább szüksége van a csapat, mint Messinek. Nézz meccseket, Messi jó formájában fekteti a védőket, lényegtelen ki az ellen, mellette gólokat is rúg. CR sokkal kevésbé hatékonyabb a védelmek ellen. Amúgy meg kurva unalmas már, hogy bármit írok, azonnal kifordítod, és lehurrogod.
Szerintem Messinek is szüksége van ugyanúgy a csapatra. De lehet ősszel csak azért nem fektette a védőket és nem lőtte a gólokat, mert nem volt kedve. :mrgreen:

Vasárnap meg jöhet egy ilyen még ha a labdalevétel nem is volt pontos. Lehet Messi jobban megbontja a védelmet, de ilyet ő is csak youtubeon lát. Meg pique is. :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=sVoqESsXFgU

Vissza: