Ki mit vár a Klasszikustól?
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. március 17., kedd 20:47
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 17., kedd 20:46
Matyi írta:RMCF, neked meg ez a média megy az agyadra. Nem vetted még észre, hogy mindig a jobb formában lévőt tünteti fel a média jó színben, aki meg rossz formában van, azt meg rossz fiúnak állítja be? Mindig így van. Ja, nem, csak a Realt tünteti fel rossz színben, bocs. Csúnya, rossz média.
Leírsz folyamatosan 100 dolgot, abból bejön 10, és akkor te megmondtad.
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. március 17., kedd 20:42
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 17., kedd 20:40
Néha kell egy kis segítség. Hasznos lehet a fejlődésre.mahitoo(Henke) írta:Esküszöm nem, de mikor megláttam, ki az utolsó hozzászóló, már 90 %-ban tudtam mi jön.
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. március 17., kedd 20:36
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. március 17., kedd 20:32
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. március 17., kedd 20:28
Matyi írta:És az is véletlen, hogy mostanában minket találtak meg ilyenekkel. Más csapat nem követ el hasonló "csalásokat".Senki nem mondta, csak hát azok a fránya véletlenek...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 20:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 17., kedd 20:16
Sandro Rosell, then President, and Josep Maria Bartomeu, then Sporting Vice-President, were warned by FIFA that FC Barcelona were breaching laws regarding the signing of foreign U-18 players in January 2013. Rosell’s response was, and I quote: “Don’t worry about it, I’ll settle that by myself”. (forras)Matyi írta:Nem mondtam, hogy az összes, de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy más csapatoknál nincs 1-2 elírás, vagy szabályszegés. Csak szegény Rossel még ezt is bénán csinálta.
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. március 17., kedd 20:01
nemrég jött a hír, hogy vizsgálják a Realt is, kb 40-50 névről volt szó kb összesen.mahitoo(Henke) írta:Nincs semmiféle köd. Ilyen vétségért ez egy nonszensz büntetés, de ha ez a szabály, ez a szabály. Csak ne kelljen már azt hallgatni, hogy bezzeg a Barcának ezt is elnézték.
Másik meg: ti is szeretnétek, ha fordított esetben minden bűnös csapat megkapná ugyanazt a büntetést. Ha jól tudom, nálatok is, meg nálunk is van még egy olyan 16 alatti srác, akiknek a szülei vitték a gyereket adott városba, hogy ott focizzon. Nos ez szabályellenes. Remélem kapunk még 2 évet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 19:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 18:34
Írj neki pü-t, és biztos válaszol.mahitoo(Henke) írta:Rendben.Kíváncsi lennék mire gondol, mert azóta nem írt. De bárki láthatja a hozzászólásaimat ugyanezzel a névvel a másik oldalon is. Szidhattok akárkit, ti dolgotok, de személyeskedésbe menően ne állítsanak már rólam valótlant.
OFF vége...
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. március 17., kedd 18:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 17., kedd 18:13
Lehetett volna rosszabb is.Matyi írta:Ja, még a végén mi jöttünk ki belőle jól.Biztos az is véletlen volt, hogy pont az átigazolási időszak végére lett itélet hirdetés... Hirtelen elvertetek 150 misit aztán mekkora szarban lesztek, ha nyáron nem vesztek senkit. Az a fránya köd...
Csapathatja, folytathatod, én meg figyelek.Na akkor csapasd!
HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. március 17., kedd 17:48
Nem mondtam, hogy az összes, de azt te sem gondolhatod komolyan, hogy más csapatoknál nincs 1-2 elírás, vagy szabályszegés. Csak szegény Rossel még ezt is bénán csinálta.Az nem lehet, hogy más csapatok tényleg nem csalnak? Ha a barca ludas valamiben akkor biztos hogy az összes többi csapat is
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2015. március 17., kedd 17:46
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. március 17., kedd 17:42
Szegény elnyomott barca, csak őket találták meg megint.És az is véletlen, hogy mostanában minket találtak meg ilyenekkel. Más csapat nem követ el hasonló "csalásokat".
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 17., kedd 17:40
Matyi írta:És az is véletlen, hogy mostanában minket találtak meg ilyenekkel. Más csapat nem követ el hasonló "csalásokat".Senki nem mondta, csak hát azok a fránya véletlenek...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. március 17., kedd 17:38
Majd ha mi is büntit fogunk ezért kapni akkor szólj és bocsánatot fogok kérni. Megfelel?Matyi írta:És az is véletlen, hogy mostanában minket találtak meg ilyenekkel. Más csapat nem követ el hasonló "csalásokat".Senki nem mondta, csak hát azok a fránya véletlenek...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem