Mitől lenne rossz ötlet olyannal rúgatni az első büntetőt, aki amúgy a csapata minden pontrúgásáért felelős?Akit nem is értettem, hogy egyáltalán miért rúghat az a szulejmánból szakadt szépfiú, aki elsőnek rúgta a Bayerből.

Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Atletico , meg a Bayern is 1000el pörögne ellenünk, Bayern a 0-5 miatt 2 meccsen az Atletic meg a Bl bukta miatt .. csak azt nem értem mi miért nem tudunk 1000el pörögni

- h3x0r
Nem is tudom, talan az, hogy egesz szezonban akkor szopattak minket, amikor csak akartak?Nas írta:Nehéz dolog megérteni tudom, de én alapvetően a Spanyoloknak szurkolok és annak, hogy a legjobb csapatok kerüljenek a blbe. Illetve nem azok közé tartozok akik utálják a riválisaikat. Probléma?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Egy üveg fütyülősben ,hogy őket kapjuk
...

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Rolfesnek kellett volna nyitnia alapból szerintem.Zsombor írta:Flegma idióta barmok. Beszarok ezeken.
Akit nem is értettem, hogy egyáltalán miért rúghat az a szulejmánból szakadt szépfiú, aki elsőnek rúgta a Bayerből

Ez az Atletico ellenünk megint 2x úgy fog pörögni, mint itt tette vagy bárki ellen fogja.numberone1 írta:A csapat felporog foleg Modriccal, ez az Atletico mar nem lesz ellenfel. Csak fejben voltunk gyengebbek.
Én egy Bayern-ATMA nak örülnék nagyon 22.-én

ZIDANE
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szíved joga. Nem fogom fel miért jó ezNas írta:Probléma?

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
A csapat felporog foleg Modriccal, ez az Atletico mar nem lesz ellenfel. Csak fejben voltunk gyengebbek.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Nehéz dolog megérteni tudom, de én alapvetően a Spanyoloknak szurkolok és annak, hogy a legjobb csapatok kerüljenek a blbe. Illetve nem azok közé tartozok akik utálják a riválisaikat. Probléma?
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Én meg azt mondom sorsoljanak csak össze az Atletikkel ,. nem létezik , hogy még ott is megvernének (kiejtenének) akkor tényleg Ancelotti csomagoljon , nem létezik hogyha mindenki egészséges , nem tudják megoldani őket holott 5 ször annyit ér a keret ..és még parázni is kell tőlük:-)

- nmate
Inkabb nezem mint ezt a Leverkusent.[/quoteNas írta:Atleti fociját gondolom jó nézni
Nézd meg az odavágón a Leverkusent.
Hányok az Atletitől, faszom akarja ezeket nézni. Focihoz sok közük nincs és még minket is szopatnak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Te most a focinak szurkolsz vagy a Realnak? Mert, ha az Atletico megérdemli, akkor se jussanak tovább, mert meccsek óta oda-vissza szopatnak minket...Nas írta:Inkabb nezem mint ezt a Leverkusent.Atleti fociját gondolom jó nézni
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet nem latott a régmúlt időben real atma meccseket.Nas írta:Inkabb nezem mint ezt a Leverkusent.Atleti fociját gondolom jó nézni
Becsukott szemmel lehet ezeket a nemeteket verni nemnugy mint az atmat akik ellen idén egyáltalán nem.ment a foci.
de jobb igy mint ha a 8 között mi kapjuk a Bayern München a barca meg a leverkusent

- Hasta el final, Vamos Real -
-
- Kedvenc játékosaid: Alonso
Inkabb nezem mint ezt a Leverkusent.Atleti fociját gondolom jó nézni
- nmate
Atleti fociját gondolom jó nézniNorbii írta:Na meg én nem akarok noob meccseket látni a blben, szóval igen is jusson tovább az erősebb csapat. Ezért is kár hogy kiesett az arsenal.

- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
Ennyi szófosó embert egy studióban
élvezet hallgatni

- sandorzolika
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Apám ekkora majmokat...tényleg biztam benne hogy kiesnek ezek a barmok most már csak az maradt hogy kiszurkoljuk azt hogy ne minket kapjanak.
De azért komolyan mi a f@szert bognek a németek? Mi a f@szert kell ugy beleb@szni abba a labdába?
És mielőtt leszolnatok jatszottam kb 10 evig focit es tudom hogy a végén lig birsz lépni akkor de amikor a labdahoz ersz olyan mintha mezítláb lennél. Ragad a labda a labadhoz csak felmagasan enyhén megloni. Ezek meg mint akit éjjel felkoltenek. Ilyen bénán rúgni ha eleve biztosan készültek a 11re...
Mind1...csak epp ne sorsoljanak ossze ezekkel a tahokkal aztán remélem valaki csak kibassza őket a 8 között
De azért komolyan mi a f@szert bognek a németek? Mi a f@szert kell ugy beleb@szni abba a labdába?
És mielőtt leszolnatok jatszottam kb 10 evig focit es tudom hogy a végén lig birsz lépni akkor de amikor a labdahoz ersz olyan mintha mezítláb lennél. Ragad a labda a labadhoz csak felmagasan enyhén megloni. Ezek meg mint akit éjjel felkoltenek. Ilyen bénán rúgni ha eleve biztosan készültek a 11re...
Mind1...csak epp ne sorsoljanak ossze ezekkel a tahokkal aztán remélem valaki csak kibassza őket a 8 között
- Hasta el final, Vamos Real -
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Jó nem kell rinyálni. Örülni kell hogy az atl is továbbjutott. Végül is spanyolok, és milyen jó lesz majd a közeljövőben egy angol vs spanyo bajnokság vitában.
Na meg én nem akarok noob meccseket látni a blben, szóval igen is jusson tovább az erősebb csapat. Ezért is kár hogy kiesett az arsenal.

Na meg én nem akarok noob meccseket látni a blben, szóval igen is jusson tovább az erősebb csapat. Ezért is kár hogy kiesett az arsenal.
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
A Bayernek ezeken kivul csak 2 tizit kellett volna kihagynia es akkor legalabb egyet se lonek be..
Istenem ilyen makker csapatot.
Istenem ilyen makker csapatot.

13
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
huhúú, most jól odamondtad nekikNa ezért lúzerkusen

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Most nem azért,de alsógatyában,fogkefével a számban(úgy drukkoltam végig a 11eseket) nem 2őt tudtam volna berúgni.
Mi ez.
Mi ez.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.