Bajnokok Ligája
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Én is nagyon remélem, hogy behúzzuk valamelyik francia csapatot, esetleg a Portót. Bár ezek is nehezek lesznek, de semmiképpen ne kerüljünk össze a matracosokkal...mondjuk nekem is van egy olyan érzésem, hogy megkapjuk őket...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Most össze fog jönni a Bayern-Barca meccs. Mi meg a PSG kapjuk majd

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Majd mond ezt, amikor összesorsolnak velük.Norbii írta:A leverkusennél mindenképp jobban. Spanyolok, jobbak is.
Mind a két csapat céltalan fost mutatott be, egyértelmű, hogy egyiknek sincs helye a legjobb nyolcban, de mivel a Realnak szurkolok ezért egyértelmű, hogy az lett volna a jobb, ha a németek mennek tovább.
Előre a Bayern-Atma meccsért!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
A leverkusennél mindenképp jobban. Spanyolok, jobbak is.

Tehát te élvezed, hogy az Atleticot nézheted a blben?
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ez nyilvánvalóan túlzás. egyszer voltak jók ebben a szezonban jogosan, de csak 1x.h3x0r írta: Nem is tudom, talan az, hogy egesz szezonban akkor szopattak minket, amikor csak akartak?
Hát, amennyit a mai focisták kapnak (fizetés), teljesen elnézhető hogy megdolgozzanak érte, és akit kiszolgálnak = nézőt élvezze. A bajnokok ligája bajnokok ligája, ezért nem akarok basel - leverkusen meg Shahtar - Monaco féle szarokat nézni. A real szerencsés volt, megkapta a schalkét, itt az ideje valami erős ellenfelet kapni, legyen az az atletico..és mutassák meg szépen hogy tudnak alázni. ha ez nem megy akkor ne nyerjenek blt.Remy írta:
Te most a focinak szurkolsz vagy a Realnak? Mert, ha az Atletico megérdemli, akkor se jussanak tovább, mert meccsek óta oda-vissza szopatnak minket...
Ez az odavissza szopatás meg mikor történt meg? Kupában csak a szerencse segített rajtuk, utolsó bajnokin pedig mindenki alázta a realt akinek köze van a focihoz. sociedad, villareal, valencia. Köv bl fordulóra valószínűleg James is visszatér majd, mindenki rendben lesz és majd mehet az alázás.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A német-spanyol párharc a Paks - Pápa szinvonalát idézte kb, amerre álltak arra rúgták. Hisztiztem is a kocsmában, hogy inkább az Arsenalt nézzük.
"And my heart will leave you never."
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kiszling fölérúgta,van ilyen.
De az első illetve a harmadik tizi,az valami szánalom,na azokat megbüntetném az kurva élet.
De az első illetve a harmadik tizi,az valami szánalom,na azokat megbüntetném az kurva élet.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mentálisan értettem, elég volt ránézni a fejére tényleg. Rohadtul nem volt ott úgy, ahogy kellett volna.poronty írta:120 perc után az összes játékos a halálán van szóval ez szerintem nem szempont, hogy mennyire volt fáradt. Ilyenkor úgyis a mentális állapot dönt nem a fizikális.
Teljesen másként állt oda Rolfes pl, mint Ő.
Meg mint mondtam is, egy értékelhető megoldást sem láttam tőle a második félidőben, de megkockáztatom, hogy az első félidőben sem.
Nem nagyon szoktam Leverkusen meccseket nézni, de ez a Bellarrabi (vagy, hogy írják gyerek) is ma nagyon nulla volt.
Szóval nem értem mire az óriási fame. Persze tudom, hogy nem egy meccs alapján kéne ítélkezni.

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
120 perc után az összes játékos a halálán van szóval ez szerintem nem szempont, hogy mennyire volt fáradt. Ilyenkor úgyis a mentális állapot dönt nem a fizikális.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- KAG
poronty írta:Mitől lenne rossz ötlet olyannal rúgatni az első büntetőt, aki amúgy a csapata minden pontrúgásáért felelős?Akit nem is értettem, hogy egyáltalán miért rúghat az a szulejmánból szakadt szépfiú, aki elsőnek rúgta a Bayerből.
Ugyan már, TV-n keresztül is látszódott, hogy teljesen kivan . . . Mellesleg a második félidőben egy darab jó megmozdulása nem volt a srácnak
ZIDANE
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
"Elég öngyilkos taktikával lépett pályára a Monaco, végig arra játszottak csak, hogy továbbjussanak"
pedig Zombori nincs bennt

- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
én úgy vagyok vele, hogy ha most a Barca ellen látszani fog, hogy bármi változik, hogy jók vagyunk, ha kijövünk a gödörből, akkor jöhetnek, kb mindegy kijön, de ha most hétvégén semmi nem látszik, hogy bármi is elindulna ebbe az irányba, akkor meg szerintem kezdhetjük feldolgozni azt, hogy most ez egy ilyen év, akkor meg már mindegy kijön..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mitől lenne rossz ötlet olyannal rúgatni az első büntetőt, aki amúgy a csapata minden pontrúgásáért felelős?Akit nem is értettem, hogy egyáltalán miért rúghat az a szulejmánból szakadt szépfiú, aki elsőnek rúgta a Bayerből.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Atletico , meg a Bayern is 1000el pörögne ellenünk, Bayern a 0-5 miatt 2 meccsen az Atletic meg a Bl bukta miatt .. csak azt nem értem mi miért nem tudunk 1000el pörögni

- h3x0r
Nem is tudom, talan az, hogy egesz szezonban akkor szopattak minket, amikor csak akartak?Nas írta:Nehéz dolog megérteni tudom, de én alapvetően a Spanyoloknak szurkolok és annak, hogy a legjobb csapatok kerüljenek a blbe. Illetve nem azok közé tartozok akik utálják a riválisaikat. Probléma?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Egy üveg fütyülősben ,hogy őket kapjuk
...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
Rolfesnek kellett volna nyitnia alapból szerintem.Zsombor írta:Flegma idióta barmok. Beszarok ezeken.
Akit nem is értettem, hogy egyáltalán miért rúghat az a szulejmánból szakadt szépfiú, aki elsőnek rúgta a Bayerből

Ez az Atletico ellenünk megint 2x úgy fog pörögni, mint itt tette vagy bárki ellen fogja.numberone1 írta:A csapat felporog foleg Modriccal, ez az Atletico mar nem lesz ellenfel. Csak fejben voltunk gyengebbek.
Én egy Bayern-ATMA nak örülnék nagyon 22.-én

ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szíved joga. Nem fogom fel miért jó ezNas írta:Probléma?

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A csapat felporog foleg Modriccal, ez az Atletico mar nem lesz ellenfel. Csak fejben voltunk gyengebbek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou