Bajnokok Ligája
- ikarus93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Atletico-tol egyáltalán nem tartok. Oké nagy riválisok meg minden, de egy Real Madridnak nem jelenthet akadályt egy Atletico Madrid akinek most éppen van egy pár éve, amikor meg tudja közelíteni a két spanyol óriást.
Két év és sehol sem lesz az a csapat, a mostanihoz képest.
Két év és sehol sem lesz az a csapat, a mostanihoz képest.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
Gondolom amiért volt 1-2 szorosabb/gyengébb meccse az ATMA-nak = kipukkadtak, nem ellenfelekRemy írta:Atletico? Nem úgy vettem észre, hogy mi lennénk az esélyesek ebben a párharcban... Vagy te se nézed a meccseket?ikarus93 írta:BM,Barcán kivül bárki jöhet, nem jelenthetnek akadályt nekünk.
Az utóbbi két csapat ráér majd az elődöntő/döntőbe.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Atletico? Nem úgy vettem észre, hogy mi lennénk az esélyesek ebben a párharcban... Vagy te se nézed a meccseket?ikarus93 írta:BM,Barcán kivül bárki jöhet, nem jelenthetnek akadályt nekünk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ikarus93
BM,Barcán kivül bárki jöhet.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ha újra formába lendülnénk jöhetne bármelyik nem félteném a csapatot, csak hát kérdés mikor kerülnek olyan formába mint ami a 22 meccses sorozatnál láthattunk.. talán majd most elindul valami bízzunk benne..hunmadridista írta:A következő fordulóban mindenképpen el kellene kerülni a Bayern-Atletico párost...mindkét csapatot a bosszú fogja hajtani ellenünk...az életüket kiteszik majd a pályára...szóval jó lenne elkerülni még őket...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A következő fordulóban mindenképpen el kellene kerülni a Bayern-Atletico párost...mindkét csapatot a bosszú fogja hajtani ellenünk...az életüket kiteszik majd a pályára...szóval jó lenne elkerülni még őket...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A döntőben....Mi meg a PSG kapjuk majd :D
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Ami nekem feltűnt,hogy elől milyen súlytalanok voltak a németek.
Ha már Chalhonokluról volt szó,hogy érdeklődhet iránta a Real.Hát nem volt megygőző abszolút.
Amúgy ez amilyen focit nyomtak ez valami kegyetlen rossz volt.Még a németek csak csak mennt a rövidpassz,de általában vagy eladták a labdát 3-4 sikeres átadás után vagy jött egy olyan labda ami nagy homály volt és senki nem volt ahová passzolta az illető.
Ha már Chalhonokluról volt szó,hogy érdeklődhet iránta a Real.Hát nem volt megygőző abszolút.

Amúgy ez amilyen focit nyomtak ez valami kegyetlen rossz volt.Még a németek csak csak mennt a rövidpassz,de általában vagy eladták a labdát 3-4 sikeres átadás után vagy jött egy olyan labda ami nagy homály volt és senki nem volt ahová passzolta az illető.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Fú, de jó lenne egy Bayern-Atma. Amilyen sérülések vannak a Bayernnél ők tuti szarul jönnének ki a két meccsből.Realista24 írta:Majd mond ezt, amikor összesorsolnak velük.Norbii írta:A leverkusennél mindenképp jobban. Spanyolok, jobbak is.
Mind a két csapat céltalan fost mutatott be, egyértelmű, hogy egyiknek sincs helye a legjobb nyolcban, de mivel a Realnak szurkolok ezért egyértelmű, hogy az lett volna a jobb, ha a németek mennek tovább.
Előre a Bayern-Atma meccsért!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Én is nagyon remélem, hogy behúzzuk valamelyik francia csapatot, esetleg a Portót. Bár ezek is nehezek lesznek, de semmiképpen ne kerüljünk össze a matracosokkal...mondjuk nekem is van egy olyan érzésem, hogy megkapjuk őket...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Most össze fog jönni a Bayern-Barca meccs. Mi meg a PSG kapjuk majd

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd mond ezt, amikor összesorsolnak velük.Norbii írta:A leverkusennél mindenképp jobban. Spanyolok, jobbak is.
Mind a két csapat céltalan fost mutatott be, egyértelmű, hogy egyiknek sincs helye a legjobb nyolcban, de mivel a Realnak szurkolok ezért egyértelmű, hogy az lett volna a jobb, ha a németek mennek tovább.
Előre a Bayern-Atma meccsért!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
A leverkusennél mindenképp jobban. Spanyolok, jobbak is.

