Tudod mit? Akkor szépen gondolják csak azt itt, hogy a túloldalon egy paraszt vagyok, vagy mocskolom a Real-t. Aki kíváncsi, megtekintheti. Neked gratulálok, pont engem sikerült kiszúrni. És az, hogy zárójelben leírod, hogy nem személyeskedsz, az nem jelenti azt, hogy valóban nem. Így próbálj értelmesen és tisztelettel vitázni az ellenféllel.pátkán írta:Ne haragudj, hogy nem rohantam munka után azonnal haza, hogy írjak neked.mahitoo(Henke) írta:Rendben. Kíváncsi lennék mire gondol, mert azóta nem írt. De bárki láthatja a hozzászólásaimat ugyanezzel a névvel a másik oldalon is. Szidhattok akárkit, ti dolgotok, de személyeskedésbe menően ne állítsanak már rólam valótlant.
Először is nem ment át részemről személyeskedésbe, akkro gondolom kaptam volna a moderátori sárga lapot.
Másodszor nem linkelgetek a túl oldalról, aki olvassa a hozzászólásaid itt is ott is, az láthatja a kontrasztot.
Harmadszor ráadásul emgoldhatatlan is lenne h szemezgessek a hozzászólásaidból, az itthoni gépemre IP-bant kaptam valamelyik szerencsétlentől tőletek.

Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nmate írta:El tudom képzelni azokatR.M.C.F írta: pedig esküszöm semmi durvát nem írtam,csak kijavítottam módszeresen a hazudozásokat
Jó....volt benne némi irónia is.

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
El tudom képzelni azokatR.M.C.F írta: pedig esküszöm semmi durvát nem írtam,csak kijavítottam módszeresen a hazudozásokat

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Azt én is megkaptam anno valamelyik szott***dt va***útól, pedig esküszöm semmi durvát nem írtam,csak kijavítottam módszeresen a hazudozásokat,és ezt nem tudták elviselni.......de utólag,jobb is így,mindenki abban a hitben éljen amiben jól érzi magát.az itthoni gépemre IP-bant kaptam valamelyik szerencsétlentől tőletek.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ne haragudj, hogy nem rohantam munka után azonnal haza, hogy írjak neked.mahitoo(Henke) írta:Rendben. Kíváncsi lennék mire gondol, mert azóta nem írt. De bárki láthatja a hozzászólásaimat ugyanezzel a névvel a másik oldalon is. Szidhattok akárkit, ti dolgotok, de személyeskedésbe menően ne állítsanak már rólam valótlant.
Először is nem ment át részemről személyeskedésbe, akkro gondolom kaptam volna a moderátori sárga lapot.
Másodszor nem linkelgetek a túl oldalról, aki olvassa a hozzászólásaid itt is ott is, az láthatja a kontrasztot.
Harmadszor ráadásul emgoldhatatlan is lenne h szemezgessek a hozzászólásaidból, az itthoni gépemre IP-bant kaptam valamelyik szerencsétlentől tőletek.
joabulicsak
-
El ne kezdjük.
Ki mit vár a Klasszikustól?

Ki mit vár a Klasszikustól?
-
Matyi írta:RMCF, neked meg ez a média megy az agyadra. Nem vetted még észre, hogy mindig a jobb formában lévőt tünteti fel a média jó színben, aki meg rossz formában van, azt meg rossz fiúnak állítja be? Mindig így van. Ja, nem, csak a Realt tünteti fel rossz színben, bocs. Csúnya, rossz média.
Leírsz folyamatosan 100 dolgot, abból bejön 10, és akkor te megmondtad.
Matekból nem lehettél túl erős.....100 ból 95 bejön. Szerencsés vagyok,a blöff király. Semmi tudás. Szerencse. Lottózni kellene.
A médiát szeretem. Őszinte,konkrét. Semmi átbaszás.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
RMCF, neked meg ez a média megy az agyadra. Nem vetted még észre, hogy mindig a jobb formában lévőt tünteti fel a média jó színben, aki meg rossz formában van, azt meg rossz fiúnak állítja be? Mindig így van. Ja, nem, csak a Realt tünteti fel rossz színben, bocs. Csúnya, rossz média.
-
Néha kell egy kis segítség. Hasznos lehet a fejlődésre.mahitoo(Henke) írta:Esküszöm nem, de mikor megláttam, ki az utolsó hozzászóló, már 90 %-ban tudtam mi jön.
-
Esküszöm nem, de mikor megláttam, ki az utolsó hozzászóló, már 90 %-ban tudtam mi jön.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Gondoltam, hogy Őt várjátok

-
Na végre már!

-
Matyi írta:És az is véletlen, hogy mostanában minket találtak meg ilyenekkel. Más csapat nem követ el hasonló "csalásokat".Senki nem mondta, csak hát azok a fránya véletlenek...
Ez a vélelmed is még a korábbi hasba akasztások hozománya.....a barca felépített egy képet egy külsőt,amiben sokan hittek,mert szép volt jó volt,ehető volt. A média is ezt a porhintést tolta,partner volt,hiszen a mészán-ra vevő volt a drukker világ,sok a real ellenes pl,sokan az elnyomott de őszinte,becsületes barcát HITTÉK a tökéletes,a valaha volt legjobb,legőszintébb,legszebb stb...klubnak.
Hazugság volt,akkor is lehetett látni,de semmit sem tehettél ellene,mert ha szóltál,jeleztél valamit,egész egyszerűen kinevettek a többiek.
A real meg közben mindig,mindenben rossz volt......nem volt olyan pont,akiben jó és kedvelhető lett volna.......mert meg volt etetve a drukkerhad......mind az életben mindenütt , a jó és a rossz ellenhatások szükségesek hogy tud magad hová tenni.
Most hogy kezdetek a földre vissza vissza szédelegni,most már ezek jobban láthatóak a Ti számotokra is.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Perez ezt is elintézte...

- h3x0r
Sandro Rosell, then President, and Josep Maria Bartomeu, then Sporting Vice-President, were warned by FIFA that FC Barcelona were breaching laws regarding the signing of foreign U-18 players in January 2013. Rosell’s response was, and I quote: “Don’t worry about it, I’ll settle that by myself”. (forras)Matyi írta:Nem mondtam, hogy az összes, de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy más csapatoknál nincs 1-2 elírás, vagy szabályszegés. Csak szegény Rossel még ezt is bénán csinálta.
2013 Januar: A FIFA figyelmeztette Rosellt es Bartomeut, hogy megsertik a kulfoldi 18 ev alatti jatekosok alairasara vonatkozo jogszabalyokat. Rosell annyit valaszolt, hogy "Ne aggodjanak emiatt, majd en elrendezem egyedul"
Vegulis.. elintezte

Szerintem ezen a szinten mindenki a torvenyesseg hatarat surolja, eleg csak par Suits epizodot megnezni :Đ . Az mar nehogy a mi hibank legyen, hogy ha volt is terhelo bizonyitek, azt nalunk szepen eltuntettek, mig nalatok erre se voltak kepesek.
nemrég jött a hír, hogy vizsgálják a Realt is, kb 40-50 névről volt szó kb összesen.mahitoo(Henke) írta:Nincs semmiféle köd. Ilyen vétségért ez egy nonszensz büntetés, de ha ez a szabály, ez a szabály. Csak ne kelljen már azt hallgatni, hogy bezzeg a Barcának ezt is elnézték.
Másik meg: ti is szeretnétek, ha fordított esetben minden bűnös csapat megkapná ugyanazt a büntetést. Ha jól tudom, nálatok is, meg nálunk is van még egy olyan 16 alatti srác, akiknek a szülei vitték a gyereket adott városba, hogy ott focizzon. Nos ez szabályellenes. Remélem kapunk még 2 évet.
kb másnapra kiadott a Real egy közleményt és minden egyes jàtékost tisztáztak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Franciska a gerinces Barca fan ahogy gondoltam csak privatban reagált. Legyel tökös, aztan küldj el nyilvánosan, mert ettol hányok.
Idézem azért.
"tőled, aki többnyire a sajátjaival is úgy bánik mint vmi utolsó senkiháziakkal, nem is vártam mást. gondolom én ban nélkül nem kihasználatlanak le, hiszen ezt ahogy látom, egyedül csak te teheted meg a fórumon."
Idézem azért.
"tőled, aki többnyire a sajátjaival is úgy bánik mint vmi utolsó senkiháziakkal, nem is vártam mást. gondolom én ban nélkül nem kihasználatlanak le, hiszen ezt ahogy látom, egyedül csak te teheted meg a fórumon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Írj neki pü-t, és biztos válaszol.mahitoo(Henke) írta:Rendben.Kíváncsi lennék mire gondol, mert azóta nem írt. De bárki láthatja a hozzászólásaimat ugyanezzel a névvel a másik oldalon is. Szidhattok akárkit, ti dolgotok, de személyeskedésbe menően ne állítsanak már rólam valótlant.
OFF vége...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Rendben.
Kíváncsi lennék mire gondol, mert azóta nem írt. De bárki láthatja a hozzászólásaimat ugyanezzel a névvel a másik oldalon is. Szidhattok akárkit, ti dolgotok, de személyeskedésbe menően ne állítsanak már rólam valótlant.
OFF vége...

OFF vége...