Ma is megtudtunk egy új dolgot.Matt009 írta:míg Modric hatása a mi játékunkon csak kevésszer érződött.
Bár nyilván, ha a kispadon ül, akkor nem fog érződni a hatása a játékunkon.

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. június 19., szerda 10:09
Ma is megtudtunk egy új dolgot.Matt009 írta:míg Modric hatása a mi játékunkon csak kevésszer érződött.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 19., szerda 10:07
Komolyan azt gondoljátok, hogy a BM eladná Gustavót? Már csak a presztízs miatt sem engednék el. A BM-ből kb lehetetlen igazolni, pláne ilyen fillérekért.Egyik játékos sem kerül 40 millióba. 20-25 körül mind2 hozható lenne, de úgy néz ki a vezetőségnek eszébe sem jut egy ilyen szintű erősítés.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 19., szerda 10:03
Nehéz erre a kérdésre válaszolni. A választ 2 részre bontanám.RealRaúl77 írta:Oké, leírtad a véleményed, én máshogy látom, de ez rendben van, tiszteletben tartom. És mindenféle kötözködés meg minden nélkül kérdezem, mert tényleg érdekel, hogy akkor szerinted ki (vagy kik) a megfelelő szint?Matt009 írta:És igen. Modric csak kicsit átlagon felüli. Ezen a szinten legalább is. Semmivel sem nyújtott többet idén, mint az itt egyesek által túlsztárolt, mások szerint semmibe vett Özil. Ugyanúgy eltűnt a mezőnyben sokszor, ugyanúgy voltak gyenge meccse, és ugyanúgy néhányszor megvillant. Azért lenne klasszis, mert a gyengébbik lábát jobban használja német barátunknál? A teljesítménye attól még nem volt lehengerlő. Sokat játszott idén, de a csapat játékán sajnos nem látszott meg... Ezzel nem azt mondom, hogy adjuk el a rákba, de ne istenítsük a végletekig.
Sokszor ambivalensnek tűnhetnek az általam írt dolgok. Csak nekem a fentebbi 2 vezérgondolatom van. Egy szóval sem írtam soha azt, hogy elégedett vagyok Khedirával. Én azt írtam, hogy megszerezhető játékosok nem szignifikánsan jobb opció. Erre mindenki nekem esik, mert azt hiszik, hogy a világnézetüket köptem szemközt. Nem. Csak én tudom azt, hogy mi a realitás, és bármennyire is fájó a realitás bizony Khedira körül van. Mondom ezt azért, mert szerintem nem olyan rossz ő, mint amilyen rossznak itt be van állítva, és Gündogan meg a pajtásai (Vidalt leszámítva) nem olyan jók, mint amilyennek be vannak állítva. Ezen elv alapján védem Khedirát. De ha más porba tiporhatja a hercengüket, és leszarozhatja, akkor én is leszarozhatom a jelenlegi legjobb opciókat. mert bármennyire is fájó nincs sok különbség a kiszemeltek javára Khedirával szemben.Szerintem Matt sem tudja mire gondolt.
Nem, és másra mutogató elsőst sem akarok játszani, de a horgászbot az első személyeskedés.OFF: Személyeskedni és megmondó embert játszani egyikőtök sem akar még véletlenül sem, ugye?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 19., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 19., szerda 10:01
amúgy is tetszik az új mezünk, de az ilkay hazai hosszúujjú lehet befigyelneRealista24 írta:Nem tudom, én úgy érzem, hogy lesz Gündoganunk.Sajnos rájuk nulla esély van kb. Be kell érni majd Kondogbiaval meg Casemiroval.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 19., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 19., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 19., szerda 9:56
Csatlakozom.Realista24 írta:Nem tudom, én úgy érzem, hogy lesz Gündoganunk.Sajnos rájuk nulla esély van kb. Be kell érni majd Kondogbiaval meg Casemiroval.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 19., szerda 9:54
Nem tudom, én úgy érzem, hogy lesz Gündoganunk.Sajnos rájuk nulla esély van kb. Be kell érni majd Kondogbiaval meg Casemiroval.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 19., szerda 9:52
és ezt miért ebből az idényből szűröd le, hogy modric csak egy kicsit átlagon felüli? miért azzal özillel hasonlítod össze, akinek ez már a 3. szezonja volt itt?És igen. Modric csak kicsit átlagon felüli. Ezen a szinten legalább is. Semmivel sem nyújtott többet idén, mint az itt egyesek által túlsztárolt, mások szerint semmibe vett Özil.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 19., szerda 9:49
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. június 19., szerda 9:40
Bale a Spurs arca és legfőbb ereje is egyben. Olyan, mint nálunk CR.csibi írta:a pcsöm kivan, hogy itt mindenki dobálózik a magas árral. akkor nem kell, kész. ffej bale is meg az egész spurs, koppanjanak és rohadjon rájuk a walesi. iscot ide gyorsan, jesét.