Tehát te élvezed, hogy az Atleticot nézheted a blben?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ez nyilvánvalóan túlzás. egyszer voltak jók ebben a szezonban jogosan, de csak 1x.h3x0r írta: Nem is tudom, talan az, hogy egesz szezonban akkor szopattak minket, amikor csak akartak?
Hát, amennyit a mai focisták kapnak (fizetés), teljesen elnézhető hogy megdolgozzanak érte, és akit kiszolgálnak = nézőt élvezze. A bajnokok ligája bajnokok ligája, ezért nem akarok basel - leverkusen meg Shahtar - Monaco féle szarokat nézni. A real szerencsés volt, megkapta a schalkét, itt az ideje valami erős ellenfelet kapni, legyen az az atletico..és mutassák meg szépen hogy tudnak alázni. ha ez nem megy akkor ne nyerjenek blt.Remy írta:
Te most a focinak szurkolsz vagy a Realnak? Mert, ha az Atletico megérdemli, akkor se jussanak tovább, mert meccsek óta oda-vissza szopatnak minket...
Ez az odavissza szopatás meg mikor történt meg? Kupában csak a szerencse segített rajtuk, utolsó bajnokin pedig mindenki alázta a realt akinek köze van a focihoz. sociedad, villareal, valencia. Köv bl fordulóra valószínűleg James is visszatér majd, mindenki rendben lesz és majd mehet az alázás.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A német-spanyol párharc a Paks - Pápa szinvonalát idézte kb, amerre álltak arra rúgták. Hisztiztem is a kocsmában, hogy inkább az Arsenalt nézzük.
"And my heart will leave you never."
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kiszling fölérúgta,van ilyen.
De az első illetve a harmadik tizi,az valami szánalom,na azokat megbüntetném az kurva élet.
De az első illetve a harmadik tizi,az valami szánalom,na azokat megbüntetném az kurva élet.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mentálisan értettem, elég volt ránézni a fejére tényleg. Rohadtul nem volt ott úgy, ahogy kellett volna.poronty írta:120 perc után az összes játékos a halálán van szóval ez szerintem nem szempont, hogy mennyire volt fáradt. Ilyenkor úgyis a mentális állapot dönt nem a fizikális.
Teljesen másként állt oda Rolfes pl, mint Ő.
Meg mint mondtam is, egy értékelhető megoldást sem láttam tőle a második félidőben, de megkockáztatom, hogy az első félidőben sem.
Nem nagyon szoktam Leverkusen meccseket nézni, de ez a Bellarrabi (vagy, hogy írják gyerek) is ma nagyon nulla volt.
Szóval nem értem mire az óriási fame. Persze tudom, hogy nem egy meccs alapján kéne ítélkezni.

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
120 perc után az összes játékos a halálán van szóval ez szerintem nem szempont, hogy mennyire volt fáradt. Ilyenkor úgyis a mentális állapot dönt nem a fizikális.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
poronty írta:Mitől lenne rossz ötlet olyannal rúgatni az első büntetőt, aki amúgy a csapata minden pontrúgásáért felelős?Akit nem is értettem, hogy egyáltalán miért rúghat az a szulejmánból szakadt szépfiú, aki elsőnek rúgta a Bayerből.
Ugyan már, TV-n keresztül is látszódott, hogy teljesen kivan . . . Mellesleg a második félidőben egy darab jó megmozdulása nem volt a srácnak
ZIDANE