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. június 19., szerda 9:32
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 19., szerda 9:31
Hu mennyiszer szidtam emiatt DM-t mert megkapta Modrictol lett volna egy kicsiben valo zsugazas, de egyszer nem ment vissza DMtol hanem vezette az emberbe.Realista24 írta: ON: Egyébként nekem Modric tetszett, persze, hogy nem tudta kiadni a 100%-ot, mert későn lett "alapkezdő", ráadásul úgy, hogy balfalloszok vették körül. Hány és hány olyan szitu volt, hogy megkapta a bogyót, lökte tovább egyből, fut, körbenéz, és látja, hogy vagy egyedül van, mert nem tartják vele az iramot, vagy valaki hazaadta Casillasnak.
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. június 19., szerda 9:27
easy. let me handle the situation.OFF: Személyeskedni és megmondó embert játszani egyikőtök sem akar még véletlenül sem, ugye?
na beszéljünk. game onÉs akkor most beszéljünk rólad hehe.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 19., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 19., szerda 9:18
OFF: Személyeskedni és megmondó embert játszani egyikőtök sem akar még véletlenül sem, ugye?És akkor most beszéljünk rólad hehe. Hol vannak a te nagy brazil sztárjaid? Ganso, Pato meg még volt jó pár, akiknek már a nevükre sem emlékszem... Az általad sztárolt játékosok 70% a süllyesztőben végzi, és nem képesek egy első osztályú középcsapatnál feljebb jutni... Miért pont most lenne igazad?
sehol.mindig bedob valami nevet,és tövényszerű hogy egyszer bejön neki és akkor elfogja tudni mondani hogy én megmondtam hogy a szuper brazilok.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 19., szerda 9:05
Ha az MU elleni visszavágót néznénk csak, máris többet köszönhetünk idén neki, mint Özilnek. Ráadásul a horvát gülükével ellentétben messze nem kapott annyi lehetőséget, főleg az idény első felében. Míg az előbbinek ez az első éve volt, másodiknak már a harmadik. Arról nem is beszélve, hogy Modricot sokkal nehezebb szerelni, és a labdaszerzésben, KP-s védekezésben is jóval Özil előtt van. Ha már két játékost összehasonlítasz, próbálj meg kitérni mindenre, ne csak azokra a dolgokra, amelyek esetleg alátámasztják a véleményedet. Amely már így is egyre komolytalanabb egyre több fórumozó szemében, főleg azért, mert amiért őket leszólod, szemrehányást teszel nekik, ugyanazokat a dolgokat elköveted Te is (gondolok itt főleg a játékosok ok nélküli lehúzására).És igen. Modric csak kicsit átlagon felüli. Ezen a szinten legalább is. Semmivel sem nyújtott többet idén, mint az itt egyesek által túlsztárolt, mások szerint semmibe vett Özil.
Mindkettő karrierjét súlyos sérülések szakították, nehezítették meg. Viszont mindkettő kellően fiatal ahhoz, hogy halljunk még róluk.Hol vannak a te nagy brazil sztárjaid? Ganso, Pato
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 19., szerda 9:04
mert ívelgettünk,nem használtuk ki azt amiben ő ügyes,de maradjunk annyiban hogy a töredékét játszotta amennyit kellett volna..Sokat játszott idén, de a csapat játékán sajnos nem látszott meg...
sehol.mindig bedob valami nevet,és tövényszerű hogy egyszer bejön neki és akkor elfogja tudni mondani hogy én megmondtam hogy a szuper brazilok.És akkor most beszéljünk rólad hehe. Hol vannak a te nagy brazil sztárjaid? Ganso, Pato meg még volt jó pár, akiknek már a nevükre sem emlékszem... Az általad sztárolt játékosok 70% a süllyesztőben végzi, és nem képesek egy első osztályú középcsapatnál feljebb jutni... Miért pont most lenne igazad?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 19., szerda 9:04
Oké, leírtad a véleményed, én máshogy látom, de ez rendben van, tiszteletben tartom. És mindenféle kötözködés meg minden nélkül kérdezem, mert tényleg érdekel, hogy akkor szerinted ki (vagy kik) a megfelelő szint?Matt009 írta:És igen. Modric csak kicsit átlagon felüli. Ezen a szinten legalább is. Semmivel sem nyújtott többet idén, mint az itt egyesek által túlsztárolt, mások szerint semmibe vett Özil. Ugyanúgy eltűnt a mezőnyben sokszor, ugyanúgy voltak gyenge meccse, és ugyanúgy néhányszor megvillant. Azért lenne klasszis, mert a gyengébbik lábát jobban használja német barátunknál? A teljesítménye attól még nem volt lehengerlő. Sokat játszott idén, de a csapat játékán sajnos nem látszott meg... Ezzel nem azt mondom, hogy adjuk el a rákba, de ne istenítsük a végletekig.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem